AdmiralBet kombinacije - Deset predloga samo za vas!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 06.08.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi...

Povezane vesti

7833 Libertad Asuncion - Sportivo Trinidense 1&2-4 (2.16)

Četvrto je kolo u paragvajskoj Klausuri, gde ekipa Libertada nije startovala kako se očekivalo. Ovaj tim je tokom proleća bio najbolji u Aperturi, ali u prva tri kola Klausure ima po pobedu, remi i poraz. Sada ne bi trebalo da ima većih problema da dođe do pobede na svom terenu, jer mu u goste dolazi jedna od najslabijih ekipa u ligi. Sportivo još nema nijednu pobedu, osvojio je samo jedan bod u prva tri kola. Od početka ove kalendarske godine, Libertad i Sportivo su se dva puta sastali i oba puta Libertad je bio bolji - 2:0 i 2:1. Naravno, i sada očekujemo njihov trijumf, uz bar dva gola u mreži gostiju.

8287 New England Revolution - Nashville SC 1X&2+ (1.64)

Grupna faza takmičenja u američkom Liga kupu se polako privodi kraju, pošto se igra po jednokružnom sistemu. U Grupi 13 je Nju Ingland u prvom kolu bio bolji od Mazatlana minimalnim rezultatom, dok je Nešvil poražen od istog rivala sa 2:0. S obzirom da po dve ekipe iz grupe idu u šesnaestinu finala, Nešvil će morati protiv Nju Inglanda da juri pobedu od bar dva gola razlike kako bi prošao u narednu fazu takmičenja. Ni jedni, ni drugi nisu briljirali ove sezone u MLS ligi, gde je Nju Ingland poslednji u Istočnoj konferenciji, a Nešvil ima samo tri boda više. Blagu prednost ćemo ovog puta dati Nju Inglandu, s obzirom na dobar rezultat iz prvog kola i znatno povoljniju poziciju na tabeli.

6479 Shonan Belmare - Avispa Fukuoka 1X&2+Tim1 (2.57)

Zanimljivo, u japanskoj ''Džej'' ligi je u poslednja tri kola najbolju formu demonstrirala ekipa koja se bori za opstanak – Šonan Belmare. Tri pobede je vezao Šonan i uspeo da sebi znatno olakša situaciju u kojoj se nalazi i da izađe iz zone ispadanja, mada je sada samo na bod iznad nje. Da bi bio još bezbedniji, moraće da ostvari novu pobedu, a lepu priliku za to imaće na svom terenu protiv Avispe iz Fukuoke. Dok je Šonan ređao pobede, Avispa je upisala tri uzastopna poraza, pala je na osmo mesto na tabeli i sada je već daleko od borbe za treće mesto koje vodi u Azijsku ligu šampiona. Loša forma gostiju je dodatni razlog za optimizam u Šonanu koji je, inače, i znatno efikasniji od Avispe. Iako je znatno lošije plasiran na tabeli, postigao je čak 11 golova više od narednog rivala. Naravno, znatno više ih je i primio, ali u svakom slučaju očekujemo golove u ovoj utakmici.

6471 Gamba Osaka – Tokyo X-1&0-3 (6.25)

Ostajemo još malo u Japanu, gde je ekipi Gambe iz Osake ozbiljno uzdrmano drugo mesto na kom se još uvek nalazi. Njen poraz u prošlom kolu, upravo od zahuktalog Šonana, iskoristio je Ranko Popović sa svojom Kašimom i izjednačio se sa Gambom po broju bodova. Zato će sada Gamba biti pod imperativom pobede na svom terenu protiv sedmoplasiranog Tokija, koji je upisao tri poraza u poslednja četiri kola i daleko je od prave forme. Gamba je prepoznatljiva pre svega po čvrstoj odbrani, primila je najmanji broj golova u ligi, svega 18 na 24 odigrane utakmice. Napad im je zatajio u prošlom kolu, ali sada očekujemo da ponovo proradi njihov najbolji strelac Usami koji nije bio efikasan u prethodna tri susreta. Pokušaćemo ovde sa prelazom, kvota je odlična.

7443 Kopavogur - KR Reykjavik 2&2+II (2.32)

Na Islandu je sezona stigla do 17. kola, a Kopavogur i Rejkjavik su dve od tri ekipe sa najlošijom formom u poslednje vreme. Dugo nemaju pobedu ni jedni, ni drugi, nalaze se u plej-aut zoni i realno nemaju izgleda da se probiju u gornji deo tabele. Ostaje im da se u narednih nekoliko kola što bolje pozicioniraju pred početak plej-auta, a prva prilika za to im je u međusobnom duelu. Rejkjavik je u nešto boljoj formi, ima tri remija iz poslednjih pet kola, dok je Kopavogur u tom periodu osvojio samo jedan bod. Takođe, bitan podatak je i da je Kopavogur ekipa sa najgorom odbranom u ligi, čak 40 golova su primili u 16 mečeva, pa je na Rejkjaviku da to iskoristi. Daćemo prednost gostima, a golovi ne bi trebalo da izostanu.

6545 Ceara – Guarani 1-1&2+ (2.96)

Utakmica brazilske Serije B, gde je Seara veliki favorit protiv poslednjeplasiranog Guaranija. U dobroj je formi u poslednje vreme i očekuje se da to i potvrdi na svom terenu protiv objektivno slabijeg rivala. Ono što može da bude upozorenje jeste podatak da je Guarani bez poraza u prethodna dva kola, osvojio je četiri boda u ta dva meča, doduše protiv ekipa iz donjeg dela tabele, pa se približio pretposlednjem Ituanu, ali je još uvek jako daleko od izlaska iz zone ispadanja. Dileme oko pobednika zato ipak ne bi trebalo da bude, očekujemo rutinsku pobedu domaćina.

8316 Buducnost - OFK Petrovac 1&1+I&1+II (2.73)

Počela je sezona u šampionatu Crne Gore, čiji su klubovi prethodnih dana bili zapaženi na evropskoj sceni. Dečić i Mornar su prošli u treće kolo kvalifikacija za Ligi konferencija, dok je Budućnost posle drame na DG areni eliminisana u produžetku od bugarskog CSKA 1948. Podgoričani su zato svoj meč prvog kola domaćeg prvenstva pomerili za utorak, što bi trebalo da je dovoljno vremena za oporavak od teške utakmice na evrpskoj sceni. Budućnost može da se pohvali da je ovog leta realizovala transfer svog najalentovanijeg igrača Vasilija Adžića u Juventus za dva miliona evra, a sada treba obratiti pažnju i na još neke podgoričke tinejdžere, poput 19-godišnjeg Vladimira Perišića koji je postigao dva pogotka u četiri evropske utakmice ovog leta.

5410 Dinamo Minsk - Lincoln Red Imps 1&1+I&3+ (2.44)

Posle prva dva kola u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Dinamo Minsk je ''prekomandovan'' rang niže zbog eliminacije u dvomeču sa Ludogorecom. Ono po čemu je beloruski šampion prepoznatljiv ovog leta u Evropi, jesu ''tvrde'' utakmice na mali broj golova. Tako je bilo i protiv Pjunika u prvom kolu, ali i protiv Ludogoreca. Sada mu u goste dolazi Linkoln sa Gibraltara koji je takođe eliminisan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali prilično ubedljivo od ekipe Karabaga (7:0 u ukupnom skoru), pošto je prethodno bio bolji od Hamruna sa Malte. Dinamo je ovde objektivno u ulozi favorita, očekujemo da iskoristi prednost domaćeg terena i stekne solidnu prednost pred revanš.

5407 Panevezys - Maccabi Tel Aviv X2&0-2 (2.35)

Žarko Lazetić je sa Makabijem iz Tel Aviva odlično započeo svoj prvi inostrani trenerski angažman. Odmah je osvojio trofej izraelskog Superkupa, ali je na startu kvalifikacija za Ligu šampiona doživeo bolan udarac od kog treba što pre da se oporavi, zajedno sa svojim igračima. Eliminisan je u dramatičnom dvomeču protiv rumunskog FCSB-a, presudio je gol u 90. minutu revanša, pa sada Lazetićev tim iza za cilj da se domogne bar Lige Evrope. U trećem kolu kvalifikacija biće veliki favorit protiv litvanskog Panevežisa, oko prolaza dalje ne bi smelo da bude dileme, ali je pitanje može li već u gostima Makabi do pobede.

5384 Slovan Bratislava – APOEL 1&1+II (2.71)

Slovački šampion je odlično započeo novu sezonu. Prošao je dva kola kvalifikacija u Ligi šampiona, eliminisao Strugu i Celje, a uz to je vezao i dve pobede u domaćem prvenstvu u prva dva kola. Dakle, uz mnogo samopouzdanja Slovan dočekuje dvomeč sa kiparskim APOEL-om koji se u prethodnoj rundi mučio sa moldavskim Petrokubom, ali ipak nije dozvolio iznenađenje. Trenutna forma i domaći teren nameću da ovde prednost damo Slovanu, da bar stekne minimalnu prednost pred revanš protiv ''legije stranaca'' sa Kipra.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak