AdmiralBet kombinacije - Mora i Ronaldo da proradi, fiks i goleada na HSV

Autor: Milovan Longinov
subota 18.03.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Ukombinujte najbolje kvote i kombinacije.

Povezane vesti

2246 Al Nassr Riyadh - Abha 1&4+ (2.25)

 Ekipa za koju nastupa Kristijano Ronaldo nema mnogo izbora, posle poraza u derbiju, sada moraju da pobeđuju i u goste im dolazi ekipa protiv koje su igrali nedavno u Kupu i slavili su sa 3:1. Ono što zabrinjava domaćina, jeste forma Kristijana Ronalda, baš je besan i to se vidi, tri utakmice nije postigao gol i poznavajući njega, definitivno će uraditi sve kako bi pogodio mrežu u narednom meču. Sada poznaje protivnika malo bolje, nesumnjivo da će raditi na sebi i u korist ekipe. Ono što je primetno kod domaćina u poslednje vreme, jeste da su fizički dobro pripremljeni i da mogu da postignu dosta golova u finišu, pa možda i preporuka da će biti više golova u nastavku, nego u prvom poluvremenu, iako je u prethodnoj utakmici ova dva tima bilo drugačije. Ipak, mi se odlučujemo za tip koji je došao i u Kupu, kvota je sjajna.

1068 Millwall - Huddersfield 1&1+I&1+II (2.62)

"Treba da budete idiot da biste došli ovde, ali ja jesam", rekao je Nil Vornok kada je postao trener Hadersfilda pre nekih mesec dana. I bio je u pravu, donekle, njegov tim je poslednjeplasirani na tabeli Čempionšipa, slabo igraju, čak imaju i problema sa povredama, pa ni iskusni trener nije uspeo da ih oporavi i čini se da idu ka ispadanju. Sa druge strane, Milvol je tim koji je daleko kvalitetniji i koji razmišlja o plej-ofu. Ni sam Vornok kao trener nije imao mnogo uspeha protiv ovog londonskog tima, čak i kada je vodio jači tim. Sada očekujemo pobedu domaćina, možda i ubedljivu. Za one koji vole statistiku, Milvol je ekipa koja je najviše puta pobeđivala u subotu.

1456 Hamburger - Holstein Kiel 1&GG (2.88)

Zakuvalo se na vrhu nemačke "Cvajte". Darmštat je počeo da gubi usled nekompletnosti, Hamburg je poražen od sjajnog Karlsruea ove kalendarske godine, a Hajdenhajm je sada legitimni konkurent za ulazak u Bundesligu. Zbog toga HSV nema mnogo izbora nego da pobedi Holštajn, a moraće da se "krpe". Problem je u odbrani, Montero koji je došao iz Bešiktaša na pozajmicu je zaigrao umesto povređenog Šonlaua i razočarao, dobio je crveni karton protiv Karlsruea i to u finišu utakmice, pa su ostali sa samo dva štopera od kojih je jedan 20-godišnjak koji se priključio iz drugog tima u sred sezone, Zumberi. Ipak, napadački potencijal im je veliki, Glacel je odigrao sjajno u poslednjem porazu, postigao je dva gola, ali potrebna mu je podrška. Verujemo da će je dobiti, ova utakmica je u Hamburgu predstavljena kao najbitnija.

Ne propustite