AdmiralBet kombinacije - Napad na odlične kvote!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.04.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za kombinacije u AdmiralBetu.

Povezane vesti

1208 Athletic Bilbao - Granada 1&2-3 (2.62)

Atletik Bilbao je pre dve nedelje skinuo veliki teret sa leđa osvajanjem Kupa kralja, prvim nakon 40 godine i čuvene tuče prvotimaca baskijskog kluba protiv Dijega Armanda Maradone. Velika fešta na ulicama najvećeg baskijskog grada kao da je omela izabranike Ernesta Valverdea pa su prošlog vikenda odigrali samo 1:1 protiv Viljareala. Sada im u goste stiže slabašna Granada koja će naredne sezone igrati Segundu, pa bi sve osim pobede crveno-belih bilo iznenađenje. Imajući u vidu nešto tvrđu igru Atletika, probajte sa ne toliko velikim brojem golova.

2169 Sturm Graz - Rapid Vienna 1X&1-3 (2.10)

Prethodna dva duela ovih timova završena su nerešenih rezultatom 1:1, a predstojeći domaćin dočekuje pod imperativom pobede ne bi li nastavio da parira lideru Salcburgu u šampionskoj trci. Dolazak bečkog Rapida treći je u nizu teških mečeva koje tim iz Graca dočekuje u poslednje vreme, a u prethodna dva viđen je samo jedan gol. Polovičan učinak protiv timova iz gornjeg dela tabele austrijske lige Šturm će gledati da popravi ovog petka. LASK, sa druge strane, želi da zadrži treće mesto pa će silno motivisan otići na teško gostovanje. Probajte sa opcijom da domaćin ne izgubi uz najviše tri gola na meču.

1450 Fortuna Dusseldorf - Greuther Furth 1-1&3+ (3.15)

Uz vodeći Holštajn, ekipa Fortune iz Diseldorfa je u najboljoj formi kada je reč o timovima u Cvajti i ukoliko nastavi sa ovakvim igrama ne bi bilo iznenađenje da izbori direktan plasman u Bundesligu, mada je i sad na zadovoljavajućem trećem mestu koje vodi u doigravanje. Kiksevi Sent Paulija u poslednje vreme ulili su im nadu da mogu i do drugog mesta, a dolazak osrednjeg Grojter Firta prilika je za novu pobedu. Bavarski klub je prošlog kola prekinuo seriju loših rezultata, ali sve osim trijumfa Fortune bilo bi veliko iznenađenje. Zbog jake kvote, gađajte sa duplom pobedom domaćih uz više od tri gola na meču.

9577 Sparta Prague - Ostrava 1X&GG (2.03)

Finiš regularnog dela sezone u šampionatu Češke doneće nam prvog dana vikenda veliki derbi u Pragu između domaće Sparte i Ostrave. Na dva kola pred početak plej-of serije domaćin je lider prvenstva sa dva boda više u odnosu na gradskog rivala Slaviju, a u goste im stiže tim koji je uz praške velikane i Viktoriju Plzenj najviše pokazao ove sezone. Mečevi Ostrave, naročito u poslednje vreme, prilično su uzbudljivi i igraju se na gol više. Na poslednje tri utakmice kluba iz istoimenog grada viđeno je ukupno 14 golova. Sve to navodi na kombinaciju u kojoj Sparta neće izgubiti, a da će oba tima postići po gol.

1400 Heidenheim - RB Leipzig X2&2+I (2.42)

Jedan od zanimljivijih parova u Bundesligi odigraće se ove subote na stadionu Hajdenhajma, koji se odlično pokazao kao novi učesnik najjačeg šampionata Nemačke. Domaćin je u nedavnim utakmicama protiv Bajerna i Štutgarta pokazao da ume da se nadigrava sa daleko moćnijima od sebe, a sada će priliku da isto učiniti imati i protiv jednog od najboljih u ligi. Red Bul Lajpcig je prilično živnuo u poslednje vreme, ali je put do plasmana u Ligu šampiona i dalje na dugačkom štabu. Trijumf u Hajdenhajmu bio bi im preko potreban pred dolazak Borusije Dortmund u derbiju za četvrto mesto. Imajući u vidu nepredvidljivost domaćina, probajte sa duplom šansom da gosti ne izgube uz golove već u prvom poluvremenu.

9503 Ferencvaros - Kisvarda 1-1&3+ (2.20)

Neprikosnoveni lider mađarskog prvenstva grabi ka novoj titulu šampiona države, a priliku za petu pobedu u nizu imaće ovog vikenda kada im u goste stiže slabašni sastav Kašivarde koji će naredne sezone igrati u drugoj ligi. Iako je već odavno jasno da će izabranici Dejana Stankovića odbraniti titulu, sledeći rival mogao bi da im posluži kao savršena priprema pred polufinale kupa koje se igra naredne nedelje. Prethodna dva duela ove sezone klub iz Budimpešte pobedio je sa prosekom od dva gola po meču, ali ovaj bi dodatno mogao da ga popravi. Probajte sa duplim trijumfom uz tri ili više gola.

1328 AC Monza - Atalanta X2&1-3 (2.01)

„Boginja“ stiže u obližnju Moncu nakon utakmice protiv Liverpula u Ligi Evrope. Izabranici Đan Pjera Gasperinija izvesno će biti emotivno ispraženjeni posle sudara sa poljuljanom mašinerijom sa „Enfilda“ pa je veliko pitanje u kakvom raspoloženju će dočekati mali derbi Lombardije. Monca igra toplo-hladno. Obično na mali broj golova, ali ume kao u sudari protiv Napolija i Đenove da se potpuno raspuca. Jesenas je Atalanta bila silovita u Bergamu, ali je pitanje da li će i ovaj put biti tako. Gosti su kvalitetniji sastav i ne bi trebalo da izgube, pa predlažemo sa opcijom da Monca ne pobedi uz ne više od tri gola.

1512 Lille - Strasbourg 1X&GG (2.22)

U senci tri velika derbija 30. kola šampionata Francuske zanimljiv meč odigraće Lil i Strazbur. Domaćin je u odličnoj seriji rezultata i do kraja sezone će težiti da se nađe među prva tri mesta koja garantuju učešće u Ligi šampiona na jesen. U goste im stiže solidan sastav Strazbura koji je u mirnoj luci na sredini tabele. Doza rasterećenosti pred put na gostovanje „Dogama“, daće Strazburu mogućnost da se nadigrava sa kvalitetnijim sastavom, a u takvoj situaciji golovi su sigurna opcija. Imajuću u vidu motivisanost Lila, domaćin ne bi trebalo da izgubi, ali umor zbog evropskih obaveza možda ih dekoncentriše na tom putu.

9465 KS Rakow Czestochowa - Gornik Z. X2&1-3 (3.91)

Dolazak Gornjika nije mogao da se zamisli u gorem trenutku po domaćina iz Šlezije budući da su gosti iz Zabrže sa tri pobede u poslednja četiri kola istakli ozbiljnu kandidaturu za plasman u Evropi. Aktuelni šampion Poljske ne briljira u poslednje vreme pošto više od mesec dana ne zna za pobedu. Sudeći po formi uloga favorita s pravom ide u ruke gostima, ali to u fudbalu ne mora ništa da znači pa ni podela bodova ne bi bila loša za obe strane. S tim u vezi dajte nešto veću šansu gostima u meču koji ne bi trebalo da obiluje golovima.

1026 Aston Villa – Bournemouth 1X&2+I (2.78)

Nakon doktorske disertacije Unaija Emerija prethodnog vikenda na terenu bivšeg kluba Arsenala, Aston Vila nastavak sezone dočekuje utakmicom protiv Bornmuta kod kuće. Gosti su prebrinuli sve brige oko opstanka u ligi, a u prošlom kolu su otkinuli bod Mančester junajtedu. Vila će ući u ovaj meč svega 70-ak sati nakon gostovanja Lilu u Ligi konferencije što je adut više gostima u pripremi utakmice. U prvom delu sezone bilo je 2:2 na stadionu „Vitaliti“ pa se nešto slično očekuje i ovaj put. Verujemo da Vila neće izgubiti, ali da navijači neće biti uskraćeni za golove. Već u prvom poluvremenu.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak