AdmiralBet kombinacije - Deset tipova za uspešan vikend!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.09.2024.
14:15
Izvor: Sportske.net

Deset predloga za kombinacije.

Povezane vesti

3457 Slovenia – Austria X2&0-3 (1.84)

Slovenija se pokazala kao izuzetno čvrst i talentovan tim na minulom Evropskom prvenstvu. Dobro smo ih upoznali i shvatili da je to daleko od ekipe koju bi trebalo bilo ko da potceni. Međutim, za predstojeći meč sa Austrijancima imaju poteškoća. Neće biti Žana Karničnika koji je povređen, a muku sa spremom muči i Jan Oblak, te nije jasno da li će Matijaž Kek moći da računa na njega. Želja Slovenaca jeste prvo mesto u grupi u kojoj su još Norveška i Kazahstan, ali Austrija je ta koja se najviše pita. Sjajan tim koji predvodi Ralf Ragnik demonstrirao je svoje mogućnosti na Evropskom prvenstvu. Austrijanci su hvalili svog predstojećeg rivala, ali jasno im je da su blagi favoriti. Stoga se očekuje da ovo bude jedan tvrd meč i nemojte isključiti remi kao krajnji ishod. Ali, Austrijanci bi mogli do trijumfa, posebno ako ne bude Jana Oblaka na golu ekipe Matijaža Keka.

1093 Doncaster – Gillingham X&GG (4.95)

Džilingem je odlično započeo sezonu sa tri pobede i remijem i trenutno su prvi u Ligi dva, dok je Donkaster sasvim solidan sa takođe tri trijumfa, ali imaju poraz protiv Njuporta. Ispostavlja se da Donkaster i daje i prima dosta golova, pa im je tako prosek tri gola po meču, dok je Džilingem nešto tvrđi tim i na „Eko pauer“ stadion dolaze kao apsolutni autsajderi prema kvotama. Poslednje dve međusobne utakmice donosile su golove, dok je pre toga bilo siromašnije. Utisak je da je nerešen rezultat najrealniji, posebno kada se pogleda da je Donkaster poslednji put X odigrao u ligaškoj utakmici još 2. septembra prošle godine! Idealna prilika da vidimo remi sa golovima.

3013 Houston Dynamo – Los Angeles FC 12&0-3 (1.94)

Promenljiva forma i jednih i drugih. Ako ćemo na papiru, Los Anđeles ima kvalitetniji sastav sa Ugom Lorisom na golu, Olivijeom Žiruom i Denisom Buangom u napadu... Ali, nije to nešto što može da napravi drastičnu razliku iako ih za sata veoma lepo kotira i drži na drugom mestu Zapadne konferencije. Hjuston nema luksuz za takvim igračima ove sezone, a opet su ih dobili 0:2 1. septembra. Zato to i ističemo u ovom trenutku. Ovo su timovi koji retko igraju nerešeno u poslednje vreme. Los Anđeles je poslednji put došao X još 18. jula protiv Solt Lejka, a Hjuston 14. istog meseca. U međusobnim mečevima mora da se zađe do 2021, pa nas to navodimo da ne razmišljamo o remiju. U isto vreme, na poslednje četiri međusobne utakmice ne pada više od dva gola, pa je to razlog da se ograničite i usput pokupite odličnu kvotu.

3483 Telstar – Maastricht 1&3+ (2.75)

Domaćin sa severa Holandije nije uopšte loše krenuo sezonu, mada su oni očekivali i bolji start nakon besprekornog finiša pripremnog perioda kada su upisali pet pobeda iz pet mečeva. Isto tako su i prvih pet duela prošli bez pobede. No Telstar će pokušati da se umeša u borbu za plej-of, ali tek se čeka da Vitese i Den Hag zaigraju bolje. Što se Mastrihta tiče, skroman start kampanje i tek jedna pobeda, dva remija i poraz u prva četiri duela. Ono što je sigurno u međusobnim duelima počevši od početka 2021. jeste da domaćin redovno dobija, ko god bio. Sedam poslednjih mečeva pobedio je domaći tim, golova je bilo, pa hajde da nastavimo tradiciju uz odličnu kvotu.

Wrexham – Shrewsbury 1&2-4 (2.23)

Ambicije Reksama su kristalno jasne i o tome više ne bi trebalo trošiti reči jer oni to pokazuju i na samom terenu. Posle četiri runde u Ligi 1 imaju tri pobede i remi i zaista je izesno da ćemo ih gledati u Čempionšipu naredne sezone. Šruzberi je krenuo sasvim suprotno od njih i zaista nemaju šta da se pitaju u duelu u kojem gostuju. Igrali su jednom otkako je Reksam u vlasništvu holivudskog dvojca i pobedu su i igrači velškog tima. Reksam je potpuni favorit i moraju da iskoriste situaciju u kojoj se nalaze i oni, a i Šruzberi čija forma je katastorfalna. Kec uz kombinaciju golova je idealna prilika.

3502 Belgium – Israel 1&3+ (1.73)

Još jedno veliko takmičenje je iza Belgije. Nije to više ona generacija od koje su se očekivali najveći dometi, ali ispadnje u osmini finala na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj nije rezultat za diku tamošnjeg fudbala. Sada „crveni đavoli“ započinju učešće u Ligi nacija, a i ovoga puta nalaze se u najjačoj A diviziji. Tamo je sada i Izrael, što je i najveći uspeh za ovu selekciju koju ne viđamom na velikim takmičenjima, te će ovo biti veliki test za njih. Jasno je da je Belgija apsolutni favoritu u ovom duelu o čemu govore i sve čeiti pobede Belgijanaca u međusobnim duelima. Pored toga, domaćin je pozant po ofanzivnom i atraktivnom fudbalu, pa bismo mogli da vidimo i goleadu. Izrael će se malo pitati.

3637 Georgia – Czcech Republic 1X&2+ (2.20)

Oduševila je Gruzija na Evropskom prvenstvu. Gruzini su po prvi put u istoriji izborili plasman na neko veliko takmičenje, a iz Nemačke su se vratili kao heroji posle izborene osmine finala i velikog trijumfa nad Portugalijom. Demonstrirali su izabranici selektora Vilija Sanjola moderan fudbal i pobrali simaptije ljubitelja fudbala. Upravo je Češka bila jedan od protivnika Gruziji na EURO, a njihov meč u grupi završen je nerešenim rezultatom 1:1. Sada ćče ove selekcije odmeriti snage u diziviziji B Lige nacija, a Češkoj će biti izuzetno teško da slavi u Tbilisiju. Sigurno će domaćin imati ogromnu podršku i elan da potvrdi svoj kvalitet u novom takmičarskom ciklusu. Česi nisu ništa posebno, te verujemo da Gruzija neće izgubiti, a biće i golova, jer su se na Evropskom prvenstvu ređale prilike na obe strane, a tu su i dvojica sjajnih ofanizvaca Hviča Kvarachelija i Patrik Šik koji daju dodatne garancije za ovu tvrdnju.

3504 Germany –Hungary 1&3+ (1.83)

Iako je Nemačka ispala u četvrtfinalu Evropskog prvenstva kod kuće „panceri“ baš i ne mogu biti poptuno nezadovoljni izdanje „elfa“ na EURO. Igrala je ekipa selektora Julijana Nagelsmana odličan fudbal, po mnogima najbolji posle prvaka Evrope Španije. Upravo je „crvena furija“ eliminisala Nemce, i to golom u poslednjim trenucima produžetaka, pa se stiče utisak da je to bilo i takozvano „finale pre finala“. Sada Nemci počinju da grade tim za Mundijal 2026. godine u kojem nema dvojice velikana Tonija Krosa i Tomasa Milera, pa će ulogu lidera preuzeti mlađe snage poput Musijale i Virca. Mađarska se nije proslavila na EURO, ispali su već u grupnoj fazi sa tri osvojena boda. Upravo ih je Nemačka savladala u drugom kolu sa komfornih 2:0 i pokazala da je za nivo kvalitetniji tim. Stvari se nisu mnogo promenile od juna, pa očekujemo isti ishod, ali i neki gol više, jer je sada pritisak manji.

2969 Peru –Colombia 2&0-3 (2.23)

Dijametralno suprotna izdanja na poslednjem izdanju Kopa Amerike pružile su selekcije Perua i Kolumbije. Na jednoj strani Peru iza sebe ima užasan turnir sa samo jednim osvojenim bodom u grupi protiv Čilea (0:0) i bez datog gola na čitavom turniru, jer su Argenntina i Kanada slavile sa dva, odnosno 1:0. Potpuno drugačiju avanturu u Sjedinjenim Američkim Državama imali su Kolumbijici, koji su predvođeni najboljim igračem Kopa Amerike Hamesom Rodrigezom stigli do velikog finala u kojem su poraženi od prvaka sveta Argentine golom Lautara Martineza u produžecima. Ukoliko se nešto nije bitno promenilo za dva meseca Kolumbija je favorit u Limi, a puno golova teško da će biti.

3796 Egypt –Cape Verde 1&2+ (1.97)

Počinju kvalifikacije za Afrički kup nacija, a upravo je Egipat selekcija koja je obeležila ovo kontinentalno takmičenje sa rekordnih sedam titula kroz istoriju. Nemamo sumnju da će se „faraoni“ kvalifikovati za šampionat Afrike naredne godine u Gvineji, a prva prepreka na tom putu biće im reprezentacija Zelenortskih Ostrva. Zelenortćani su sve bolji, što pokazuje i njihovo učešće na prethodnom izdanju Kupa afričkih nacija na kojem su dogurali sve do četvrtfinala, a tamo nesrečno ispali Južne Afrike nakon lošijeg izvođenja penala. Pre toga su Zelenortska Ostrva u grupnoj fazi odmerila snage sa Egiptom i izborila remi (2:2) golom Tešeire u 99. minutu. Sada će im šanse da ostvare povoljan rezultat biti znatno manje, jer se njihov drugi međusobni meč igra u prestonici Egipta Kairu, a tamo su Mohamed Salah i drugari favoriti protiv svih afričkih reprezentacija.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak