AdmiralBet kombinacije - Može 2,47 na Vitese i 2,97 na Sidnej?

Autor: Milovan Longinov
utorak 02.04.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Birajte najbolju kombinaciju.

Povezane vesti

1908 Vitesse - Sparta Rotterdam 1X&1-3 (2.47)

 

Vitese je u sve težoj situaciji po pitanju opstanka u holandskoj Erediviziji. Ova ekipa je u prethodna četiri kola osvojila samo jedan bod i sada je na pretposlednjem mestu sa pet bodova manje od  Ekscelsiora koji se nalazi na poziciji koja vodi u baraž. Naredno kolo je velika prilika da se ta ralika smanji, jer Ekscelsior igra sa vodećim PSV-om, pa Vitese ako želi da opstane u eliti, jednostavno mora da osvoji bodove na svom terenu protiv Sparte. Gosti iz Roterdama su u mirnoj luci, zauzimaju deveto mesto i imaju šanse da se domognu plej-ofa, a posle reprezentativne pauze su ubedljivo savladali Fortunu sa 4:0. Neće biti lako Viteseu, ali mu dajemo blagu prednost i ne očekujemo veliki broj golova.

 

6956 Odense - Vejle X2&0-2 (2.74)

 

Danska Superliga je već podeljena na plej-of i plej-aut zonu, što znači da sezona polako ulazi u završnicu. Ekipa Vejlea će pokušati da do kraja izbegne ispadanje, ali situacija u kojoj se sada nalazi nije obećavajuća za njih, a to je pretposlednje mesto i četiri boda manje od Viborga koji je prvi ''iznad crte''. Sa Odenzeom je Vejle nedavno igrao na svom terenu i izgubio sa 1:0, a ako pogledamo i malo dalje u prošlost, videćemo da su njihovi međusobni dueli u poslednje dve godine rezultatski neizvesni, uglavnom su to ili remiji, ili minimalne pobede jednih ili drugih. Nešto slično očekujemo i sada, ali u odnosu na prethodni susret verujemo da Vejle može da ostvari povoljniji rezultat, pogotovo ako imamo u vidu da je nedavno uzeo bod na gostovanju drugoplasiranom Brondbiju.

 

2362 Perth Glory - Sydney FC 2&2-4 (2.97)

 

Za ljubitelje australijske A-lige izdvajamo duel Pert Glorija i Sidneja. Tamošnji šampionat je stigao do 23. kola, a Sidnej je u dobroj poziciji kada je u pitanju plasman u plej-of. Trenutno zauzima peto mesto, ali su mu za petama Vonderersi i Melburn siti. Jasno je da će protiv Perta imati veliki motiv da možda i popravi svoj plasman na tabeli, što se za domaćina baš i ne može reći. Pert Glori je pri dnu tabele, u prethodnih pet kola je osvojio svega dva boda, pa uloga favorita pripada gostima. U prilog tome i podatak da je Pert u poslednjih pet godina samo jednom uspeo da trijumfuje protiv Sidneja, i to u gostima, a na trijumf kao domaćin čeka još od januara 2019. godine. Teško da će se i sada nešto promeniti po tom pitanju.

 

9709 Leoben - Rapid Vienna 2&GG (2.87)

 

U Austriji ćemo ovih dana saznati ko će igrati u finalu nacionalnog Kupa, a najprijatnije iznenađenje ovog takmičenja u tekućoj sezoni je drugoligaška ekipa Leobena. Ovaj tim je do polufinala stigao pobedama nad Tirolom, Volfsbergerom, Altahom, a uporedo s tim je vodio borbu sa Gracerom za plasman u austrijsku Bundesligu. U toj borbi je polako posustao, pa sada ima 14 bodova manje od lidera i utisak je da će sada sve karte baciti na kup, u pokušaju da se domogne istorijskog finala, pa možda i plasmana na evropsku scenu. Što se tiče Rapida, tim iz Beča se nalazi u plej-of zoni i pokušava da se izbori za što bolju poziciju koja vodi u evropska takmičenja, ali ima lepe šanse da do Evrope stigne i preko Kupa. Očekujemo veliku borbu u polufinalu, golove sa obe strane, ali prednost dajemo favorizovanim gostima.

Ne propustite