AdmiralBet kombinacije - "Nepobedivi" Bajer neće pobediti!

Autor: Lazar Nikolić
petak 10.05.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su kombinacije.

Povezane vesti

1413 Augsburg - Stuttgart 2&3-6 (2.48)

Pobedom u prošlom kolu u derbiju protiv Bajerna iz Minhena fudbaleri Štutgarta su došli u lepu poziciju da posle više do dve decenije završe kao vicešampioni Nemačke. Pre spuštanja zavese na jednu od uspešnijih sezona u 21. veku, „Švabe“ će gostovati u Bavarskoj posrnuloj ekipi Augzburga. Do pre nekoliko nedelja ovaj meč bi bez sumnje bio derbi kola, ali užasni rezultati bavarskog tima uticali su na to da Štutgart kao veliki favorit uđe u ovaj meč. S obzirom na efikasnost utakmica dva tima, probajte da pojačate dvojku kombinacijom sa golovima. Neka vaš izbor bude da će se kretati u granici između tri i šest.

1320 Frosinone - Inter Milan 1X&1-3 (4.00)

Teško je igrati protiv ovakvog Intera, ali trenutak u sezoni i motivacija nas navode da bi možda trebalo gađati iznenađenje na ovom meču. Frozinone već duže vreme nije poražen, ali ga u poslednja tri kola čeka naporan posao ne bi li sačuvao status prvoligaša. Dolazak spokojnog Intera sigurno će napuniti stadion „Benito Stirpe“, a kod domaćih igrača pojačati motivaciju za što boljim rezultatom. Inter ima jedan od kvalitetnijih ekipa u istoriji kluba, ali teško je pronaći motivaciju kod igrača koji su prošlog meseca prišili drugu zvezdicu na grbu velikana iz Milana. Stoga predlažemo na duplu šansu u korist Frozinonea i ne baš naročito efikasnu utakmicu.

1015 Newcastle - Brighton 1&GG (2.44)

Sa četiri pobede u poslednjih pet kola fudbaleri Njukasla grabe krupnim koracima ka izlasku na evrocenu. U džepu već drže kvalifikacije za Ligu konferencije, ali bi grupna faza Lige Evrope bila više u skladu sa renomeom tima sa „Sent Džejms Parka“. Do kraja sezone je ostalo još devet bodova u igri, a Totenhem im beži solidnih četiri. Ovoga vikenda na sever Engleske stiže prosečni sastav Brajtona, koji igra toplo-hladno ovog proleća i ne bi trebalo da predstavlja značajniju prepreku timu Edija Houa. Njukaslove utakmice kod kuće su prilično efikasne pa verujemo da će tako biti i protiv tima koji u poslednje vreme prima veliki broj golova. Predlažemo kec na Njukasl sa kombinacijom da će oba tima dati makar po gol.

1018 Wolves - Crystal Palace X2&1-3 (2.39)

Gde bi kraj bio Kristal Palasu da su od početka sezone igrali na način kao što to čine u poslednjih nekoliko kola!? Trijumf protiv Liverpula sredinom prošlog meseca okuražio je tim iz predgrađa Londona u svakom narednom meču, a vrhunac je viđen u ponedeljak kada su pobedili Mančester junajted sa visokih 4:0. Primetno je ipak da izabranici Olivera Glasnera ne briljiraju u tzv. manjim utakmicama, a jedna od takvih biće predstojeće gostovanje u Vulverhemptonu. Domaćin na stadionu „Molino“ dočekuje meč nakon debakla u prošlom kolu od Mančester sitija. U ovom duelu je svašta moguće, ali predlažemo sa duplom šansom na goste uz ne veliki broj golova.

1417 RB Leipzig - Werder Bremen 1X&4-6 (2.18)

Sa tri izuzetne utakmice iza sebe fudbaleri Verdera stižu na teško gostovanje Red Bul Lajpcigu koji je prebrinuo sve brige kada je reč o plasmanu u Ligu šampiona. Remi na gostovanju Hofenhajmu donekle je pokvario utisak o mašineriji Marka Rozea koja je do prošlog vikenda nizala pobede kao na traci. Zbog toga će tim iz Saksonije želeti na sve načina da se vrati na pobednički kolosek, a dolazak Verdera garantuje sadržajan i efikasan meč. Mada tradicija ne nagoveštava veliki broj golova, a odsustvo Ćavija Simonsa čini veliki hendikep u timu Lajpciga, predlažemo duplu šansu na domaćina uz visok broj golova.

8867 Ludogorets - CSKA Sofia 1&1+I&1+II (2.59)

Fudbaleri Ludogoreca sa dvocifenim uzastopnim titulama u nizu postali su suvereni vladaoci bugarskog fudbala. Deset bodova razlike u odnosu na prvog pratioca CSKA iz Sofije nudi timu iz Razgrada nešto komforniji doček velikog bugarskog derbija. Prestonički sastav već dve i po godine nije pobedio Ludogorec, a promenljivi rezultati u poslednje vreme ne garantuju da će ovog vikenda biti išta drugačije. Prethodna dva duela ove sezone završena su u korist Ludogoreca, a verujemo da će tako biti i ovog puta. Nešto skromniju kvotu na keca pojačajte golovima.

2308 Maccabi Haifa - Maccabi Tel Aviv 1X&GG (2.15)

Duel dva najtrofejnija izraelska kluba na četiri kola pre kraja sezone mogao bi značajno da utiče na nastavak šampionske borbe. Iako su gosti iz Tel Aviva lideri sa pet bodova više u odnosu na Makabi iz Haife, domaćin je u mnogo boljoj formi i želeće da kruniše sjajne partije pozitivnim rezultatom protiv ljutog rivala. Četiri pobede u nizu od kojih su dve začinjene sa velikim brojem golova, bude nadu u Haifi da će njihovi ljubimci dostići sedam uzastopnih mečeva na kojima nisu poraženi od rivala iz Tel Aviva. Zbog toga savetujemo da probate na golove uz duplu šansu na domaćina.

2452 Nacional - Fenix Montevideo 1-1&3+ (3.15)

Nakon spektakla koji su priredili domaćim navijačima u derbiju Kopa Libertadoresa protiv River Plate, fudbaleri urugvajskog Nasionala sa ulogom velikog favorita dočekuju lokalnog rivala Feniks koji je posle 11 kola zakucan za dno tabele. Dolazak na stadion jednog od dva najveća kluba u ovoj južnoameričkoj zemlji nije im prilika da okrenu sezonu u pravom smeru, pa se očekuje rutinska pobeda Nasionala. Predlažemo duplu pobedu čuvenog kluba iz Montevidea uz visok broj golova, a sve u paketu moglo bi dodatno da podigne raspoloženje Nasionalu pred gostovanje u Venecueli narednog četvrtka.

1422 Bochum - Bayer Leverkusen 1X&GG (2.98)

Sa dve pobede u nizu Bohum je ostavio užasan period iza sebe i u prilici je da već ovog vikenda načini odlučujući korak ka opstanku u ligi. U goste mu stiže niko drugi do novi šampion Bajer iz Leverkuzena, što je motiv više da se domaćin pokaže u što boljem svetlu. Bohum igra prilično efikasno kako se sezona bliži kraju, a šest golova u proseku na poslednja dva meča ukazuju na golove i poslednjeg dana ove nedelje. Gosti iz Leverkuzena stižu u Bohum tri dana posle evropskih obaveza protiv Rome, željni da uoči poslednjeg kola nastave niz bez poraza. Predlažemo golove na obe strane i makar bod za domaćina.

1814 Porto - Boavista 1-1&2-4 (2.71)

Na dva kola pre kraja sezone fudbaleri Porta još strepe za treće mesto koje ih vodi u Ligu Evrope budući da imaju samo bod više i isti broj pobeda kao Braga. Zbog toga im je jako bitno da slave u predstojećem gradskom derbiju protiv Boaviste protiv rivala koji je serijom loših rezultata ugrozio sebi opstanak u ligi. Nerasčišćeni računi iz prošlosti daće poseban naboj ovom duelu, ali je kvalitet na strani Porta i pobeda domaćih ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. Zbog pojačane kvote predlažemo kec u oba poluvremena uz opseg golova od dva do četiri.

Ne propustite