AdmiralBet kombinacije - Deset tipova samo za vas!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 16.07.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi...

Povezane vesti

9700 U.A.N.L. Tigres – Club America 1X&0-3 (1.93)

Šest meseci od odlaska iz Čivasa, Veljko Paunović se vratio u Meksiko, gde sada sa klupe predvodi ekipu Tigresa. Nova sezona meksičke Aperture je nedavno počela, a već u trećem kolu je na programu veliki derbi – duel šampiona iz prethodne dve sezone. Klub Amerika je aktuelni šampion i u novoj sezoni brani titulu, a u četvrtak će gostovati Paunovićevom Tigresu koji je šampion iz sezone 2022/23. Srpski stručnjak je dobro startovao sa svojim novim timom, posle prva dva kola ima pobedu i remi, dok je Klub Amerika posle poraza u prvom kolu, savladala poslednjeplasirani Keretaro sa 3:1. Međutim, Paunovićev tim će morati i protiv vrlo neugodne tradicije, jer pet godina nije pobedio Klub Ameriku u takmičarskim mečevima, a čak sedam je bez pobede na svom terenu protiv ovog rivala. Zato smo oprezni u prognozi, iako ćemo dati blagu prednost Tigresu.

9465 JaPS – Mikkeli 1&3+ (3.15)

U Finskoj se narednih dana igraju mečevi 16. kola tamošnje druge lige. JaPS je ekipa iz sredine tabele, a iz poslednja tri kola ne može se pohvaliti nijednom pobedom. Sada će za to imati lepu priliku jer mu u goste dolazi poslednjeplasirani Mikeli, koji ima samo jednu pobdu iz 15 utakmica i svega sedam osvojenih bodova od početka sezone. Ove dve ekipe su se dva puta sastajale od početka ove godine i oba puta je JaPS ubedljivo trijumfovao – u maju sa 3:0 u gostima, a u martu na svom terenu sa 4:1. Zato i sada očekujemo trijumf JaPS-a, koji je i inače efikasan ove sezone, pa ni ovog puta golovi ne bi trebalo da izostanu.

9464 KaPa – JIPPO 2&2+ (2.34)

Ostajemo u Finskoj, gde je KaPa još jedan od ''davljenika'' u borbi za opstanak. Ovaj tim je pretposlednji sa pet bodova više od Mikelija, a tu razliku je uvećao u prošlom kolu ubedljivom pobedom u ''derbiju začelja'' sa čak 6:2 u gostima. Ali, ovoga puta imaće znatno ozbiljnijeg rivala, jer JIPPO i dalje konkuriše za plasman u najviši rang. JIPPO je trenutno na trećem mestu sa četiri boda manje od drugoplasiranog Jara, a drugo mesto donosi baraž za plasman u elitu. Gosti imaju kvalitetniji tim, to su i pokazali pre dva meseca kada su istog rivala na svom terenu savladali sa 2:0. I mi ćemo im ovde dati prednost, a očekujemo bar dva gola na ovoj utakmici, što je uglavnom u skladu sa prosekom kada je u pitanju JIPPO u poslednje vreme.

9653 Atlas - Club Santos Laguna 1X&1+I&1+II (2.15)

Duel ekipa koje u prva dva kola meksičke Aperture nisu upisale pobedu. Atlas je vezao dva remija, Santos Laguna je remizirala u prošlom kolu, uz minimalan poraz na startu sezone, na gostovanju Puebli. Tokom proleća u Klausuri ni jedni ni drugi nisu briljirali, daleko od toga. Atlas je završio na pretposlednjem mestu, Santos Laguna je imala samo bod više, pa se ni sada od njih ne očekuje mnogo. Ipak, možda i najbolju partiju u ovogodišnjoj Klausuri ekipa Atlasa je odigrala baš protiv Santos Lagune, koju je na svom terenu ubedljivo savladala sa 3:0. Dovoljan razlog da im i sada damo prednost, ali nismo baš potpuno uvereni u reprizu, pa ostavljamo prostora i za remi. Što se tiče golova, očekujemo bar po jedan u oba poluvremena.

1174 Cincinnati - Chicago Fire 1&3+Tim1 (2.83)

Sinsinati igra odličnu sezonu u američkoj MLS ligi gde je trenutno vodeći u Istočnoj konferenciji ispred Mesijevog Inter Majamija, ali je seriju pobeda neočekivano prekinuo proteklog vikenda na svom terenu protiv Šarlota - bilo je 1:3. Sada ima odličnu priliku za popravni, takođe pred svojim navijačima protiv slabašnog Čikaga koji je pretposlednji na Istoku i koji još nije izgubio šanse za plasman u plej-in, ali ne deluje realno da bi do njega mogao da dođe. Zato, sve osim pobede domaćina bilo bi veliko iznenađenje. Imaju i sjajnog argentinskog vezistu Lućana Akostu koji je od početka sezone postigao 11 golova, uz čak 18 asistencija, pa će i za odbranu Čikaga predstavljati najveću opasnost.

1173 Columbus Crew - Charlotte FC 1&3-5 (2.49)

Izvanredan je i branilac titule Kolambus Kru, koji je i ove sezone jedan od glavnih kandidata za titulu u MLS-u. Za sada ima šest bodova manje od vodećeg Sinsinatija na Istoku, ali uz dve utakmice manje. Ono što je značajno pred duel sa Šarlotom jeste impresivna forma ekipe harizmatičnog francuskog trenera Vilfrida Nansija. Njegov tim je u poslednje vreme postao prava ''kaznena ekspedicija'', ostvarujući seriju ubedljivih trijumfa, poput najnovijih 5:1 u nedelju na gostovanju lideru Zapada, ekipi Los Anđelesa. Verujemo da se neće opustiti ni protiv Šarlota, čija im je pobeda nad Sinsinatijem dovoljan razlog za oprez. Dakle, mnogo razloga za novi trijumf Kolambusa, a oni to čine uz goleade.

1171 Dallas – Austin X&2+ (4.75)

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari još nije debitivao za ekipu Ostina, možda je gostovanje Dalasu prilika za to. Ostin vodi borbu za ulazak u olej-in, možda i za plej-of i trenutno je prvi ispod crte. Igraju promenjivo, nepredvidivi su u poslednje vreme, a Dalas im na tabeli ''diše za vratom'', pa je utoliko ovaj njihov duel i zanimljiviji. Ako pogledamo nkihove prethodne međusobne duele, videćemo da su to uglavnom bile rezultatski neizvesne utakmice sa dva do tri gola i da su pogotovo u poslednje dve godine domaćini pobeđivali. Pokušaćemo sada sa remijem, uz dva ili više golova.

9756 Zhejiang Professional - Shanghai Port 2&GG (2.50)

Derbi osmine finla kineskog FA kupa. Šangaj Port ove sezone dominira u tamošnjoj Superligi, vodeći je bez ijednog poraza posle 19 odigranih kola, a uz to je i ubedljivo najefikasniji, u čemu prednjače Vu Lei sa čak 21 golom i pet asistencija, kao i Brazilac Gustavo sa 15 golova. I Žeđijang ima odličnog Brazilca Leonarda koji je njihov najbolji strelac sa 13 prvenstvenih golova i najzaslužniji je što je Žeđijang u gornjem delu prvenstvene tabele. Što se tiče kupa, i jedni i drugi su u prethodnoj rundi ostvarili rutinske pobede, ali jasno je da su gosti favoriti u ovom meču, pogotovo što je Žeđijang posustao u prethodnih nekoliko prvenstvemih mečeva. Ono što pre svega očekujemo, to su golovi - na obe strane.

9630 Pohang – Seoul 1X&2+ (1.64)

I u Južnoj Koreji se igraju utakmice nacionalnog FA kupa, s tim da su oni stigli do četvrtfinala. Pohang i Seul su minimalnim pobedama ostvarili plasman među osam najboljih, a dobro im ide i u tamošnjoj K1 ligi. Obe ekipe su u plej-of zoni, odnosno među šest prvoplasiranih, s tim što je Pohang u konkurenciji i za titulu, sa samo dva boda manje od vodećeg Gimčona. Seul je trenutno šesti, ali je već tradicionalno ''tvrd orah'' za ekipu Pohanga, iako je već dve godine nije pobedio. Od prethodnih pet njihovih međusobnih susreta, četiri su završena bez pobednika. Poslednji put su se sastali u prvenstvu krajem maja kada je bilo 2:2 i takođe je Pohang bio u ulozi domaćina. Ostavićemo i sada prostor za remi, iako je Pohang favorit, pogotovo na svom terenu.

9695 Puebla - Club Leon X2&GG (2.05)

Na kraju se vraćamo meksičkoj Aperturi. Posle očajnih izdanja u Klausuri tokom proleća, gde je bila ubedljivo poslednja sa samo pet osvojenih bodova, Puebla je dobro započela novu sezonu, minimalnom pobedom na svom terenu nad Santos Lagunom. Međutim, onda je usledio ubedljiv poraz od Nekakse, pa je teško reći šta možemo očekivati od njih u narednom periodu. Utakmica sa Leonom će nam dati jasniju sliku o tome, ali ćemo blagu prednost dati gostima koji žele prvu pobedu posle duela sa teškim rivalima u prva dva kola. Leon je protiv Pueble slavio na svom terenu u martu sa 2:1, a prošle jeseni je bilo 5:4 za Pueblu na njenom terenu, pa i ovog puta čekamo golove na obe strane.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak