AdmiralBet kombinacije - Deset tipova samo za vas!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.08.2023.
20:00
Izvor: Sportske.net

Deset tipova za klađenje ovog vikenda...

Povezane vesti

 1070 Leicester - Cardiff 1&0-3 (2.05)

Duel dva tima koja imaju visoke ambicije. Velšani su u prvom kolu imali dva gola prednosti protiv još jednog bivšeg premijerligaša, ali nisu pobedili, nisu pobedili ni na svom terenu Kvins Park iako su imali 80% poseda lopte u drugom poluvremenu. Sada će imati najteži posao do sad, verovatno protiv najjačeg tima u Čempionšipu, tima koji možda nije ni zaslužio da ispadne prošle sezone iz Premijer lige. Dve pobede u prva dva kola, zaslužene, sada su favoriti, i dalje je puna koncentracija, ali ne očekujemo previše golova jer je tim Enca Mareske odličan u defanzivi.

2057 Galatasaray - Trabzonspor 1X&0-2 (3.05)

"Lavovi" kao aktuelni šampioni države dočekuju Trabzon u okviru derbija kola turskog šampionata, loše su počeli jer su imali problema protiv Kajzerija posebno u napadu, a pokazivali su slabosti i u Evropi, setimo se meča protiv Žalgirisa u gostima kada su odigrali samo 2:2. Ipak, forma je u usponu što se tiče defanzive, nisu primili gol u četiri poslednje zvanične utakmice, ali nisu imali ni kvalitetne napadače naspram sebe. Trabzon ima kvalitetan vezni red, a u napadu Bozok i nije baš u najboljoj formi i nije napadač koji može dati 20 golova u sezoni. Definitivno očekujemo tvrd meč, domaći jesu favoriti, ali nemojte se zavaravati da će im biti lako jer su gosti izuzetno disciplinovan tim koji se brani sa svih 11 igrača.

6468 Teplice - Sparta Prague 2&0-3 (2.28)

Iako je domaćin sjajno krenuo u prvenstvo pobedom protiv Viktorije iz Plzenja, potom i na gostovanju Bohemiansu, pokazali su slabosti u narednim mečevim protiv Sigme i Jabloneca, kako to obično i biva. Da li mogu da iznenade Spartu? Čini se da i Slavija i Sparta mogu da pobede svakoga bez mnogo naprezanja u svom šampionatu, ali su trenutno tanki što se tiče motivacije, ali i fizičke spreme. Igrali su tokom nedelje protiv Kopenhagena, izgubili na penale, boleće ih taj meč i ovaj duel služi za povratak samopouzdanja. Ipak, neće biti tako lako, jesu gosti favoriti, ali ne verujemo u previše golova, kao što je to običaj.

1023 Fulham - Brentford X2&0-3 (1.97)

Čini se da se na "Krejven kotidžu" spremaju na život posle Mitrovića, igraće malo drugačije, a činjenica je i da im Brentford ne leži. Od poslednjih sedam mečeva ova dva tima, samo je jednom Fulam slavio i to prošle sezone sa 3:2. Još jedan istorijski detalj je protiv domaćina, nikada nisu dobili prva dva meča u Premijer ligi, a u prvom su, podsetimo, slavili sa 1:0 protiv Evertona. Sad će im biti teško, Brentford je parirao Totenhemu, bio i bolji u pojedinim trenucima utakmice, sada dolaze naoštreni, možda i po bodove. Ne verujemo u mnogo golova ovoga puta, baš zbog prilagođavanja Fulama na novi sistem igre bez Aleksandra Mitrovića.

6147 Odd - Sarpsborg 08 1&3+ (3.60)

Od je ekipa koja je u poslednjih mesec dana znatno izmenila sistem igre. Od tima koji se branio, koji je čekao kontru ili prekid kako bi postigao gol, došli su u situaciju da postižu dosta golova. Čak 12 u poslednja četiri kola, nikako nismo to očekivali, ali su nas demantovali. Kao da su u meču protiv Boda uvideli da mogu mnogo, zaigrali ofanzivnije i dobili na samopouzdanju. Sa druge strane, Sarpsborg je u očajnoj formi, ne mogu lako do bodova, ali igraju i oni na gol više. Ovaj meč je stvoren za one koji vole da igraju na golove, očekujemo ih dosta, u poslednja četiri kola su i jedni i drugi redovni u kategoriji 3+ golova.

