AdmiralBet kombinacije - Kvota 2,05 na Siti, Milan dobija sa kvotom 2,35

Autor: Milovan Longinov
utorak 28.11.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Birajte najbolje kombinacije.

Povezane vesti

5359 Manchester City - RB Leipzig 1&2+II (2.05)

 

Nije mnogo poremetila ekipu Mančester sitija ona utakmica protiv Liverpula, naprotiv, tim je uvideo neke greške koje su učinjene u prethodnom periodu, Pep Gvardiola nije bio nezadovoljan, naprotiv, čini se da vidi šta može da popravi dodatno. Ova utakmica protiv Lajpciga je, praktično revijalna, ali pitanje je i novca, svaka pobeda donosi ozbiljnu sumu, pa daleko od toga da će Gvardiola sa rezervistima. Lajpcig je tim koji može da ugrozi svačiji gol, ali teško da mogu do pobede na "Etihadu". Golovi su, nekako, obavezni u ovom slučaju.


5357 AC Milan - Dortmund 1&0-4 (2.35)

 

U grupi "smrti" se ništa ne zna. Milan ima za cilj drugu fazu elitnog takmičenja, žele da ponove veliki uspeh od prošle sezone i neće im biti lako jer i Dortmund ima iste ambicije. Neverovatno je da se radi o grupi u kojoj nema mnogo golova, makar ne onoliko koliko smo očekivali. Gledajući formu jednih i drugih, videćete da je promenljiva, a mi očekujemo da domaći pokažu svoj kvalitet, Pioli je iskusan stručnjak i neko ko obožava ovakve utakmice. Nećemo se iznenaditi pobedom domaćina, zapravo, to je i naš tip. Što se tiče golova, realnost je 2-3, ali koristićemo nešto veći opseg.

 

5370 Braga - Union Berlin 1&2+ (2.70)

 

Nenad Bjelica je novi šef struke Union Berlina koji nikako da se probudi iz sna, remi protiv Augsburga je čak i dobar posao imajući u vidu neke prethodne rezultate. Ovo je jedinstvena šansa za tim iz Nemačke da stigne do evropskog proleća, ali moraće da odigraju daleko bolje nego u bilo kom meču ove sezone i teško da će Bjelica biti čovek koji će odmah podići stvar na viši nivo. Šok terapije uglavnom deluju protiv timova koji su sličnog kvaliteta, ovde smo na strani Brage kojoj ne ide loše i koja je skupila tri boda u dosadašnjem toku sezone i to baš u meču protiv Union Berlina. Golove očekujemo, ali spustićemo granicu.

 

7623 Breidablik - Maccabi Tel Aviv 2&3+ (1.94)

 

Problem za Makabi je jasan, ne mogu da igraju na svom terenu, ne igraju domaće prvenstvo već samo utakmice u Ligi konferencija. Da li bi to moglo da se odrazi na utakmicu protiv Breidablika? Ne treba imati dilemu ko je kvalitetniji, a Makabi bi pobedom rešio sve dileme oko prolaska u narednu fazu takmičenja. Verovatno i smirivanje ratne situacije u Izraelu može da utiče psihološki na njih, žele pobedu na ovom gostovanju i verujemo da će je dobiti. Breidablik prima čak 3 gola u proseku u ovom takmičenju, videćemo da li će Makabi dostići baš tu brojku.

 

5444 Maccabi Haifa - Rennes 2&2+ (2.04)

 

Trener Stefan se vratio i odmah doneo pobedu Renu. Kako smo i predvideli u prethodnom broju, bilo je dosta golova uz pobedu, a Ren je sada favorit i protiv Makabija iz Haife. Kao gost, ali na "Puškaš areni", ekipa Rena ima veće šanse da stigne do pobede, a činjenica je i da Haifa ne zna da igra protiv francuskih timova. Čak šest od sedam mečeva je izgubljeno, a još jedna stvar brine formalnog domaćina, a to je samo jedan gol u Evropi ove sezone, tačnije, u grupnom takmičenju. Ren je tim koji je najviše golova postigao posle prekida u Evropi, vodite računa i o tome, pa je jasno zašto očekujemo pobedu gostiju u ovom meču.

Ne propustite