AdmiralBet kombinacije - Deset parova za uspešan vikend!

Autor: Lazar Nikolić
subota 26.08.2023.
13:00
Izvor: Sportske.net

Evo šta smo iskombinovali za vas.

Povezane vesti

1006 Arsenal – Fulham 1&4+ (2.35)

Nije bilo lako „tobdžijama“ u prva dva kola na startu sezone u Premijer ligi, ali je ekipa menadžera Mikela Artete sakupila maksimalnih šest bodova trijumfima protiv Notingem Foresta i Kristal Palasa. Nije blista vicešampion, ali je pokazao da i u takvim izdanjima može doći do cilja. Na drugoj strani Fulam je i zvanično ostao bez Aleksandra Mitrovića, a ekipa se „raspala“ u prošlom meču protiv Brentforda kod kuće i izgubila sa 3:0.  Čini se da će Fulamu biti potrebno vreme da se navikne na život posle Mitra, dok bi Arsenal iz trećeg pokušaja mogao da odigra u svom stilu i upiše sigurnu i ubedljivu pobedu.

1012 Newcastle – Liverpool 1X&4+ (3.10)

Utakmica na „Sent Džejms Parku“ derbi je trećeg kola Premijer lige. Liverpul je u poslednje četiri utakmice savladao Njukasl, ali se čini da bi domaći napokon mogli da ostanu neporaženi protiv „crvenih“. Njukasl je prošle sezone bio sjajan i završio ispred Liverpula, a ne bi bilo iznenađenje da se isto dogodi i u ovoj. Gosti još uvek nisu uspeli da pronađu toliko željenog vezistu, dok je Sandro Tonali već počeo da gospodari sredinom terena u crno-belom dresu. Upravo bi Italijan mogao da bude ključan u potencijalno dobroj partiji „svraka“, a mi smo uvereni da će Njukasl dobro proći i to u meču sa puno golova.

1426 Darmstadt – Union Berlin 2&3+ (3.30)

Kako je završio prošlu tako je Union Berlin započeo novu sezonu. Predstavnik Nemačke u grupnoj fazi Lige šampiona pregazio je Majnc sa 4:1 na svom terenu u premijernom meču Bundeslige i pokazao da će se ovi sezone boriti za vrh tabele i da to više nikome ne bi trebalo da predstavlja iznenađenje, jer se radi o vrhunskoj ekipi. Sa druge strane Darmštad se nije proslavio na povratku u elitu, jer je ovaj tim rutinski poražen od Ajntrahta u Frankfurtu sa minimalnih 1:0. Čini se da će doskorašanjem članu Cvajte biti potrebno vreme da se navikne na novo okruženje, a dok se to ne desi uvereni smo da će gubiti mečeve protiv ekipa u rangu Uniona i to glatko.

1204 Rayo Vallecano – Atletico Madrid 2&0-3 (2.45)

Ovom utakmicom biće zatvoreno treće kolo španske Primere, a uvereni smo da ćemo isto tako gledati „zatvoren“ meč. Kada Atletiko izađe na teren, a Čolo Simeone stane ispred aut linije očekivanja su uvek minimalna kada je u pitanju lepršava igra i atraktivan fudbal. Prihvatiće to Rajo bez pogovora i pokušati da stigne do novog trijumfa, nakon uvodna dva. Ipak, u „čekalici“ obično bolje prođu „jorgandžije“, tako da tipujemo na njih, a bilo bi „svetsko čudo“ da na utakmici vidimo više od tri gola, jer su ovi rivali odigrali takav duel još davne 2015. godine kada je Atletiko slavio sa 3:1.

1317 AC Monza – Empoli 1X&0-2 (2.15)

Ne obećavaju ova dva rivala spektakl u drugom kolu italijanske Serije A. U međusobnom duelu imaće samo jedan cilj da se dokopaju do bodova, jer je im je prevashodni cilj opstanak. Prošle sezone je Monca lagano zadržala svoje mesto u eliti, dok se Empoli malo više mučio, ali je na kraju uspeo. Bolji je tim domaćin pogotovo na svom terenu, ali će teško do ubedljivog trijumfa. Nije to Moncin stil, pogotovo posle dva vezana poraza sa kojima se ušlo u novu sezonu. Sada bi predsednik Berluskoni odmah potpisao minimalnih 1:0, a i mi bismo se kladili na takav rezultat, ali ostavljamo opciju da domaći slave i duplo ubedljivije.

1500 Nice – Lyon 1&3+ (2.90)

Bruka se Lion već duže vreme i sva je prilika da će ponovo u Nici. Ekipa trenera Lorana Blana koji je pred otkazom poražena je u prošlom kolu Lige 1 kod kuće od Monpeljea sa 4:1 i jošjednom poslala poruku da ni ovo neće biti njihova sezona. Na drugoj strani Nica je u prva dva kola odigrala nerešeno 1:1, a dolazak Liona koji računajući pripreme ima šest uzastopnih poraza idealna je prilika da se upišu prva tri boda. Uvereni smo da će publika na „Alijanc rivijeri“ slaviti, a biće i golova.

1924 Feyenord – Almere City  1-1&4+ (2.35)

Branilac titule u Holandiji Fejenord nije započeo odbranu šampionskog pehara onako kako je planirano u Roterdamu. U uvodna dva kola Fejenord je osvojio samo po bod protiv Fortune i Sparta, tako da im je trijumf protiv novajlije u Erediviziji Almere obaveza. Gosti su još uvek bez boda u elitnom rangu holandskog fudbala, a teško je i pomisliti da bi do njega mogli da stignu kod ranjenog prvaka. Uvereni smo da će Fejenord konačno pokazati snagu i „do vrha“ napuniti mrežu Alemere.

2053 Fenerbahce – Basaksehir 1&0-3 (2.15)

Sjajno igra Fenerbahče pod dirigentskom palicom našeg Dušana Tadića na startu sezonu. Srbin kreira,  a Bosanac Edin Džeko bavi se egzekucijom u timu iz Istanbula koji redom melje protivnike. Nova mušterija zahuktalom Feneru trebalo bi da bude Bašakšehir. Fener će pre i posle ovog meča imati obaveze u plej-ofu za grupnu fazu Lige konferencija protiv holandskog Tventea i zbog toga ne očekujemo neki spektakl, ali bi domaći na iskustvo trebalo da reše posao protiv Bašakšehira.

2161 Wolfsberger AC – Salzburg  2&GG (2.80)

Furizono je, u svom stilu. Salcburg započeo novu sezonu u austrijskoj Bundesligi i sa četiri trijumfa na startu pokazao da će se opet „prošetati“ do titule.  Ekipa Volfsbergera koja je na tri od četiri utakmice remizirala bila bi presrećna da dođe do boda protiv „bikova“, ali ne verujemo u takav rasplet. Mogao bi domaćin da postigne gol i načini utakmicu zanimljivijom, ali bodovi idu u „Mocartov grad“.

8998 Zenit Petersburg – Ural Yekaterinburg  1&3+ (2.45)

Ruska Premijer liga stigla je do šestog kola, a u njegovom derbiju petostruki uzastopni šampion Zenti dočekuje Ural. Verovali ili ne, Zenit je trenutno ispod Urala na tabeli, ekipa iz Sankt Petersburga sakupila je 10 bodova i zauzima četvrto mesto na tabeli, dok je Ural najprijatnije izenađenje i sa 13 bodova deli lidersku poziciju šampionata Rusije sa Krasnodarom. Utakmica kod kuće idealna je šansa da se Zenit bodovno izjednači sa gostima. Nema sumnje da je Zenit kvalitniji, zato ćemo se opredeliti za trijumf domaćih, a od Urala očekujemo da utakmicu učini neizsvesnom i zabavnom za gledanje.

 

Ne propustite