6149 Ham Kam - Rosenborg 1X&2+ (1.94)

Nema kladioničara koji nije bio siguran da će Ham Kam ispasti posle očajnog početka sezone, ali kako je ona odmicala, pokazali su da su rasli, da imaju potencijala i za sredinu tabele, ne samo da se bore za opstanak. Nekako su rutinski savladali poslednjeplasirani Alesund u prethodnom kolu, sačekali su ih na svojoj polovini, postigli dva gola, meč na kraju završili i sa igračem više. Sada dolazi legendarni Rozenborg koji više nije tim od koga se treba plašiti, to su sada neki drugi, ali je sa druge strane, činjenica da je najveći tim Norveške vezao četiri pobede. Sada posle evropskog izazova, teško da mogu do pobede u Hamaru.

6130 Krasnodar - Lokomotiv Moscow 1&0-3 (2.70)

Četiri od četiri za Krasnodar. Obožavamo ih na tiketima ove sezone, nepogrešivi su, Vlada Ivić im je usadio pobednički gen, posle prošle sezone koja je bila sezona privikavanja na njegov sistem koji, očigledno, daje rezultate praktično gde god da se pojavi. Tim iz kubanjske regije dočekuje tim iz prestonice, koji igra prilično slabo. Protiv Samare su imali dosta sreće, jedan šut u okvir gola i pogodak u nadoknadi vremena, prethodno su izgubili gradski derbi od CSKA prilično lako sa 4:1 i pokušaće sve ne bi li dokazali da loša forma prolazi. Samo, dolaze na noge kvalitetnijem rivalu.

1417 Union Berlin - Mainz 1X&GG (2.40)

Tim iz prestonice se dobro pojačao i ne planiraju da stanu. Gosens iz Intera, Leite iz Porta, Tusar iz Herte, Kaufman iz Kopenhagena, Datro Fofana je stigao iz Čelsija na pozajmicu, stigao je Kral iz Spartaka iz Moskve, Aronson iz Lidsa... Žele i Bonućija, jasno je da imaju velike planove, žele da se i ove sezone domognu Lige šampiona, a da bi sve krenulo kako treba, potrebna je pobeda na startu protiv odličnog Majnca. "Nulfunferi" su izgledali sjajno u prijateljskim mečevima, protiv Barnlija su slavili sa 3:0, Sent Galena 4:1, Koblenca 1:6... Biće ovde golova, uvereni smo, isto tako smo uvereni da domaćinu neće biti lako.

5950 Juarez - Guadalajara Chivas X2&GG (2.70)

Apertura se prekinula kada je to najmanje odgovaralo ekipi Veljka Paunovića. Posle tri pobede na startu, Čivas se nije snašao u Liga kupu protiv timova iz MLS lige, a sada će imati veoma težak posao protiv Huareza. "Los Bravos" je iznenađujuće dobro krenuo u sezonu, retki su oni koji su to očekivali, pa se i dalje očekuje da padnu jer im ovoga puta dolazi na noge ekipa koja je veoma kvalitetna. Retki su mečevi ova dva tima koji su se završavali sa malo golova, od poslednjih pet mečeva na četiri je bilo GG, a i veoma često je tako kada igraju i jedan i drugi tim sa ostalima.

6590 Al Ittihad Jeddah - Al Taee 1-1&3+ (1.92)

Znate i sami kakvu je ekipu napravio Al Itihad, doveli su jednog od najboljih fudbalera današnjice Benzemu, jednog od najboljih veznih Kantea i Fabinja, a i ovako su bili aktuelni šampioni i najbolji tim lige, čak i bez njih trojice. Jasno je da gosti, koji su većini nepoznanica, nemaju šta da traže ukoliko domaći budu na najvišem nivou, ali mlad su tim i svako želi da se dokaže protiv šampiona, još kada u timu imaju pomenutu trojicu, jasno je da će dati 100% svojih mogućnosti. Ipak, kvalitet je na strani domaćina, mogli bismo da gledamo i rapsodiju.  

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak