AdmiralBet kombinacije - Dvojka i 2,80 na Blekpul, Celje opet melje

Autor: Milovan Longinov
utorak 12.03.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su kombinacije za ovo kolo.

Povezane vesti

2779 Koper - Celje X2&2+ Tim2 (1.99)

 

Velika prilika za goste da se približe šampionskoj tituli. Retki su oni koji su očekivali da će ekipa Celja igrati ovoliko dobro ove sezone, ali već je klub u prošlosti pokazivao da može da igra na visokom nivou i da ona titula iz 2020. godine nije tek tako došla. Prošlosezonski vicešampion sada želi na vrh, tu se trenutno nalaze i biće tako i posle ove utakmice u kojoj žele, naravno, sva tri boda. Koper igra promenljivo ove sezone, na poslednjem ligaškom meču su poraženi od Rogaške na svom terenu iako su imali više od igre, čini se potpuno nezasluženo, a to ih nije pokolebalo jer su već u narednom meču savladali Olimpiju u Kupu sa 2:4. Čini se da bi moglo da bude golova u ovom meču, ekipa Celja je najefikasniji tim šampionata.

 

1793 Al Hazem - Al Shabab Riyadh 2&2-4 (2.40)

 

Standardno se četvrtkom igraju utakmice u Saudijskoj Arabiji, a jedna od najaznimljivijih utakmica mogla bi da bude ona između Al Hazema i Al Šababa. Domaćin je pre dva kola odigrao neverovatan meč protiv Ronaldovog Al Nasra (4:4), ali je potom zakazao u prethodnom kolu i sada očekujemo da se makar potrude da uzmu bod gostima koji su daleko jači tim na papiru. Ne samo to, u međusobnim susretima ova dva tima Al Šabab je pobedio u poslednjih devet, zapravo, poslednji put kada je Al Hazem slavio bio je januar 2010. godine. Gosti su uložili dosta u Rakitića, imaju još par odličnih fudbalera i biće bliži pobedi na ovom meču. Očekivanja su da će biti prosečan broj golova.

 

2461 Fleetwood - Bristol Rovers 1X&3+ (2.54)

 

Bristol stiže na "Hajberi", Flitvud je bez poraza u četiri poslednja meča, ali ima samo jednu pobedu. Iako su golovi uglavnom zagarantovani u njihovim mečevima, u prethodnom ih nije bilo, nije bilo ni nekih šansi, delom i zbog činjenice da je Flitvud kao gost ostao sa igračem manje i polovinu drugog poluvremena su se grčevito branili. Drugačije igraju kod kuće, sada imaju dobru šansu da stignu do bodova koji bi im značili i pomak na tabeli i novu nadu da mogu do opstanka. Bristol je to pitanje praktično rešio, ali daleko od toga da neće biti motiva za njih. Naš tip je da domaći neće izgubiti ni ovoga puta, uz golove.

 

2463 Northampton - Blackpool 2&2-4 (2.80)

 

"Narandžasti" stižu na "Siksfilds", Nortempton se nije naigrao toliko u poslednjih nekoliko mečeva, igraju prilično slabo iako su im ambicije bile nešto više od sadašnjeg plasmana. Blekpul je bolje pozicioniran, oni su jedan od timova sa najboljom gol-razlikom, verovatno zaslužuju jedno od prvih 6 mesta u šampionatu i juriće svim silama da stignu do tog mesta, ali su ove sezone u gostima veoma slabi što ih je dovelo u situaciju da nisu među prvih 6 timova lige. Ipak, u poslednje tri su dobili dve utakmice na strani, zbog toga verujemo u njih, imaju konačno samopouzdanja i onih devet poraza na strani je daleko iza njih. Probaćemo sa "dvojkom", uz to i kombinaciju da će biti prosečan broj golova.

 

Ne propustite