AdmiralBet kombinacije - Partizan slavi u Surdulici, Atalnta ne gubi na "San Siru"!

Autor: Lazar Nikolić
subota 24.02.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Iskombinujte najbolje kvote i tipove u ovom kolu.

Povezane vesti

1229 Barcelona - Getafe 1&GG (3.05)

Ove sezone jedno je sigurno - morate da platite porez i Barsa mora da primi gol od svakog rivala. Na "Možuiku" su se recimo ove jeseni gostili - Granada sa dva gola, Viljareal sa pet, Almerija sa tri, Đirona sa četiri i to sve u protekla dva meseca. Hetafe je u prvom delu sezone ukrao Barsi bod, bilo je 0:0, Bordalas je nekako uvek bio koban po Katalonce pa zato i sada treba verovati da će barem dati gol. Ipak, Ćavi ne sme da dopusti još jedan kiks pred svojim navijačima nakon Granade i Viljareala koji su lupili bolne šamare od kraja januara do danas.

1201 Betis - Athletic Bilbao X2&3+ (2.95)

Ne kažu džaba u Španiji da je Atletik Bilbao najbolji španski tim u 2024. godini, možda čak bolji i od Real Madrida. Ernesto Valverde je napravio moćan tim koji igra efikasan i napadački fudbal i melje sve pred sobom. U Kupu kralja su nadomak finala, a u La Ligi imaju veliku šansu da se domognu Lige šampiona. Direktan rival je Betis, koji jeste domaćinska ekipa, ali i prima golove u poslednje vreme. U prvom delu sezone Atletik Bilbao je pobedio Betis 4:2, nema razloga da ne verujemo u još jednu goleadu, ali i pozitivan rezultat za Valverdeov tim koji je u odličnoj formi.

1227 Granada - Valencia X2&0-3 (1.75)

Granada je u zoni ispadanja, a u zimskom prelaznom roku ostala je i bez najboljeg igrača Brajana Saragose koji je otišao u Bajern Minhen. Granada ima samo dve pobede ove sezone, obe na svom terenu, ali ne verujemo da će do treće doći protiv Valensije. "Slepi miševi" su osmi na tabeli, Evropa nije tako daleko, a ni forma im nije loša sa dva poraza na poslednjih pet mečeva. U prvom delu sezone Valensija je slavila 1:0, remi ili tesna pobeda gostiju je najrealniji ishod i ove subote.

1205 Girona - Rayo Vallecano 1&2-5 (2.08)

Đirona je vezala tri utakmice bez pobede, što joj se nije desilo od početka sezone. Ali, u goste im dolazi Rajo Valjekano, koji je takođe u očajnoj formi i bez ligaške pobede još od 2. januara kada su u gostima dobili Hetafe (0:1). Treba istaći da je Đirona pobedila Rajo u Kupu kralja, pre samo mesec dana, rezultat je bio 3:1. Od tada, Rajo je izgubio četiri od šest utakmica, na svakoj je bilo 2-5 golova. Đirona ima lepu priliku da se pred svojim navijačima vrati pobednički kolosek i nastavi svoj san o plasmanu u Ligu šampiona.

1423 Union Berlin - Heidenheim 1&0-3 (2.50)

I bilo je pitanje trenutka kada će se oporaviti Union Berlin. Posle očajnog starta sezone, smene trenera, ispadanja iz Lige šampiona koja im ništa osim novca nije donela, vratili su se u formu u Bundesligi i posle držanja fenjera, sada se nalaze na sredini tabele. Vezali su dve pobede, nisu primili gol na poslednje dve utakmice i čini se da im je sada veoma teško postići gol. Hajdenhajm je tim koji nema kvalitet poput Union Berlina, ali su dokazali da mogu biti veoma težak zalogaj za ekipe visokog renomea. Bilo kako bilo, domaćin je favorit, verujemo u njihovu pobedu, a što se tiče golova, bliži smo igrama gde neće biti više od dva.

1314 Salernitana - Monza X2&0-3 (1.83)

Gosti su osokoljeni pobedom protiv Milana, iskoristili su činjenicu da su "rosoneri" igrali evropsku utakmicu i da su izašli sa nešto šarenijim sastavom, pa su postigli čak četiri gola. Salernitana, sa druge strane, hvata poslednji voz, verovatno im je ovo poslednja šansa da nešto ozbiljnije urade i probiju se u borbu za opstanak. Sve osim pobede značiće i da su prežaljeni. Kod kuće gube utakmice i to je ono što najviše boli, Fabricio Liverani nije probudio ekipu posle odlaska Pipa Inzagija. Mi ne verujemo u pobedu domaćina, Monca bi mogla da im zada udarac koji je fatalan.

2004 Radnik Surdulica - Partizan 2&0-3 (2.00)

Bezbroj saopštenja u poslednjih nedelju dana u Super ligi Srbije, jedno je i od Radnika koji je zahtevao bolji tretman od sudija i Fudbalskog saveza Srbije, i to baš pred dolazak Partizana. Crno-beli igraju dobro, i dalje drže prvu poziciju i ne planiraju da stanu, žele titulu i to bi mogli da dokažu u Surdulici gde će im, pored Slavoljuba Đorđevića i njegovog Radnika, protivnik biti i nešto slabiji teren. Ipak, Čukarički je tamo dobio sa 0:3 pre dve nedelje, Partizan jedino brine zbog Saldanje koji najverovatnije propušta utakmicu, Nikolić je suspendovan zbog kartona, pa će najverovatnije Samed Baždar morati da predvodi napad crno-belih ukoliko Duljaj ne bude improvizovao. Uglavnom, crno-beli su favoriti, ali zbog povrede Saldanje i zbog suspenzije Nikolića teško je očekivati da daju više od dva gola.

1317 Cagliari - Napoli 1X&0-3 (2.55)

Aktuelni šampion igra očajnu sezonu, ali ima nadu da može daleko da dogura u Ligi šampiona i čini se da su sve karte bacili na to takmičenje. Napoli je odigrao 1:1 protiv Barselone samo dva dana nakon što je Kalcona doveden da zameni Macarija, a novi stručnjak neće imati mnogo vremena da pripremi tim za utakmicu protiv tima sa Sardinije kojem gori pod nogama. Realnost je da Kaljari sa Ranijerijem na klupi može da napravi dobar rezultat, izdržali su protiv Udinezea u prethodnom kolu, verujemo da mogu do iznenađenja i makar do boda u ovom duelu protiv Napolija. Realnost je da Kalcona ne može da dovede neke stvari u red za vrlo kratko vreme.

1427 Dortmund - Hoffenheim 1&2+ (1.60)

Novi meč i novi izazov za "milionere", oni su odigrali odlično protiv PSV-a u gostima, posebno mislimo na Malena koji je briljirao u prvom poluvremenu, igrali su fudbal na koji smo navikli od njih i čini se da ukoliko budu igrali na taj način da možemo očekivati i da postignu makar dva gola svojim narednim rivalima. Hofenhajm je u kontra ritmu, nisu odigrali dobro protiv Union Berlina, zapravo, oni ne znaju za pobedu još od 8. decembra i baš kao i prethodnih sezona, imaju "crne rupe" u sezoni kada ne mogu lako da se povrate. Dortmund je apsolutni favorit jer želi mesto u top 4 i nema tu mnogo kalkulacija za njih, Terzićev tim će svim snagama na Hofenhajm.

1320 AC Milan - Atalanta X2&2+ (1.92)

Kombinovanje se nije isplatilo Stefanu Pioliju, na prethodnom meču protiv Monce su primili četiri gola, na udaru je bio Luka Jović koji je udario protivničkog fudbalera nakon male provokacije, pa ga neće biti naredna dva meča. Ovaj derbi dolazi u nevreme po Milan, ne samo da su izgubili taj meč, već igraju i Evropu, posle teškog meča sa Renom u gostima očekuje se pobeda protiv Atalante što će biti veoma teško. "Boginja", sa druge strane, ređa pobede u Seriji A, zabeležili su šest uzastopnih pobeda, a upravo ova dva tima su se sastala 10. januara kada su odigrali meč u Kupu kada je Atalanta slavila sa 1:2. Ne možemo reći da je domaćin favorit, Atalanta je razbila Sasuolo, Đenovu, dobili su Lacio, prethodno Udineze, razbili Frozinone... Da li probati jednu "dvojku" ili igrati sa duplom šansom?

Ne propustite