AdmiralBet kombinacije - Nedaće u Ivanjici, Dinamo Zagreb ide ka tituli?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.03.2024.
07:30
Izvor: Sportske.net

Predlozi za kombinacije u AdmiralBetu.

Povezane vesti

2012 Javor - Vojvodina X2&0-2 (2,40)

"Stara dama" se muči od kako je stigao Božidar Bandović i do sada je za 270 minuta postigla samo dva gola, od toga jedan iz penala. Sa dva osvojena boda od mogućih devet niko nije zadovoljan, pa Vojvodina u Ivanjicu putuje pod ogromnim pritiskom, a tamo nikome nije lako da osvoji bodove. Prošle sezone u Ivanjici je bilo 1:1, dok je Voša jesenas u prvom meču na "Karađorđu" slavila 2:1. Javor u prve dve utakmice kao domaći ovog proleća nije dao gol, izgubio je od Partizana 0:1 i Radničkog 1923 0:3. Očekujemo tvrdu utakmicu, malo golova, ali blagu prednost dajemo Vojvodini.

1009 Newcastle - Wolves X2&3+ (3,50)

U 2024. godini ne smemo da propustimo Njukasl na golove. Od poraza na "Enfildu" rezultatom 4:2, 1. januara, Njukasl je nastavio sa goleadama i pazite sad - na svih sedam ligaških mečeva od početka godine palo je 4+. Uz to, i tradicija sa Vulvsima obećava otvorenu igru, jer na 8 od poslednjih 10 susreta bilo je GG, a neretko i 3+. Vulvsi jesu u dobroj formi, ali na "Sent Džejms parku" nisu slavili još od 2018. godine od kada imaju skor 0-2-2 i sada je pravi trenutak da ponove dobar rezultat. Napomenućemo da je tim Gerija O'Nila na poslednja dva ligaška gostovanja, oba u Londonu, pobedio i Totenhem (1:2) i Čelsi (2:4), pa što bi onda izgubio od Njukasla koji je u očajnoj formi?

1003 Everton - West Ham X2&0-3 (2,38)

Na "Gudisonu" se sastaju dva nepredvidiva tim, ali se Vest Hem podigao pobedom nad Brentfordom u ponedeljak. U timu Dejvida Mojesa sve zavisi kada je na terenu Lukas Paketa, koji se oporavio i sada su "čekićari" mnogo opasniji. Poslednja tri susreta sa Evertonom na "Gudisonu" završena su 0-1, dva puta je Vest Hem slavio 1:0, a jednom izgubio. Uz to, Everton je jedna od najneefikasnijih timova u Premijer ligi sa 28 golova na 26 utakmica, ali su i primili samo 34. Na 13 utakmica ove sezone, Everton kao domaćin ima samo tri pobede, pa je nekako najlogičniji dvoznak na Vest Hem uz mali broj golova.

1214 Athletic Bilbao - Barcelona X2&GG (2,90)

Duel dobro poznatih rivala, pre samo mesec dana, Bilbao je kao domaćin pobedio Barselonu 4:2 posle produžetaka i izbacio Katalonce iz Kupa kralja. Kada ove dve ekipe igraju na "San Mamesu" golovi su sigurica, a posebno i zbog toga što Ernesto Valverde ove sezone voli da igra na gol više. Za Barsu se uveliko zna da ne može da sačuva svoju mrežu čak i kada se vratio Ter-Štegen, a posebno u Bilbau, gde je primila barem gol na šest od poslednjih sedam susreta. Ali, treba napomenuti da je Atletik desetkovan, jer je Niko Vilijams suspendovan, štoper Vivijan je dobio peti žuti karton pa takođe preskače meč, a Juri Berčiče se povredio u prošlom kolu. Bez trojice ključnih igrača ipak dajemo blažu prednost Barseloni koja ne sme da izgubi, a kvota je zaista odlična.

1213 Mallorca - Girona X2&3+ (2,95)

Lokalni derbi, Đirona će preleteti preko mora do Baleara i pokušati da zadrži korak za Realom. Majorka je tokom nedelje ispisala istoriju plasmanom u finale Kupa kralja, prvom još od 2003. godine, a revanš sa Real Sosijedadom sigurno je istrošio tim Havijera Agirea. Đirona se oporavila posle dva teška poraza u Bilbau i Madridu od Reala, a i pored njih, i dalje je drugi najbolji gostujući tim u La Ligi sa skorom 8-3-2. U prevodu, do 10. februara i gostovanja na "Santjago Bernabeu", Đirona je bila neporaženi gost. Ali, treba istaći i to da je Majorka upravo u Kupu kralja pre mesec dana pobedila Đironu rezultatom 3:2. Đirona je u prvom ligaškom meču slavila 5:3, pa u prevodu 13 golova na dva ovosezonska duela garantuje još jednu goleadu. Ali, bez pobede Majorke.

1208 Getafe - Las Palmas 1X&0-2 (1,90)

Duel dve tvrde ekipe iz sredine tabele, trenera koji vole da igraju agresivno i visoko i gde očekujemo mali broj golova. Prosekom tačno dva gola po utakmici sa gol razlikom 26:26 na 26 mečeva, iza Las Palmasa je samo Alaves. Dakle, na njihovim utakmica redovno dolazi 0-2, tako kaže matematika. Hetafe je takođe tvrd domaćin, sa gol razlikom 14:10 na 12 utakmica, prosek je takođe dva gola po utakmici. Bordalasov tim je izgubio samo dva puta na 12 mečeva na "Alfonso Perezu", pa zato verujemo da će Las Palmas teško do trijumfa, iako je u prvom delu sezone kao domačin slavio 2:0.

1408 Union Berlin - Dortmund X2&3+ (2,35)

Posle očajnog starta sezone, Union je počeo polako da se diže u 2024. godini i konačno je dovoljno udaljen od zone ispadanja. Union je posebno popravio formu pred svojim navijačima, jer na poslednjih pet mečeva ima skor 4-1-0. Ali, u goste dolazi neugodna i nepredvidiva Borusija Dortmund, koja je ove sezone samo jednom izgubila van svog stadiona, na gostovanjima ima skor 4-6-1 i ravno dva gola po meču. Matematika kaže da gosti mogu lako da daju dva gola, a onda su zaista male šanse i da izgube. Na to ćemo dodati da je Dortmund jesenas u prvom meču pred svojim navijačima pobedio rezultatom 4:2.

2046 Hatayspor – Fenerbahce 2&3+ (1.83)

Delovao je Fenerbahče nezaustavljivo na startu sezone, nije mogao da izgubi ni bod u domaćem šampionatu, ali su kapiten Dušan Tadić i drugovi malo popustili. Fener je trenutno drugi na tabeli Super lige Turske sa 70 bodova, dva manje od lidera Galatasaraja, ali ono što im se desilo u Kupu možemo nazvati pravim brodolomom. Ovog utorka Fener je gostovao Ankaragučuu u četvrtfinalu i doživeo debakl, ostao bez prave prilike i izgubio sa 3:0. Zbog toga ceh mora da plati slabašni Hatajaspor tek 16. tim na tabeli koji će se do kraja grčevito boriti za opstanak u ligi. U prvom delu šampionata Fener je kod kuće slavio sa 4:2, a u poslednje tri utakmice davao je Hataji bar tri gola.

5801 Osijek - Dinamo Zagreb 2&0-3 (2.35)

Nastavlja se jedna od najuzbudljivijih sezona u HNL-u. Do skora dominantni Dinamo sada nije baš u takvoj ulozi. Akutelni šampion nalazi se na trećem mestu sa 47 bodova, dva manje od drugoplasiranog Hajduka i tri od vodeće Rijeke, ali uz utakmicu manje. To praktično znači da bi učesnik osmine finala Lige konferencija pobedom u Osijeku sustigao Riječane i delio vrh tabele, a takva se prilika na sme propustiti. Osijek jeste četvrti tim u Hrvatskoj, ali ima čak 12 bodova manje od vodeće trojke, zbog čega je Dinamo favorit, iako igra u gostima. Ekipa Sergeja Jakirovića maksimalno je „zategla“ odbranu, Zagrepčani su u dvomeču sa Betisom primili samo jedan, a u poslednje tri domaće utakmice nijedan gol. Zbog toga idemo sa dvojkom i manjim brojem golova, to je Dinamova dobitna formula.

5799 Rijeka – Varazdin 1&3+ (2.04)

Većina fudbalskih zaljubljenika u fudbalu žele da Dinamo odbrani ili Hajduk posle 19 godina konačno osovji titulu u HNL-u, ali se nešto pita i Rijeka. Riječani su pod komandom trenera Željka Sopića lideri u šampionatu i ne nameravaju da svoju poziciju prepuste najvećim klubovima u zemlji. Sjajno ide domačinima. Riječani su u nastavku šampionata ostvarila pet pobeda i samo jedan nesrećni pooraz u derbiju od Dinama, kada su primili gol iz penala u 94. minutu. Prošli su u polufinale Kupa i spremni su za Varaždin, koji na drugoj strani nije baš spreman za njih. Gosti na ovom susretu doživeli su pravu katastrofu u četvrtfinalu Kupa i izgubili na „Poljudu“ sa 5:0, a tako poljuljani stižu na „Kantridu“. Rijeka je veliki favorit, a gosti bi opet mogli da se loše provedu.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak