AdmiralBet kombinacije - Goleada u Švajcarskoj, Al Nasr igra do kraja!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.05.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Naši predlozi...

Povezane vesti

2125 Basel - Yverdon GG&IIpol više golova (3.32)

Znamo svi da to nije onaj Bazel od prethodnih godina, Bazel koji je igrao Ligu šampiona i bio pretnja najjačim timovima Evrope. Sada su neki drugi na vrhu, Bazel se borio za opstanak i izborio, igraju odlično u plej-autu prema nekim očekivanjima i boriće se za sedmo mesto do kraja lige. Iverdon je rival po meri, dobili su ih dva puta ove sezone, a sva tri puta u mečevima protiv Iverdona su postigli dva gola. Sada je vreme da se još rasterećeniji nađu pred golom protivnika što bi moglo da znači i još koji gol u mreži Iverdona. Mi očekujemo pravu goleadu.

3371 Al Ittihad Jeddah - Damac 1X&1-3 (2.09)

Očajna forma Al Itihada koji je izgubio mesto koje vodi u azijska takmičenja, teško da će u poslednja dva kola uspeti to da nadoknade. Generalno, situacija u timu nije dobra, atmosfera je loša od sredine sezone i nije iznenađenje kada ne pobede, a favoriti su. Gosti su tvrd tim, može svašta da se desi, ali ako domaći žele bilo kakav uspeh u ovoj sezoni, onda moraju da pobede ovu utakmicu. Biće neizvesno, ne verujemo baš u pobedu gostiju, ali se nećemo začuditi ukoliko bude, recimo, 1:1. Otuda i ovakav naš tip.

3843 Al Riyadh - Al Nassr Riyadh 2&2-4 (2.15)

Nije mogao Al Nasr ove sezone jer je bilo boljih, Al Hilal je najbolji tim Saudijske Arabije i to im niko ne može oduzeti. Kristijano Ronaldo nije baš u onoj staroj formi što je i razumljivo, teško da će ikada više i biti. Al Nasr je favorit u ovom meču, od 32 utakmice pobedili su na 25 i razumljivo je da su favoriti, a Al Rijad je tim koji će baš teško da ih ugrozi. U prvom meču ova dva tima bilo je laganih 4:1 za ekipu Al Nasra, možda sada neće biti tako visok rezultat, ali je pobeda za očekivati.

3838 Al Raed - Al Ahli SC 2&0-3 (2.50)

Al Ahli bi trebalo da obezbedi i matematički plasman u azijsku Ligu šampiona, a imaće priliku u pretposlednjem kolu protiv Al Raeda i dovoljan im je i bod. Favoriti su u ovom mču, ali ako je neko neugodan protivnik za Al Ahli, onda je to upravo ovaj klub. Podatak da ih nisu pobedili od 2020. godine dovoljno govori za sebe, zbog čega treba biti oprezan. U decembru je bilo 0:0, iako je Al Ahli imao 22 udarca ka golu, protivnik svega 2, ali nije vredelo. Popravljena je realizacija kod Al Ahlija i očekujemo da slave u ovom meču, ali ne prevelikom razlikom i mislimo da ne bi trebalo da bude previše golova u ovoj utakmici.

3717 Besiktas - Trabzonspor X2&0-2 (2.72)

Sledi finale turskog kupa, igraće Bešiktaš i Trabzon, dva kluba koji dosta osciliraju, ali su redovno u vrhu turskog fudbala u poslednjih desetak godina. Bešiktaš igra u defanzivi fantastično u ovom takmičenju i ne primaju golove tek tako. Sve su podredili finalu Kupa Turske, nisu pobedili poslednje dve utakmice u okviru prvenstva i pred zadnje kolo su dva boda daleko od mesta koje vodi u Evropu. Trabzon je trećeplasirani tim prvenstva i tako će ostati, oni su svoje brige oko Evrope prebrinuli i nešto rasterećeniji ulaze u finalni duel. Utakmica se igra u Istanbulu na stadionu "Ataturk", biće veoma interesantno, ali nama je Trabzon blagi favorit baš zbog te rasterećenosti.

3749 Barcelona SC - LDU Quito 1&0-2 (4.70)

Derbi meč 13. kola ekvadorskog šampionata, Barselona je domaćin, a niko od prve četiri ekipe na tabeli ne briljira u ovom trenutku. Barselona je ekipa sa najjačom odbranom u ligi i to je svima jasno, sa druge strane, ekipa iz prestonice igra atraktivan fudbal i biće ovo pravi duel dve različite škole fudbala. Domaćin ima igrača koji su suspendovani, ali se čini da su blagi favoriti jer je gost u slaboj formi. Zanimljivo, poslednjih pet mečeva ova dva tima završen je 0-2, NG je bilo na četiri od pet mečeva, a poslednja dva 0-1. Upravo je Barselona dobila poslednja dva meča jer LDU nije postigao nijedan gol u ta dva duela.

2611 Pyunik Yerevan - Noah 1&3+ (3.10)

Auh, kakav meč u Jermeniji. Dva najbolja tima dosadašnjeg toka prvenstva igraju meč za titulu, direktan duel u Jerevanu koji će odlučiti šampiona. Pjunik je u nešto boljoj formi, a i svima je jasno da su kvalitetniji tim, a forma im je izuzetna, postigli su čak 15 golova na poslednja četiri meča jermenskog prvenstva, recimo i da je četvrtoplasirani Urartu počišćen sa 5:0. Kvalitet je na njihovoj strani, gosti su dobili poslednje tri, ali sve su bile prilično neizvesne. Očekujemo pobedu i dobar broj golova domaćina na ovom meču

2612 Ararat Armenia - Shirak Gyumri 1&3+ (2.05)

Ararat je treći tim Jermenije ove sezone, igraju sasvim solidno, ali su predaleko od titule i moraće bolje u nekoj narednoj sezoni. Obezbedili su oni odavno Evropu, ne mogu ni gore, ni dole, za razliku od Širaka, nekadašnjeg učesnika evropskih takmičenja. Oni mogu da ispadnu, dugo su i bili u zoni ispadanja, ali su zahvaljujući nešto boljim rezultatima u poslednje dve gde su zabeležili dve pobede u poslednjih pet kola uspeli da se dignu. Ararat će igrati rekreativno, što ne znači da će izgubiti, naprotiv, kvalitetniji su tim i igraće na gol više.

3755 Skala - Klaksvik 2&3-5 (1.99)

Ovosezonsko evropsko čudo Klaksvik nije trenutno najbolji tim Farskih ostrva, verovali ili ne. Posle devet odigranih kola u, za njih, novoj sezoni, Klaksvik je trećeplasirani tim, iza Vikingura i Toršavna, ali je Klaksvik vezao četiri pobeda i može da konkuriše za šampionsku titulu u ovoj sezoni. Naredni meč će biti izuzetno bitan za njih, ali sa ovog gostovanja su se mnogi vraćali sa tri boda, kao onomad i Toršavn koji je postigao čak tri gola. Mogao bi i Klaksvik isto, a i leže im, poslednjih osam je dobio upravo Klaksvik.

3744 Ludogorets - Lokomotiv Plovdiv 1&3+ (2.14)

Dva kola do kraja prvenstva Bugarske i Ludogorec je uspeo da osvoji šampionsku titulu, ove godine CSKA nije bio ni blizu kao prošle kada je na kormilu bio Saša Ilić, zapravo, Černo more je bliži tim drugom mestu. Lokomotiva nema više nekog motiva, i jedan i drugi tim su sa završenom pričom za ovu sezonu, pa očekujemo lepu fudbalsku predstavu bez mnogo taktičkih zamisli. Verujemo da će vreme i da se isprobaju neki novi igrači, baš kao i u prethodnom meču Ludogoreca, pa nemojte se iznenaditi i ako ne pobede. Uglavnom, favoriti jesu, golove očekujemo.  

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak