AdmiralBet kombinacije - Deset sjajnih kvota samo za vas!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 24.05.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Evo kako izgledaju naši predlozi...

Povezane vesti

6620 Panathinaikos - Aris Thessaloniki 1X&0-2 (2.03)

U Grčkoj je prošlog vikenda rešena uzbudljiva trka za titulu, PAOK je osvojio šampionski pehar, a sam kraj sezone obeležiće borba Panatinaikosa i Arisa u finalu kupa. Atinski ''zeleni'' su dugo bili u igri za titulu, ali su serijom poraza u finišu sezone pali na četvrtu poziciju i sada im ostaje da osvajanjem kupa ''spasu sezonu''. Aris je u prvenstvu završio na petom mestu, ali sa čak 17 bodova manje od Panatinaikosa. Duel u finalu kupa biće njihov peti susret od početka sezone, a u četiri prethodna u prvenstvu učinak je polovičan – po dve pobede jdnih i drugih. Ono što je zajedničko za sve te mečeve jeste mali broj golova, ne više od dva po meču, pa s obzirom na važnost narednog susreta, očekujemo da se taj trend nastavi. A kada je u pitanju pobednik finala, blagu prednost ipak dajemo Panatinaikosu.

4101 FC Krasnodar - Dinamo Moscow X2&0-3 (2.46)

Potpuno neočekivani finiš sezone u ruskoj Premijer ligi! Do pre dvadesetak dana gledali smo trku udvoje za titulu prvaka, između Krasnodara i branioca titule, Zenita iz Sankt Petersburga koji je dominirao u protreklih pet godina, a onda se sve promenilo. I jedni i drugi su upali u rezultatsku krizu, što je na najbolji način iskoristio moskovski Dinamo i serijom pobeda došao na prag osvajanja titule. Kolo pre kraja, Dinamo na vrhu tabele ima dva boda više od Zenita i tri od Krasnodara kome će gostovati u meču odluke. Krasnodaru verovatno ni pobeda ne bi bila dovoljna za titulu, već bi time samo pomogao Zenitu koji na svom terenu dočekuje Rostov i čeka kiks lidera. Inače, Dinamo je dugo bez trofeja, ovo bi mu bila prva titula u Rusiji od raspada SSSR-a i reklo bi se da je ovo prilika koja se ne propušta. Zato Moskovljanima dajemo prednost u Krasnodaru, ali ne očekujemo goleadu.

4285 CSKA Moscow - Ural Yekaterinburg 1&1+I&3+ (3.26)

''Armejci'' su se kasno probudili. Da su u većem delu sezone igrali kao u poslednja dva kola protiv Zenita i Pari Nižnjeg Novgoroda, borili bi se za titulu, a ovako im ostaje da na kraju sezone bar zadrže šesto mesto koje u ovom trenutku zauzimaju na tabeli. U prošlom kolu su bili veoma efikasni, naneli su pravi debakl Pari NN-u koji odnedavno vodi Saša Ilić, a uz šest postignutih golova imali su i nekoliko odličnih prilika koje su propustili. Kao da sezona tek počinje za CSKA, ali na njihovu žalost stiglo se do poslednjeg kola i za kraj će dočekati Ural koji se bori za opstanak. Eventualnom pobedom, CSKA bi pomogao ekipi Saše Ilića da se spase ispadanja, pod uslovom da Pari NN osvoji bodove protiv Krila Sovjetov. Očekujemo trijumf ''armejaca'' i potvrdu njihove odlične forme u finišu sezone.

4596 Beijing Guoan - Nantong Zhiyun 1&2-5 (1.79)

Kineska Suprerliga je stigla već do 14. kola, a ekipa Peking Guana je posle odličnog početka sezone i serije pobeda pokvarila utisak osvajanjem samo jednog boda u prethodna dva kola. Naredni rival im je Nantong koji je u donjem delu tabele i koji je bez pobede u poslednjih pet kola, uz samo dva osvojena boda u tom periodu. Imajući to u vidu, treba očekivati povratak Pekinga na pobednički kolosek, a s obzirom na ono što su jedni i drugi prikazali u prethodnom periodu, treba se nadati i većem broju golova. Nantong ima jednu od najslabijih odbrana u ligi, to bi domaćin trebalo da iskoristi.

3993 Los Angeles Galaxy - Houston Dynamo 1&2+ (2.11)

Krajnje je vreme za pobedu Joveljićevog LA Galaksija koji je i dalje u vrhu tabele Zapadne konferencije američke MLS lige, ali koji je zaređao sa remijima - ima ih čak četiri u nizu, uz jedan poraz pre toga. Hjuston Dinamo se čini kao odgovarajući rival da se ta serija prekine, s obzirom da ni on nije u dobroj formi, ima samo jednu pobedu u poslednjih pet utakmica. Dejan Joveljić je u dosadašnjem toku sezone postigao sedam golova, uz tri asistencije. Imao je nedavno i lakšu povredu od koje se brzo oporavio i po povratku na teren je bio strelac protiv Minesote, ali je kao i čitav tim zatajio protiv Šarlota. Sada očekujemo da ''prorade''.

3990 Dallas - Real Salt Lake gost 1+I&1+II (3.45)

Lider Zapadne konferencije MLS lige gostuje u Dalasu, gde će pokušati da nastavi seriju odličnih rezultata u poslednje vreme. Posle Mesijevog Inter Majamija, Real Solt Lejk je najefikasnija ekipa u ligi, što je potvrdio u prethodnoj utakmici protiv Kolorado Rapidsa (5:3). Najzaslužniji za to je kolumbijski napadač Kristijan Arango koji je prvi strelac lige sa 13 golova, a tome je dodao i čak osam asistencija. To ujedno znači i da je Arango postigao skoro polovinu ukupnog broja golova Real Solt Lejka (27). Što se tiče Dalasa, on igra promenljivo, ali je u poslednje dve utakmice na svom terenu ostvario dve pobede i to bi trebalo da bude dovoljna opomena lideru.

4719 Al Wasl – Shabab Al Ahli Dubai 1&2+ (2.48)

Miloš Milojević je na pragu osvajanja duple krune sa Al Vaslom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima! Kup je već osvojio, a sada, na tri kola pre kraja može sve da reši i kada je šampionska titula u pitanju, protiv jedinog konkurenta za titulu – ekipe Al Ahlija koju sa klupe vodi još jedan srpski trener, Marko Nikolić. Al Vasl uoči velikog derbija ima šest bodova više, odgovara mu i pobeda i remi, a Nikolićev tim bi samo pobedom zadržao kakve-takve šanse za titulu. Od početka sezone ove dve ekipe su se trri puta sastajale i sva tri puta je Milojević nadmudrio Nikolića, pa je njegov tim i sada u ulozi favorita.

4303 Midtjylland – Silkeborg 1-1&0-4 (2.80)

Poslednje je kolo u Danskoj i mrtva trka za titulu! U odlučujući vikend ekipe Brondbija i Mitjilanda ulaze sa istim brojem bodova (62). Mitjiland je do prošlog kola bio usamljen na vrhu tabele, ali je remijem u gostima protiv sada već bivšeg šampiona Kopenhagena (3:3) prilično zakomplikovao svoju situaciju u borbi za titulu. Brondbi sada ima sudbinu u svojim rukama, jer je od tri međusobna duela sa Mitjilandom dobio tri, a ima i znatno bolju gol-razliku od svog jedinog konkurenta. To znači da Mitjiland mora da trijumfuje na svom terenu protiv šestoplasiranog Silkeborga i u to ne sumnjamo, iako je pre mesec dana kao gost ubedljivo poražen od ovog rivala (3:0). To je bilo veliko iznenađenje i taj poraz bi ekipu Mitjilanda mogao da košta titule. Uz trijumf nad Silkeborgom će morati da se uzda i u ekipu Arhusa da eventualno napravi iznenađenje protiv Brondbija.

4634 Fredrikstad – Tromso 1&2-5 (2.24)

Posle nešto slabijeg starta sezone, Fredrikstad je sada u najboljoj formi u šampionatu Norveške. Vezao je pet pobeda i probio se na treće mesto na tabeli sa samo dva boda manje od lidera i aktuelnog šampiona, Bodo Glimta. Osim toga je i vrlo efikasan u poslednje vreme, a duel sa poslednjeplasiranim Tromsom na svom terenu biće mu idealna prilika da taj niz nastavi. Tromso je u tu poziciju pre svega dospeo jer loše igra u gostima, sve tri utakmice na gostovanjima je izgubio, uz gol-razliku 1:7 i teško da bi sada nešto moglo da se promeni. Zato prognoziramo novi trijumf Fredrikstata, uz još jedan efikasan meč.

4658 Universitatea Craiova - U. Cluj 1X&0-2 (2.21)

Završava se sezona i u Rumuniji ovog vikenda, a Univerzitatea iz Krajove i Kluž će u međusobnom duelu odlučiti ko će igrati na evropskoj sceni, odnosno ko će imati prohodnost ka Ligi konferencija. Njihov duel je, zapravo, finale svojevrsnog ''mini plej-ofa'' u kom su se našli na osnovu plasmana u ligaškom delu sezone. Kluž je bio drugoplasirani, Univerzitatea na trećem mestu, a u poslednjem međusobnom duelu pre mesec dana Kluž je kao gost slavio sa 1:0. Međutim, dva prethodna meča dobila je Univerzitatea, ali zajedničko za sve te duele jeste što su bili rezultatski neizvesni i da je jedan gol rešavao pitanje pobednika. Ovaj predstojeći duel biće verovatno i najtvrđi, ali Univerzitatea će imati prednost domaćeg terena, pa joj dajemo blagu prednost.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak