AdmiralBet kombinacije - Fešta u Haifi, Aris za titulu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.05.2023.
09:30
Izvor: Sportske.net

Veliki derbi igra se i u Kostanci...

Povezane vesti

 7441 Aris Limassol - Omonia 1&2+ (1.64)

Velika šansa za Aris da stigne do svoje prve titule u istoriji kluba. Pobeda nad Apolonom je značila da su veoma blizu, a ako savladaju Omoniju, biće veoma blizu. APOEL je jedini klub koji može da stigne do titule, pored Arisa, ali zeleno-beli iz Limasola drže sve pod kontrolom. U prethodnom meču protiv Apolona su blistali u prvih pola sata, dali dva gola u prvih 10 minuta, sve je išlo kako treba i ne očekujemo mnogo drugačiju utakmicu protiv Omonije. Kokorin je pravo pojačanje za Aris, verovatno ključni igrač, a njegova četiri gola u dosadašnjem delu plej-ofa bi mogla da budu glavni razlog osvajanja titule. Miriše li i na peti?

1907 Ajax - Utrecht 1-1&3+ (2.08)

"Kopljanici" ne izgledaju dobro i izgleda da ih posle dužeg vremena nećemo gledati u Ligi šampiona. Trpe dosta kritika, jasno je svima, Tadić kao kapiten nije bio na najvišem nivou i to ćete čuti neretko od fudbalskih stručnjaka u Holandiji (iako je dao 10 golova i dodao 17 asistencija), ali ne bi trebalo da dozvole novi kiks. Utreht očekuje plej-of za Ligu konferencija, nekako se spremaju za te duele i utakmica sa Ajaksom je više za njih pripremna, nego prvenstvena. Ajaks ima još male nade da može da stigne do kvalifikacija za Ligu šampiona, ali za to zavisi od PSV-a. Očekujemo da se raspucaju protiv Utrehta, konačno, Tadić je odigrao odličnu utakmicu protiv Groningena u prethodnom kolu, pa možda je vreme za nove golove i sa njegove strane.

7766 Maccabi Haifa - Hapoel Jerusalem 1&4+ (2.65)

Karneval u Haifi nas očekuje, poslednja utakmica Baraka Bahara na klupi Makabija u okviru poslednjeg kola izraelskog šampionata. Preostala je za njih utakmica protiv Hapoela, vreme je za proslavu titule, uručenje pehara, biće zaista fešta koja će skoro sigurno značiti i veliki broj golova na meču. Možda nije loše probati sa više od pet, Makabi iz Haife je ekipa koja nije neko ko ima najjaču odbranu u ligi, ali zato ima ubedljivo najbolji napad. Hapoel je u slaboj formi, vreme je da se opuste maksimalno i da zaigraju lep fudbal u poslednjem kolu. Pobeda domaćina se čini kao i više nego realna opcija, ali broj golova će biti veliki po našem mišljenju.

7482 Farul Constanta - FCSB 2&0-3 (3.00)

Veliki derbi, direktan duel koji će odlučiti osvajača titule u Rumuniji. Interesovanje za ovaj duel u Kostanci je neverovatan, napunili bi dva i po stadiona, kako su naveli organizatori duela. Farul je prvoplasirani tim na tabeli sa bodom više u odnosu na Steauu, biće ovo utakmica sezone i za jedne i za druge. Dosta kontroverzi pred ovaj duel, Farul koji nije u najboljoj formi je ostao bez nekih bitnih igrača, a možda i najbitniji, Denis Alibek, dobio je crveni karton nakon što je namerno udario protivnika laktom u prethodnom meču. Sa druge strane, FCSB ima četiri pobede u poslednjih pet mečeva, čini se da su favoriti. Gostima igra samo pobeda, mi verujemo više u njih, ipak se radi o ozbiljnijem klubu.   

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak