AdmiralBet kombinacije - Deset tipova za uspešan vikend!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.09.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Kombinacije za predstojeći vikend...

Povezane vesti

2007 Crvena zvezda – Napredak 1&0-3 (2.42)

Sedmostruki uzastopni prvak Srbije Crvena zvezda pred početak avanture u glavnoj fazi Lige šampioan dočekuje kruševački Napredak u meču osmog kola Super lige Srbije. Biće to prilika da crveno-beli proslave 61. rođendan beogradske „Marakane“, a što je još važnije da se trojica novopridošlica priviknu na novi tim. Nemanja Radonjić, Rade Krunić i ofanzivac iz DR Konga Silas imaće priliku da se predstave Zvezdnoj pubilici, a kipa trenera Vladana Milojevića je apsolutni favorit. Naravno, Napredak neće u prestonicu doći sa „belom zastavom“, a njihom minimalan poraz od Partizana u Humskoj na startu prvenstva pokazuje da se radi o „tvrdoj“ ekipi. Uvereni smo u Zvezdinu pobedu, ali teško da će biti goleade, jer je domaćinu više u mislima Benfika nego Napredak, a cilj je „namestiti“ ekipu za duel protiv Portugalaca.

2009 OFK Beograd – Partizan 1X&0-2 (3.55)

Derbi osmog kola Super lige Srbije igra se u Zaječaru, iako ovaj grad ni nema superligaša. Povratnik u elitu OFK Beograd igra privremeno se sa Karaburme preselio u Zaječar i ostvaruje sasvim dobre rezultate od starta sezone. „Romantičari“ su posle sedam kola sakupili 13 bodova i nalaze se na visokom četvrtom mestu tabele domaćeg šampionata. Na drugoj strani Partizan proživljava izuzetno turbulentan period. Crno-beli su eliminisani iz sva tri evropska takmičenja, tačnije nisu prošli niti jedne kvalifikacije, dok su u domaćem prvenstvu već ispustili četiri boda posle pet odigranih utakmica. Sada će za trenera Aleksandra Stanojevića stvari biti još teže jer su klub napustili Saldanja i Severina, a adekvatnih zamena nema. Zato očekujemo da će se gosti mučiti da postignu pogodak, a ako OFK Beograd bude imao malo sreće mogao bi da uzme i neki bod u duelu sa velikanom našeg fudbala.

1024 Southampton – Manchester United 2&2+ (1.99)

Jedva su čekali navijači Mančester junajteda kako će započeti nova sezona i nadali se da njihov tim konačno može napraviti iskorak pod vođstvom menadžera Erika ten Haga, ali im je sve preselo vrlo brzo. Junajted je na startu nekako savladao Fulam na „Old trafordu“ sa 1:0, da bi onda izgubio naredne dve utakmice, bolji su bili Brajton, a posebno najveći rival Liverpul, koji je kao gost savladao „crvene đavole“ sa ubedljivih 3:0. Reprezentativna pauza dobro je došla Junajtedu da se svi u klubu presaberu i pokušaju da se vrate na pravi kolosek, a idealna šansa je Sautempton. „Sveci“ su se ove sezone vratili u elitu, ali baš i nemaju tim za nju. Sautempton je jedina ekipa bez osvojenog boda u novoj sezoni Premijer lige. Zbog toga je gostima pobeda imperativ. Mislimo da će je ostvariti, ali ne želimo i da prognoziramo neku rapsodiju.

1028 Liverpool – Nottingham Forest 1&3+ (1.57)

Osim Federika Kjeze koji još uvek čeka na debi, Liverpul ovog leta nikoga nije doveo. Naravno, došlo je do tektonskog poremećaja na „Enfildu“ jer je dugogodišnjeg menadžera Jirgena Klopa u toj ulozi zamenio Holanađnin Arne Slot. Počelo mu je sjajno. Liverpul je uz Mančester siti jedina maksimalna ekipa u Premijer ligi, a posebno su „crveni“ oduševili u poslednjem kolu kada su na „Old Trafordu“ razbili Mančester junajted i slavili sa ubedljivih 3:0. Sada im u goste dolazi Notingem fore koji je u prva tri kola sakupio pet bodova i još uvek je neporažen. Čini se da je došlo vreme za to. Nikola Milenković i saigrači će teško „preživeti“ na „Enfildu“, jer to „šumarima“ nije uspelo još od davne 1993. godine. Pored pobede Liverpula ubeđeni smo i u utakmicu sa puno golova, jer domaći drugačije ne umeju.

1413 RB Leipzig – Union Berlin 1&3+ (2.15)

Iako Bajer Leverkuzen brani titulu prvaka Nemačke, mnogi Lajpcig vide kao najvećeg konkurenta Bajern Minhenu za titulu ove sezone. „Bikovi“ su ostali bez Danija Olma, ali imaju izuzetan i vrlo uigran tim. Slovenački napadač Benjamin Šeško postaje golgeter svetske klase o čemu govori i njegov prvi het-trik za nacionalni tim u Ligi nacija protiv Kazahstana. Lajpcig je u prva dva kola pokazao napadačku moć i osovjio maksimlanih šest bodova, a posebno je odjeknula pobeda nad Leverkuzenom od 3:2. Sada u Lajpcig dolazi Union iz Berlina, a Šeško i drugovi će imati priliku da nastave seriju. Domaćin je prošle sezone slavio u međusobna duela sa 2:0 i 3:0, pa verujemo da će se i sada „bikovi“ radovati, iako je tim iz glavnog grada neporažen od starta. Razlika u kvalitetu je na strani Lajpciga.

1415 Holstein Kiel - Bayern Munich 2&3+ (1.41)

Novajlija u Bundesligi Kil imaće tu čast da ugosti najveći klub u Nemačkoj Bajern Minhen. Bavarci su pod komandom novog trenera Vensana Kompanija upisali oba trijumfa na startu takmičenja, a pred Bavarcima pali su Volfsburg i Frajburg. Na drugoj strani Kil još uvek čeka na prvi bod u eliti. Realno, teško će ga osvojiti protiv gigatna željnog da povrati zvanje najboljeg u zemlji. Ne bi trebalo ni upoređivati sastave dva tima, ogromna je razlika u klasi na strani Bajerna. Zbog toga smo uvereni da će ovo biti subota popodne bez stresa za Kompanija i njegove pulene.

1320 Empoli – Juventus 2&3+ (3.05)

Počeo je novi trener „stare dame“ Tijago Mota transformaciju Juventusa, a možemo reći da start sezone obećava. Velikan iz Torina igra dopadljiv fudbal u podmlađenom sastavu, a sedam osvojenih bodova na prve utakmice u sasvim dobar saldo. Sada Juventus ide na noge Empoliju i traži potvrdu dobre forme. Domaćin je takođe dobro ušao u sezonu i još uvek nije poražen. Gost iz Torina se obično gosti protiv Empolija, pa tako Juventus ima šest trijumfa na poslednjih sedam međusobnih utakmica odigranih na stadionu „Karlo Kastelani“. Dakle, ovo je idealna šansa da Tijago Mota upiše još jednu „recku“ na putu ka preporodu Juventusa u koji su mnogi ubeđeni.

1518 Lens – Lyon 1X&GG (2.04)

Nezaboravnu utakmicu pred reprezentativnu pauzu odigrao je Olimpik iz Liona, nadoknadio zaostatak od 1:3 i slavio sa 4:3 protiv Strazbura, tako upisao prvi trijumf u sezoni, nakon dva poraza na startu. Sada će Lakazet i drugovi gostovati Lansu, a domaćinu pripada uloga favorita. Lans je započeo sezonu sa dve pobede i remijem u duelu sa Monakom. Lion ima velikih problema u odbrani o čemu svedoče i osam primljenih golova u prve tri utakmice šampionata. Lans je prošle sezone savladao Olimpik u oba međusobna duela. U Lionu je bilo 3:0, dok je na svom terenu slavio 3:2. Najviše što gosti mogu i ovoga puta jeste da postignu pogodak, možda i ne izgube, ali neće pobediti.

1912 PSV – NEC Nijmegen 1&4+ (1.79)

Zastrašujuće izgleda aktuelni šampion PSV Ajndhoven na startu nove sezone u holandskoj Erediviziji. Tim sa „Filips arene“ upisao je sve četiri pobede i dao čak 18 golova do sada. Priliku da nastave tamo gde su stali pre reprezentativne pauze igrači PSV-a imaće protiv NEK-a iz Najmigena. Gosti su izgubili u prva dva meča, a onda upisali isto toliko pobeda te sa samopuzdanjem dolaze na noge prvaku. Ipak, PSV je ogroman favorit o čemu najbolje govori niz od 10 uzastopnih pobeda u međusobnim duelima kod kuće.

6344 Bodo Glimt – Ham Kam 1&3+ (1.58)

Prvenstvo Norveške ulazi u poslednju fazu, a Bode Glimt juriša ka novoj tituli državnog šampiona. „Izgoreo“ je Bode na „Marakani“ u revanšu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, a Zvezda nadoknadila poraz u Norveškoj i ušla u Ligu šampiona. Bode je kao utešnu nagradu izborio Ligu Evrope, ali sada je šampionska titula apsolutni prioritet. Bode ima velikih 10 bodova više od prvog pratioca Volong, a Ham Kam još jedna je stanica na šampionskom putu. Gosti su solidni, deveti na tabeli, ali ih samo četiri boda deli od zone ispadanja. Kada Bode golovi su zagarantovani, a deluje i pobeda domaćina, koji je kod kuće velesila, barem u okvirima Norvešeke.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak