AdmiralBet kombinacije - Čelsi i Bolton uz goleadu, Betis i Majnc slave uz 0-3

Autor: Milovan Longinov
subota 13.01.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su kombinacije za ovaj vikend.

Povezane vesti

1025 Chelsea - Fulham 1&2+ (1.91)

 

Nema kraja problemima za Čelsi, Maurisio Poketino je bio ljut na svoje izabranike posle meča protiv Midlsbroa u okviru polufinala Liga kupa, "plavci" su imali loptu u posedu, ali je falilo iskustva, pa i kvaliteta u samom napadu što se tiče poslednjeg pasa ili završnice. Tijago Silva je morao da se izvinjava navijačima koji su došli, a generalno nezadovoljstvo u klubu bi moglo da se prekine protiv Fulama. Nkunku je ponovo pod znakom pitanja, ali Fulam ima nešto većih problema jer trojica odsustvuju zbog Afričkog kupa navija, to su Ivobi, Basi i Balo-Ture. Sa druge strane, Nikolas Džekson je fudbaler koji je u Africi. Nijedan od ova dva kluba nije u dobroj formi, a u gradskom derbiju je Čelsi favorit u poslednjih dvadesetak godina. Vidimo kraj problemima za Poketina i Čelsi.

 

1427 Mainz - Wolfsburg 1&0-3 (2.85)

 

Vreme je za povratak Bundeslige, Majnc nije dobro završio prethodni deo sezone jer čeka na pobedu još od onog meča sa Lajpcigom početkom novembra meseca. Činjenica je da igraju nešto bolje protiv jakih protivnika, a Volfsburg ove sezone zna da bude i te kako nezgodan. Ovo je odlična prilika za Majnc jer gostima neće igrati petorica zbog suspenzije ili pvoreda, Lakroa, Lange, Nmeča, Sar i Vimer, svi su bitni igrači, ali Majncov problem jeste realizacija, moraće neko da proradi kako bi ekipa bila sigurna naredne sezone u Bundesligi. Ipak, ovoga puta verujemo u domaćina, dobra je kvota…

 

1047 Cardiff - Leeds 1X&0-4 (2.35)

 

Velšani su ispali u FA kupu, konačno mogu da se usredsrede na Čempionšip gde svakako nije "prošao voz" jer bi nakon serije dobrih rezultata Kardif mogao da se vrati u top 6, posle toga je sve moguće, pa i povratak u Premijer ligu. Oni su odligrali solidno protiv Lestera prethodni meč kao domaćini, imali čak i više pokušaja ka golu, ali nije to dovoljno, jasno je da realizacija mora biti na višem nivou ukoliko misle da ih ponovo naredne sezone gledamo u Premijer ligi. Lids je ekipa koja takođe ima najviše ambicije u ovom rangu, lagano su dobili Birmingem u prethodnoj utakmici, imaju samopouzdanja i pokušaće da stignu do sva tri boda na ovom gostovanju. Ipak, imaju i velike probleme na gostovanjima, tri uzastopna poraza i to od Sanderlenda, Prestona i VBA. Nešto moraju promeniti u pristupu, zbog čega očekujemo da možda odigraju i na remi.

 

4041 Bolton - Cheltenham 1&3+ (2.15)

 

Četiri u nizu za Bolton, sada dišu za vratom trenutno vodećem Portsmutu i mnogi će reći da po kvalitetu koji imaju među igračima zaslužuju to prvo mesto. Nekada tim koji je igrao Evropu prošle sezone nije imao sreće da stigne do Čempionšipa, čini se da ovoga puta ništa ne smeju prepustiti slučaju jer definitivno zaslužuju viši rang i jedva čekamo da ih vidimo u drugom rangu engleskog fudbala. Iskusni Kameron Džerom je tu, igrač koji ima ogroman broj mečeva i u Premijer ligi, a zadovoljstvo je gledati i Diona Čarlsa koji postiže redovno golove, napredovao je mnogo i čini se da je konačno vreme za njega da zaigra i u rangu iznad. Adebojejo je takođe u dobroj formi, radi se o igraču koji je takođe igrao Čempionšip, pa je i više nego jasno da domaćin ima kvalitet koji je potreban za viši rang. Protiv tima koji je u 25 mečeva čak 14 puta izgubio, jasno je da su veliki favoriti.

 

1527 Rennes - Nice 1&0-3 (2.70)

 

Problemi za Ren, nisu na nivou ove sezone, iako je projekat koji je bio nacrtan pre početka sezone bio ozbiljan, kako je to napomenuo Nemanja Matić koji je na izlaznim vratima ovog kluba. Neće igrati ni protiv Nice, u pitanju je povreda, ali kada se radi o izostancima, Nica je baš "osakaćena". Četvorica fudbalera su na reprezentativnim dužnostima u Africi, Atal, Bunani i Budaui su sa Alžirom, Mofi sa Nigerijom, pored toga Diop je povređen, Tiram takođe, Balde takođe. Sa svim ovim problemima, Nica mora da se sabere i da pokuša da izbori makar remi, ali daleko od toga da će biti lako za domaćina. Kvote su padale na Ren, baš iz gore navedenih razloga. Mi smatramo da neće biti veliki broj golova, ne više od 3.

 

1532 Paris FC - Annecy 1&0-3 (2.35)

 

Posle sezone gde nije sve išlo po planu i posle nešto slabijeg početka ove sezone gde smo nazirali slične probleme za Pariz, sada je drugačija priča, vezali su deset bodova u poslednje četiri utakmice i za razliku od jednog boda gostiju u te četiri utakmice, jasno je da su veliki favoriti. Gosti su u zoni ispadnanja i veoma teško postižu golove, dva su postigli u poslednje četiri utakmice i moraju igrati na gol manje ovoga puta. Ni ovde neće biti velikog broja golova, Parižani su favoriti, a očekujemo potpuno drugačiju utakmicu od one koju smo gledali u prvom delu sezone kada je bilo 2:2. Više očekujemo meč kakav smo videli u drugom delu prethodne sezone kada je bilo 1:0 za Parižane.

 

1218 Real Betis - Granada 1&0-3 (2.25)

 

Nešto nije u redu sa Betisom, ispali su iz Kupa kralja od Alavesa, ne znaju za pobedu u La ligi već neko vreme, tačnije od 26. novembra kada su savladali Las Palmas kod svoje kuće. Samim tim su im i opale šanse da igraju Evropu, iako su sjajno počeli sezonu, sada su u problemima, a posle pauze koja im je svakako prijala, dočekuju Granadu i opet će tu biti ogromnih problema. Zašto? Jednostavno, povrede i Afrički kup, ne zna se šta im je gore palo. Bartra, Beljerin i Rodrigez ne mogu da igraju, Ezalzuli, Riad i Sabali su igrali koji su u Africi, a Miranda je pod znakom pitanja. Granada nema tih problema, oni imaju problem sa kvalitetom, primili su 40 golova u 19 mečeva i bez obzira na sve probleme Betisa, jasno je da su domaći favoriti. Ne verujemo u visok rezultat, više verujemo u neku minimalnu pobedu Betisa koji mora igrati pametno i bez srljanja.

 

 

1216 Mallorca - Celta Vigo 1&0-3 (2.75)

 

Nismo verovali da Majorka može da održi tako dobru formu, ali oni igraju sve bolje i bolje i malo je falilo da ostanu i neporaženi protiv Real Madrida početkom godine. Burgos su preskočili u kombinovanom sastavu, sada je vreme za duel sa timom iz Galicije koji je bez nekoliko igrača, Bamba je otišao na AKN, Viljar je suspendovan, Starfelt ne može da igra... Na drugoj strani, Matija Nastasić preskače utakmicu zbog kartona, Valjent je povređen, ostali bi trebalo da budu spremni i očekujemo da domaćin dokaže svoj kvalitet i trenutnu formu koja je na visokom nivou. Problem jeste izostanak Nastasića koji je stub odbrane, ali Selta ima malo većih problema zbog izostanaka.

 

1310 Fiorentina - Udinese 1&0-3 (2.15)

 

Čak pet poslednjih mečeva Viole bili su 0-1, što je zaista neverovatno, čak i za timove koji igraju defanzivan fudbal. Ipak, to je način da Fiorentina pobeđuje, imaju svoj način i stigli su tako do četvrte pozicije na tabeli što je zaista odličan uspeh za ovaj deo sezone, ispred su i Lacija, Rome, šampiona Napolija, Atalante... Gledajući trenutno stanje stvari na tabeli, Fiorentina ne bi trebalo da ima problema sa Udinezeom, ali je gost tim koji je svega tri puta izgubio na gostovanjima ove sezone i to od timova koji su veoma jaki. Fiorentina možda spada u te jake, ali moraće da igra na najvišem nivou. Biće tvrdo, možda jedan gol odluči pobednika duela.

 

1220 Cadiz - Valencia X2&0-3 (1.72)

 

Slaba forma Kadiza, jedan je od najslabijih timova u ligi, uvek igraju na remi i nisu nagrađeni pobedom, naprotiv. Poslednja je bila protiv Viljareala 1. septembra, ali su ređajući remije stigli do 15 bodova do sada. Da li možemo očekivati jedan protiv Valensije? Činjenica je da "Slepi miševi" nisu klub koji je nekada bio, oni su dobili Rajo na strani, u dobroj su seriji jer su savladali i Viljareal kod svoje kuće na "Mestalji" i možemo očekivati da ne izgube i ovaj meč protiv Kadiza. Svake godine je slična priča sa Valensijom, odnosno u poslednjih desetak, znaju da uđu u očajnu seriju sredinom sezone jer u januaru obavezno bude ponuda koje vlasnik Piter Lim prihvata kao od šale. Sada ih još nema, Valensija je na okupu, na ovom gostovanju mogu dodatno podignuti moral.

 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak