AdmiralBet kombinacije - Junajted opet prima gol, da li je Liverpul neuništiv?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 27.02.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi...

Povezane vesti

6729 Nottingham Forest - Manchester United X2&GG (2,18)

Biće ovo čak sedmi međusobni susret engleskih velikana u razmaku od samo 14 meseci! Osim što su odigrali četiri ligaška u protekle dve sezone, sastali su se i u polufinalu Liga kupa prošle sezone kada je Junajted slavio ukupnim rezultatom 5:0 (2:0, 0:3). Zapravo, Junajted je vezao pet pobeda nad Forestom računajući i ligaške mečeve, ali je onda usledio šok u novogodišnjoj noći, "šumari" su pobedili - 2:1, što im je prva pobeda nad Junajtedom još od 1994. godine, mada su imali "rupu" od 1999. do 2022. kada se nisu nijednom sastali. No, Junajted je i dalje ranjiv, to je pokazao i Fulam u vikendu za nama, gol će primiti, ali ne verujemo baš i da će izgubiti, kvota je zaista primamljiva.

6731 Liverpool - Southampton 1&GG (2,62)

Neuništivi Liverpul je uspeo da osvoji Liga kup u okrnjenom sastavu, posle 120 minuta paklene borbe sa Čelsijem. Jirgen Klop je posle pobede na "Vembliju" rekao da mu je to najdraži trofej u karijeri, a potom se osvrnuo i na ovaj duel FA kupa sa Sautemptonom rekavši da "nema pojma" da li će imati 11 igrača i ko će istrčati na teren. Na "Enfildu" je bukvalno bolnica, finale su propustili Salah, Nunjez, Soboslaj, koji su i dalje pod znakom pitanja, a sigurno su van stroja - Džouns, Alison, TAA, Tijago, Bajčetić, kao i sveže povređeni Gravenberh. Liverpul generalno voli da ugosti Soton i imao je čak šest vezanih pobeda na svom terenu pre nego što su "sveci" ispali. Verujemo da će gosti postići makar jedan gol, ali da će kvalitet Redsa ipak nekako isplivati.

6725 Bournemouth - Leicester 1X&GG (2,02)

Još jedan uzbudljiv duel gde očekujemo golove. Bornmut je u padu forme, verovali ili ne, u 2024. godini još uvek nema pobedu u Premijer ligi, ali je u FA kupu izbacio Svonsi (5:0) i KPR (2:3). S druge strane, i Lester je u blagom padu forme, pošto je upisao dva vezana poraza u Čempionšipu od Lidsa i Midlsboroa, pa je tako doveo u pitanje direktan povratak u PL, jer sada ima samo šest bodova viška u odnosu na Lids i Ipsvič. Lester takođe garantuje golove, u proseku daju dva po meču, a u FA kupu su prethodno dobili Birmingem (3:0) i Milvol (2:3). Daće gol, ali teško da mogu baš da pobede, no, i ponovljeni meč na "King Paueru" bi im značio.

6726 Blackburn - Newcastle X2&GG (1,78)

Kakva engleska romantika i derbi "Alana Širera" - Blekburn i dalje samo može da mašta o povratku u Premijer ligu, jer je tek 16. u Čempionšipu. Njukasl je očajan ove sezone, prima veliki broj golova, zauzima tek deveto mesto i izvesno je da će ove sezone ostati bez Evrope, osim ako ne napravi čudo u - FA kupu. Neće "svrakama" biti lako na gostovanju u Blekburnu, gde su poslednji put slavil upravo u ovom takmičenju januara 2019. kada je bilo 2:4. Generalno, Njukasl mora da se vadi i Edi Hau u FA kupu igra i za svoj posao, tako da ipak verujemo da neće izgubiti. Gol moraju primiti, naravno.

1309 Inter Milan - Atalanta 1&2+ (1,96)

Možda to neko ne vidi ili ne želi da prizna, misleći da Serija A nije parametar, ali - Inter igra možda i najlepši i rezultatski najefikasniji fudbal u Evropi. Ovo je zaostala utakmica Serije A zbog nedavnog Superkupa i Inter neće propustiti šansu da pobegne Juventusu na +12 i praktično osigura titulu već krajem februara. Ali, u goste im dolazi sjajna Atalanta, koja je bez poraza još od 23. decembra kada je izgubila u Bolonji. Od tada, Atalanta nije poražena na 10 utakmica, usput je upisala čak osam pobeda, a seriju je prekinula upravo na ovom stadionu - "San Siru" za vikend kada je bilo 1:1. Inter ume sa Atalantom, ima četiri vezane pobede, uglavnom uz golove. Atalanta je poslednji put pobedila Inter još davnog novembra 2018. kada je kao domaćin slavila 4:1. Od tada, Inter je neporažen u međusobnim duelima na 11 utakmica, na kojima ima šest pobeda.

1339 Sampdoria - Cremonese X2&0-3 (1,84)

Maštali su na "Luiđi Ferarisu" da bi Andrea Pirlo mogao da ih vrati odmah u elitu, ali to se neće desiti ove sezone. Sampdorija je tek 14. na tabeli, doduše, to nije tako daleko od plej-of pozicije, jer osmoplasirana Modena ima samo četiri boda više, ali je tu između zaista velika "gužva". Kremoneze je u mnogo boljoj poziciji, treći je na tabeli, veoma je tvrd i boriće se sa Venecijom i Palermom i Komom za drugo mesto, Parma je sigurna sa sedam bodova više na čelu tabele. U prvom delu sezone rezultat je bio 1:1, dok su se ovi timovi prošle godine sastali u Seriji A, oba puta slavili su gosti - Kremoneze 3:2, a Sampdorija 1:0. I ovde veće šanse dajemo tvrđim gostima, uz mali broj golova.

3699 Port Vale - Fleetwood 1&2-4 (3.40)

Grčevita borba za opstanak čeka Port vejl, njihov najveći problem u dosadašnjem delu sezone jeste nedostatak kvalitetnog napadača koji bi mogao da pomogne timu. Neverovatno zvuči da čak 14 puta Port vejl ove sezone nije postigao gol, a u subotu su imali loptu u svom posedu više od Linkolna i izgubili su sa 2:0 a da nisu stvorili ozbiljnu šansu. Pominje se promena sistema, moguće je da će igrati sa dva napadača i to trebamo imati u vidu pred ovu utakmicu. Flitvud je tim koji je idealan za protivnika u ovom trenutku, valja napomenuti da je domaćin ovog meča slavio četiri puta uzastopno na "Vejl parku". Možda je konačno došlo vreme za pobedu, ali biće neizvesno, to je definitivno. Očekujemo 2-3 gola na ovom meču, ali smo se odlučili za malo jači opseg golova.

3061 Ankaragucu - Fenerbahce 2&2-5 (1.90)

Sledi kup za Fenerbahče, imali su dosta problema u prethodnom periodu i nekim prethodnim ligaškim utakmicama koje su jedva pobeđivali, ali ne daju prvo mesto, i dalje su ispred Galatasaraja u kojem su bili besni nakon poslednjeg meča Fenerbahčea gde je VAR tehnologija, po njima, radila za Fener koji je odneo pobedu protiv Kasimpaše u poslednjim sekundama utakmice i to nakon dosuđenog penala koji je iz drugog pokušaja realizovao Bačuaji. Ako gledamo trenutnu formu, Ankaraguču je jedan od najslabijih timova Super lige Turske i čini se da bi Fener i sa kombinovanim sastavom mogao da slavi u ovom meču. Svakako, meč je veoma bitan i za jedne i za druge i ne verujemo da će biti previše kalkulisanja, očekujemo da gosti rutinski slave i da konačno malo opušteniji dočekaju naredni vikend.

2484 Atromitos - Lamia 1X&0-2 (2.12)

Prođe mesec dana, Atromitos našeg Saše Ilića nije postigao gol. Iako je odbrana na solidnom nivou, mučenje u napadu se nastavlja iz utakmice u utakmicu i iako je izgledalo u jednom trenutku da imaju šanse za plej-of, to se neće desiti zbog očajnih rezultata u poslednjih mesec dana. Dolazi im u goste sada ekipa Lamije koja je respektabilna ove sezone, trenutno su šestoplasirani i velike šanse imaju da se dokopaju plej-ofa. Ovaj meč im dolazi posle dva susreta sa timovima koji imaju šampionske ambicije gde su osvojili svega jedan bod. Ako je nešto sigurno u ovom meču, onda je to da nećemo videti veliki broj golova ovde, ali verovatno je vreme da domaći ne izgube.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak