AdmiralBet kombinacije - Jang bojs dominira, kvota 2.75!

Autor: Lazar Nikolić
subota 09.12.2023.
10:30
Izvor: Sportske.net

Ovo su kombinacije za ovo kolo.

Povezane vesti

309 Roma - Fiorentina 1&0-3 (2.55)

Mnogi se sećaju kultnih mečeva ova dva tima, neretko je u kladioničarskom rečniku dolazio veliki prelaz iz 2-1 ili 1-2, posebno u periodu dok je legendarni Gabrijel Batistuta igrao za ova dva tima. Sada je malo drugačija situacija, Murinjo je trener koji ne dozvoljava česte prelaze, posebno ako njegov tim povede. Viola igra dobro, zapravo, odlično u ovom trenutku, ali su u prethodnom periodu imali problema kada naiđu na timove koji su nivo iznad, setimo se poraza od Milana 1:0 na San siru. Teško će do pobede protiv Murinjove Rome koja je u odličnoj formi u ovom trenutku.

1007 Crystal Palace - Liverpool 2&2+ (1.82)

"Redsi" su igrali dobro na gostovanju najslabijoj ekipi lige, a sada idu u goste na "Selharst" gde su imali problema u prošlosti, ali je bilo i mečeva koje su rešavali bez problema. Palas je prethodni meč na svom terenu izgubio od Bornmuta i to je najveći problem za njih u ovom trenutku, očekivali su tri boda i nisu dobili nijedan, iako su zaslužili makar taj jedan. Liverpul će pokušati da igra i na kartu manjka samopouzdanja Palasa, mora igrati i pametno, jer Palas neće tako lako dozvoliti gostima da se razmahnu po terenu. Može se desiti da pobedom Liverpul izbije čak i na prvo mesto imajući u vidu Arsenalovo gostovanje Aston Vili, pa je to možda čak i opterećenje gostima. Ipak, ako želite titulu, morate igrati pod opterećenjem, a Klop, Salah, Van Dajk i drugi imaju tog iskustva.

1455 Hamburger - Paderborn 1X&3+ (1.66)

Težak poraz u kupu Nemačke je koštao Hamburg, ispali su na penale od Herte, a ni u Cvajti im ne cveta cveće. Nekako su uvek u vrhu poslednjih sezona, ali nikako da budu dominantni, ono što se očekuje od kluba ovakvog renomea, nekoga od koga se očekuje i da igra Ligu šampiona, a ne samo Bundesligu. Daju dva gola po utakmici u proseku, a gosti dolaze na sever Nemačke u nadi da će izvući makar bod. Ovo je utakmica stvorena za golove, verujemo da će ih biti jer i jedni i drugi igraju ofanzivno, posebno u poslednjih nekoliko mečeva smo viđali veliki broj golova i kod jednih i kod drugih. Što se tiče konačnog ishoda, treba biti malo oprezniji.

1511 Metz - Brest X2&3+ (3.00)

Posle dva gostovanja, konačno su fudbaleri Meca dočekali da budu i domaćini. Polovičan učinak u prethodna dva kola im daje za pravo da se nadaju pobedi protiv Bresta, ali... Gosti na ovom duelu imaju odličnu formu, recimo da su poslednje dve utakmice dobili kao da su Pari Sen Žermen, bez ikakvih problema sa šest postignutih golova i samo jednim primljenim. Imali su malih problema u nekom periodu novembra, ali protiv daleko jačih od sebe, Monaka i Pari Sen Žermena, Mec nije tim kojeg bi trebalo da se plaše i tako će i nastupiti. Očekujemo remi ili pobedu gostiju, isto tako očekujemo i da vidimo golove. 

2004 Radnicki 1923 - TSC Backa Topola 1X&2-5 (2.45)

Četiri šuta u okvir gola, četiri gola u njihovoj mreži. I tako dva puta uzastopno, to je praktično bilans Radničkog iz Kragujevca koji je posle sjajne serije upao u manju krizu. Pobeda nad Smederevom u Kupu Srbije protiv večitog rivala im je dala na samopouzdanju, to je bilo ono što je potrebno ekipi Feđi Dudića, ali sada im dolazi protivnik koji je na papiru jači, a to je TSC. Ekipa Žarka Lazetića ima niz veoma teških utakmica iza sebe, Zvezda, Čukarički, Frajburg, Vojvodina, Partizan, Vest Hem, išli su baš tim redom i uspeli su u prethodnom kolu da savladaju slabašni Radnički iz Niša ove sezone, ali teže nego što se očekivalo. Teško će do pobede na "Čika Dači" koji je daleko od neosvojive tvrđave što je nekad bio, ali Radnički nema seriju slabih igara nego seriju slabih rezultata.

6646 Fakel Voronezh - Dinamo Moscow X&2+ (4.65)

Tim iz Voronježa je bolji nego što je to bio slučaj prošle sezone, sazreli su mnogi, očigledno je da se konačno dobijaju pojedine utakmice na kojima je prethodne sezone bilo problema. Četiri meča uzastopno Fakel ne zna za poraz na svom terenu, ali ni Dinamo iz Moskve ne zna isto toliko za poraz kao gost, pa se neretko ovakvi mečevi završavaju nerešenim ishodom. Da li možda probati "čistim iksom", ili možda pokušati tačan rezultat, a naš izbor je pao na kombinaciju sa brojem golova jer verujemo da će ih biti između 2 i 4.

1041 Leicester - Plymouth 1&3+ (1.63)

Nekako očekivano, Lester je ušao u blagu krizu jer je svima bilo jasno da ne mogu da drže veoma visok nivo igre, nije ih ni sreća pratila toliko u prethodnih mesec dana, ali niko i dalje ne dovodi u pitanje plasman u Premijer ligu trenutno prvoplasiranog tima Čempionšipa. Ipak, ukoliko se ne pobedi Plimut kod kuće, biće ljudi koji će dovesti u pitanje njihov povratak u elitu, jer je ovo utakmica koja mora da se dobije i radi samopouzdanja ekipe, ali i jer Ipsvič preti da preuzme prvo mesto na tabeli. Istina da ima problema među "lisicama", ali vreme je da se redovi zbiju i da se dobije utakmica.

1228 Granada - Athletic Bilbao 2-2&2+ (2.95)

Domaćin ne može nikoga da pobedi, čekaju Bilbao koji je u solidnoj formi. Ne mogu ni da sačuvaju svoju mrežu, 35 golova na 15 mečeva je poražavajuće za njih, pa teško da ih neka bliska istorija može izvući pred ovaj meč. Radi se o mečevima sa Bilbaom u kojima su pobeđivali, tri pobede u poslednjih pet mečeva, ali Bilbao sada to lako može da preokrene u svoju korist, imaju dosta kvalitetnih fudbalera koji mogu da naprave razliku, a Granada je u totalnom haosu trenutno. Bilbao, gledano kroz 21. vek, je samo jednom imao bolji rezultat posle 15 mečeva Primere.

2128 Young Boys - St. Gallen 1&3+ (2.75)

Obezbedio je Jang Bojs igranje u Evropi i na proleće, ali ne možemo nikako reći da dominira ligom, naprotiv. U poslednja tri meča po pobeda, poraz i remi, a sada veliki meč protiv Sent Galena koji može mnogo toga da odluči. Imajući u vidu da je domaćin u seriji teških mečeva, možda će im biti čak i teže jer imaju imperativ pobede, ali kako kažu - na muci se poznaju junaci, možda je vreme i da Jang Bojs polako preuzima inicijativu i da pobedom "otera" jednog od rivala za titulu. Imaju kvalitetniji tim, to je jasno svima, najefikasniji su tim švajcarskog šampionata, ali mogu oni to još bolje.

1414 Wolfsburg - Freiburg X2&2+ (1.98)

Od početka oktobra "vukovi" su pobedili samo jedan tim i to učesnika osmine finala Lige šampiona, ekipu Lajpciga. Učinili su to dva puta, jednom u kupu, drugi put u prvenstvu, a protiv ostalih se baš muče. Sledi im meč protiv Frajburga koji nije imao obaveze u evropskim takmičenjima tokom nedelje i biće potpuno spreman za ovaj duel. Volfsburg mora da pronađe način da pobeđuje kako sezona ne bi bila promašena, njihov cilj je uvek izlazak u Evropu, ali ovoga puta, izvesno je, to nećemo gledati. Jasno je da imaju kvalitet, ne bi pobeđivali Lajpcig dva puta zaredom, ali imaju neku psihičku barijeru. Mogu li da je sklone u ovom meču? Biće neizvesno ako nas pitate...

Ne propustite