AdmiralBet kombinacije - Rišairo ili Van La Para, pitanje je sad!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.06.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Ko će biti u Erediviziji naredne sezone?

Povezane vesti

5166 Aalesund - Tromso X2&0-3 (1.91)

Alesund je ove sezone najslabija ekipa u ligi ako gledamo stanje na tabeli, ali i kao takvi su uspeli da savladaju Molde na svom terenu na opšte iznenađenje svih. Imaju izuzetno slab napad, svega pet golova u sezoni do sada na deset odigranih utakmica. Sa druge strane, Tromzo igra odlično, dobijaju utakmice, a ova bi mogla da bude slična meču protiv Ham Kama u gostima pre manje od mesec dana kada su slavili sa 1:2. Očekujemo makar jedan gol od njih, sa druge strane, domaćin će se mučiti, kao i uvek, a mogu da iznenade samo ako gosti ne budu imali svoj dan. Čini se da nema razloga za to, jer Tromzo ima samopouzdanje, igraju u dobroj formi, izgovora ne sme da bude za njih ovoga puta, pa smo poraz izbrisali kao opciju.

4621 KA Akureyri - Fylkir 1&3+ (2.25)

Akurejrar, ili jednostavnije KA, igra mečeve sa dosta golova, iako su peti na tabeli ne ide im dobro u poslednjih mesec dana, ušli su u kontra ritam i protiv Filkira će pokušati da to promene. Gosti nisu izgubili na četiri uzastopne utakmice, ali tri su igrali kod kuće, jedino gostovanje je bilo Stjarnanu koji nije kvalitetan ove sezone. KA ima tim koji je kvalitetniji, potrebno je samo to dokazati i na terenu, najava dobre forme je bila pobeda u Kupu protiv Grindavika, imaju sjajnog Steingrimsona, jednog od najiskusnijih u timu, igrača koji praktično svaki meč uradi nešto u napadu, pa verujemo da će tako biti i sada. Golova bi trebalo da bude, i jedni i drugi igraju na gol više, za one koji žele da preskoče igre na konačan ishod, ne smeju preskočiti igru na veliki broj golova.

5169 Odd - Molde 2&0-3 (2.65)

Na "Skagerak" arenu stiže raspoloženi Molde, ekipa koja nije igrala dobro na startu prvenstva, ali sada su se kockice složile i očigledno je da sve funkcioniše kako treba. Četiri pobede u poslednjih pet mečeva dovoljno govore za sebe, ali čekaju i dalje Vetona Berišu da proradi jer na sedam mečeva ove sezone nije postigao nijedan gol, a serija najskupljeg pojačanja ove sezone u Moldeu se produžava na 11 mečeva kada gledamo sve utakmice ove sezone koje je odigrao. Sa druge strane, Od ima problema sa realizacijom, nemaju kvalitetnog napadača, najbolji strelac je Lorgensen koji je klasičan vezni fudbaler. Ispali su i iz kupa, pa se čini da bi Molde mogao da odnese bodove. Tvrdi su domaćini kada igraju kod kuće, ali teško pobeđuju, jasno je da gu gosti favoriti.

1926 FC Emmen - Almere City 1&0-4 (2.10)

U plej-ofu za Erediviziju, Almere je u prvom meču savladao ekipu Emena sa 2:0, imaju sada za cilj da zadrže veliku prednost, pišemo veliku jer se radi o ne tako kvalitetnim napadima. Sada ovogodišnji prvoligaš dočekuje drugoligaša, sa namerom da nadoknadi propušteno iz prvog duela. Činjenica je da je Emen bio možda čak i konkretniji u prvom duelu, ali nisu imali dovoljno kvaliteta u napadu, realizacija im nije jača strana, a pored toga imaju debelih problema sa povredama, posebno ofanzivnih igrača, jer Guklu, Lider i Mendes nisu u stanju da pomognu, pa će dosta toga pasti na Rišaira i Romenija. Jedan gol u mreži gostiju bi mogao dosta toga da promeni na utakmici, domaći su favoriti ovoga puta i psihologija može igrati bitnu ulogu. Verujemo u pobedu Emena, verujemo, a da li će opstati, veliko je pitanje. Inače, za Almere igra Radživ Van La Para, takođe nekadašnji fudbaler Crvene zvezde. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak