AdmiralBet kombinacije - Istorija u Brajtonu, "Viola" za bodove!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.09.2023.
14:00
Izvor: Sportske.net

Naši predlozi za ovo kladioničarsko kolo.

Povezane vesti

 1626 Port Vale - Burton 1&2+ (2.55)

"Velijentsi" igraju fantastično na početku nove sezone, posle slabe prošle sezone kada su se borili za opstanak, sada imaju daleko više ambicije i žele u Čempionšip. Tabela kaže da su na mestu koje vodi u viši rang, ali tek je početak sezone. U goste im dolazi tim Bartona koji je osvojio samo dva boda, ima katastrofalnu gol-razliku 2:11, a ne možemo reći ni da su imali težak raspored. Zbog toga nema dileme ko je favorit u ovom meču, a što se tiče golova, čini se da će ih biti dosta u mreži "žuto-crne armije". Teško da ćete negde pronaći bolju kvotu na "keca", a mi smo se čak odlučili na kombinaciju.

1700 Los Angeles Galaxy - Minnesota United 1X&2-4 (2.00)

Nakon dobrog početka posle onog odmora zbog Liga kupa, Galaksi nije zabeležio pobedu na tri poslednja meča, a u poslednjem su primili čak četiri od aktuelnog šampiona i velikog gradskog rivala. Ono što je njihova karakteristika jeste da igraju ofanzivno, da su baš retke utakmice gde nema golova kao što se desilo protiv Hjustona pre tri meča, i dok im je napad prilično dobar, odbrana je najslabija u ligi. Minesota je nešto tvrđi tim, teško primaju golove, ali daleko od toga da se radi o timu koji napad Los Anđeles Galaksija ne može da probije. Realnost je pobeda domaćina ili remi, a što se tiče golova, između 2-4 je najrealnije sa solidnom kvotom.

1697 Real Salt Lake - Dallas 1X&2-4 (1.84)

Ne ide Solt Lejku, u poslednje četiri utakmice, tri puta su poraženi. I dalje su na pozitivnom učinku jer imaju više pobeda nego poraza, a utakmica protiv Dalasa im dolazi u pravi čas je pravi trenutak da potvrde svoj kvalitet i da se dodatno približe plasmanu u plej-of. Tim iz Teksasa neće moći da računa na čak četvoricu fudbalera zbog povreda i to je velika prednost za Solt Lejk koji bi konačno mogao da izađe iz krize. Dalas je bez pobede na poslednja tri meča, mučili su se, ali su postizali golove i očekujemo ih i sada, ali ne previše, verovatno do četiri.

5452 Atalanta - KS Rakow XvIX (2.25)

"Boginja" igra toplo-hladno, dve pobede i dva poraza, nije nešto što su očekivali. Videli smo ih protiv odlične Fiorentine, vodili su, ali nisu imali ni sreće. Sa druge strane, poljski tim nije iskusan u evropskim takmičenjima, ali ima kvaliteta, videli smo ih protiv Kopenhagena koji je na kraju stigao do Lige šampiona. Rakov je pokazao da se radi o čvrstoj ekipi, malo je falilo i da ih gledamo u eliti. Isprsiće se pred Atalantom, to inače i rade ekipe kakva je Rakov, u dobroj su i formi jer su vezali tri pobede. Ovi timovi nikada nisu igrali jedan protiv drugog u zvaničnim mečevima, Atalanta jeste favorit, ali treba biti veoma oprezan i moguće je da bi gosti mogli da stignu i do gola. Očekujemo baš tesnu borbu, pa tipujemo da će biti ili nerešeno na poluvremenu, ili na kraju.

5451 Olympiacos - Freiburg 1X&2+ (1.96)

Dve pobede, pa onda dva poraza za Frajburg u Bundesligi, konačno sada izlaze u Evropu da pokažu svoj kvalitet i prva prilika im je u Pireju. Olimpijakos je ove sezone dobar, dosta bolji nego prošle, verovatno favorit da vrati titulu u Pirej, a protiv šampiona AEK-a je za vikend odigrao 1:1 što je i najrealniji rezultat. Biće veoma zanimljiva utakmica, i jedni i drugi igraju ofanzivan fudbal, "Brazilci iz Brajzgaua", kako ih zovu, su zbog toga neretko bivali i kažnjavani. Remi je najrealniji ishod, ali mi ćemo dodati i jednog "keca" ispred u kombinaciji sa golovima.

5464 Brighton - AEK Athens 1-1&2+ (1.93)

AEK putuje u Englesku Brajtonu posle teške, veoma teške utakmice sa Olimpijakosom, utakmice koja je mnogo toga odlučivala za njih i možemo reći da je došla u ovom zgusnutom rasporedu zbog kojeg je trener Matijas Almeida prinuđen da kombinuje. Šta reći za Brajton? "Galebovi" gaze sve pred sobom, videli ste ih na "Old trafordu", zaista se radi o izuzetno kvalitetnom timu i ekipi koja je stvorena za velike stvari. Ovo im je prvi izlazak u Evropu u istoriji kluba, meč sa grčkim klubom im je zbog toga - istorijski. Nema tu mesta za nervozu zbog toga, Brajton je favorit, bez obzira na kvalitet rada u Atini.

6862 Genk - Fiorentina 2&0-4 (2.85)

"Viola" je odigrala veoma dobar meč protiv Atalante, postigla čak tri gola i dokazala da napadačkog potencijala u tom klubu nikad ne manjka. Naravno, pokazivali su slabosti, posebno u Evropi, kada su umalo ostali bez grupne faze. Pitanje je i u kakvom će sastavu nastupiti, definitivno će trener Vinćenco Italijano kombinovati, kako je i običaj kod italijanskih timova u Ligi konferencija. Domaći su imali veoma težak raspored, dva derbija protiv Anderlehta i Sen Žila, prethodno u kvalifikacijama teški mečevi protiv Adane, sve je to sigurno ostavilo traga na ekipu što se jasno vidi na startu sezone. Fiorentina je nešto odmornija, sa kvalitetnom klupom mogu i do čitavog plena, tp je i naš tip.

5971 Legia Warsaw - Aston Villa 2&3+ (2.25)

Nemojte imati dilemu da će Aston Vila izaći u kombinovanom sastavu, Englezima se više isplati da igraju Premijer ligu i da se fokusiraju na to takmičenje, a igrači koji nisu igrali previše, a i te kako imaju kvaliteta, zaigraće na meču u Varšavi. Naravno, biće tu i onih najboljih, ali sa manjom minutažom. Svakako, Vila je favorit, imaju dugu klupu, igrače koji mogu da uskoče u svakom momentu i to je ključ uspeha u evropskim takmičenjima za engleske klubove. Legija je pokazala kvalitet, ali moraju da se pozabave odbranom koja nije na najvišem nivou.

5974 Dinamo Zagreb - Astana 1&0-3 (2.03)

Odavno nije Dinamo bio slabiji, mnogi će se složiti sa ovom konstatacijom. I dok se po kuloarima provlače priče o dolasku Kramarića i Modrića koji bi možda mogli da završe karijere na "Maksimiru", Dinamo je nekako podigao formu, slavili su u Osijeku i protiv Slavena prilično lako. Astana je tim koji je jedva prošao kvalifikacije, mučili su se sa Partizanima iz Albanije, a Ludogorec ih je "tukao" u Bugarskoj. Činjenica je da im ne leže balkanski timovi, a Dinamo ih je u dva meča prilično lagano savladao, ukupan rezultat je bio 6:0. Sada su ove dve ekipe stigle do grupne faze Lige konferencija različitim putem, a Dinamo samo treba da ponovi ono što je radio na startu sezone kada je sa četiri gola u mreži Astane otputovao u Kazahstan. Sada očekujemo bolji otpor Astane, ali teško da imaju šanse.

5967 Slovan Bratislava - Klaksvik 1&2-6 (1.99)

Promenljiva igra Slovana, činjenica je da su imali velikih problema, ispali su iz kvalifikacija za Ligu šampiona, potom i iz kvalifikacija za Ligu Evrope i na taj način su stigli do Lige konferencija gde će tražiti pobedu. Imaju problema i u domaćem šampionatu, pre par dana su poraženi od Dunajske Strede, primaju dosta golova, dokazao je to Aris iz Limasola koji im je spakovao šest komada u samo jednom meču, sedam ukupno. I Podbrezova im je postigla dva, Streda tri, Haifa pet ukupno... Farani su apsolutno najveće iznenađenje kvalifikacija, dobili su Ferencvaroš i Haken, dobili su i prvu protiv Moldea, ali su potom krenuli nizbrdo, obično se tako dešava sa ovakvim ekipama. Klaksvik ima potencijal u napadu da ugrozi Slovan, ali tipujemo na pobedu domaćina na čijoj je strani kvalitet.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak