AdmiralBet kombinacije - Ipsvič i Reding dobijaju uz golove

Autor: Milovan Longinov
utorak 20.02.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Iskombinujte najbolje kvote i tipove u ovom kolu.

Povezane vesti

1049 Ipswich - Roterham 1&2+II (2.15)

 

Ipsvič kao nekadašnji premijerligaš gotovo svake sezone ima ambiciju da se vrati u najviši rang engleskog fudbala. “Traktordžije” su ovu sezonu započele veoma dobro, ali je serija nešto slabijih rezultata uticala na blagi pad na tabeli. Ekipa Kijerana Mekene uspela je da se vrati na pobednički kolosek u poslednje dve utakmice, te u dobrom raspoloženju dočekuju Roteram koji se nalazi u očajnoj formi. Teško da ćemo “Milerse” gledati u Čempionšipu i naredne sezone, za tako nešto biće potrebno čudo kakvo se retko viđa. U prvom meču u duelu dva rivala bilo je 2:2, Ipsvič bi ovo morao da rutinira.

 

9916 Reading - Port Vale 1&3+ (2.95)

 

Reding se nalazi u relativno lošoj formi, ali šta tek reći za Port Vejl? “Valijanti” ne znaju za pobedu u 2024. godini, u konstantnom su padu kada je u pitanju tabela engleske Lige 1 i sva je prilika da ćemo ih od naredne sezone gledati u nižem rangu. Ipak, nije sve izgubljeno, Vejlu je ostala još trećina utakmica, a treba napomenuti i da ima čak tri utakmice manje od Čarltona koji se nalazi van opasne zone i ima svega dva boda više. To u praksi znači da bi jedna pobeda verovatno izvukla tim iz Stouka. Nismo sigurni da će se to dogoditi u Redingu, Port Vejl je u prvom meču slavio na domaćem terenu, vreme ne za osvetu.

 

5499 AS Roma - Feyenoord 1X&3+ (2.62)

 

Roma je procvetala pod vođstvom novog trenera u liku legende kluba Danijelea de Rosija. Italijan je doneo novu energiju posle odlaska Žozea Murinja, igrači uživaju na terenu i uz to igraju veoma dopadljiv i atraktivan fudbal uz mnogo golova. “Vučica” se solidno pokazala i u prvom meču u Roterdamu, mada treba istaći da je Fejenord bio bliži pobedi. Utakmica u Rimu biće potpuno drugačija, domaći navijači obožavaju evropske utakmice i Holanđanima će biti jako teško da slave na mestu na kojem su padali i veći klubovi. Očekujemo više golova, ali i prolaz Rome koja se sigurno neće štedeti.

 

5402 Sparta Prague - Galatasaray X2&3+ (2.75)

 

Prvi meč Galatasaraja i Sparte iz Praga doneo nam je pravi spektakl u Istanbulu gde smo videli svega. Pet golova, dva isključenja i dramatičnu završnicu, a zašto tako nešto ne bismo dobili i u Pragu. Sparta jeste doživela poraz, ali je pokazala da može da se nosi sa uzavrelom atmosferom u Turskoj i veoma kvalitetnim timom pravljenim za Ligu šampiona. Galata je u dvomeč ušla kao favorit, ima i više šansi da prođe dalje, ali ne bi bilo prvi put da jedna turska ekipa ispusti prednost kao gost. Sparta igra veoma uverljivo ove sezone, nastavila je i češki šampionat, pa je podigla takmičarsku formu što će dodatno otežati posao ekipi Buruka Okana.

Ne propustite