AdmiralBet kombinacije - Skandinavci su uvek u modi!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 16.08.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi...

Povezane vesti

Petak, 17:15
2975 Inter Turku - SJK 1X&GG (2.26)
Sve zanimljiviji šampionat Finske doneće nam dinamičan okršaj na stadionu „Veritas“ gde će domaći Inter Turku ugostiti SJK. Inter je neporažen na prethodne četiri prvenstvene utakmice kod kuće, dok gostujući sastav ne igra impresivno na strani, ali ume s vremena na vreme da prikaže dobru partiju. Mečevi Intera na domaćem terenu u poslednje vreme obiluju golovima pa verujemo da će tako biti i ovoga puta. SJK je takođe efikasan na strani pa predlažemo duplu šansu na domaćina uz golove na obe strane.

Petak, 18:00
1811 Santa Clara - Porto 2&1-3I1-3II (2.74)
Pravi fudbalski spektakl očekuje nas ovog petka na Azovskim ostrvima gde će nakon pola godine gostovati Porto. Obe ekipe ostvarile su ubedljive pobede u prvom kolu portugalskog šampionata pa sve sluti da ćemo u smiraj radne nedelje gledati najbolji okršaj drugog kola. Santa Klara je u povratičkoj sezoni u eliti deklasirala Estoril u gostima, dok je Porto bio silovit na svom „Dragau“ protiv Žil Visentea. Jasno je da je Porto kvalitetniji tim, ali nezanemarljivo je i ono što nam u poslednje vreme pruža ostrvska ekipa. U prethodna tri međusobna duela na Azovskim ostrvima viđeni su golovi, pa verujemo da će ih biti i ovaj put uz pobedu „Zmajeva“.
Petak, 19:00
3113 Lyngby - Midtjylland 2-2&2-4 (4.30)
Mitjiland je obezbedio grupnu fazu Lige Evrope pošto je remijem u Budimpešti stigao do plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona. Sa osmehom na licu danski šampion će put Kopenhagena gde će gostovati malenom Lingbiju u svojevrsnoj generalnoj probi pred meč protiv Slovana naredne nedelje. Velikan sa Jilanda već pola decenije ne zna za pobedu u Lingbiju. Uprkos tome što mu duel dolazi tri dana nakon podviga u Mađarskoj, Mitjiland je kvalitetniji sastav i trebalo bi da pobedi u predgrađu danske prestonice. Zbog jače kvote predlažemo da odigrate „duplu pobedu“ na goste uz solidan broj golova.
Petak, 21:00
3391 Universitatea Craiova - Gloria Buzau 1&3-5 (2.56)
Klub iz Krajove je veliki favorit da ovog petka odnese tri boda protiv novajlije u najjačoj ligi Rumunije. Univerzitatea je jedan od nekolicine rumunskih klubova koji od starta sezone ne znaju za poraz, a svega četiri izgubljena boda od mogućih 15 biće im dobar zamajac pred dolazak prosečnog kluba iz Buzaua. Duel u Krajovi biće prvi međusobni između dva kluba i trebalo bi da obiluje golovima. Gosti su pokazali da igraju otresito, ali tri boda izvesno neće napuštati Krajovu pa predlažemo keca u kombinaciji sa golovima.
Subota, 01:00
3060 Colo Colo - Coquimbo 1&2-4 (2.55)
Između dve utakmice osmine finala Kopa Libertadoresa fudbaleri Kolo Kola imaju priliku ovog vikenda da se pobedom kod kuće protiv Kokuimba dodatno približe vrhu tabele u šampionatu Čilea. Gosti iz istoimenog grada stižu u Santjago sa dva boda prednosti i tri uzastopna meča bez trijumfa. Minimalan trijumf protiv Juniora na međunarodnoj sceni daće im vetar u leđa da u slavljeničkom raspoloženju odu na gostovanje u Kolumbiju, a to će postići samo pobedom protiv predstojećeg rival. Kokuimbo je prošle godine prekinuo negativnu seriju protiv Kolo Kola, ali verujemo da će se prestonički sastav vratiti na pobednički kolosek pa predlažemo keca uz dva do četiri gola.
Subota, 15:00
2965 Malmo FF - Norrkoping 1&1-3I1-3II (2.36)
Švedski šampion Malme je dobio ozbiljan vetar u leđa eliminacijom PAOK-a u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona pa će u trijumfalnom raspoloženju dočekati Norkoping, uprkos tome što je pre nedelju dana izgledalo da je tim iz Skanije u krizi. Prethodna dva puta gosti su se prilično loše proveli u Malmeu gde i sada stižu u potpuno inferiornom položaju u odnosu na domaći sastav. Iako su domaći sasvim izvesno doživeli emotivno pražnjenje u Grčkoj te da ih već kroz nekoliko dana očekuje dolazak praške Sparte, predlažemo sigurnu pobedu na Malme.
Subota, 16:00
3031 Dinamo Moscow - Krylya Sovetov Samara 1&3-6 (2.21)
Dinamo je uz Zenit i moskovsku Lokomotivu najviše pokazao od starta sezone u Premijer ligi Rusije, a već ove subote ima lepu priliku da broj bodova popenje na dvocifeni posle dolaska Krila Sovjetova. Prethodne dve utakmice u Moskvi ekipa Dinama je silovito završila protiv Lokomotive i Fakel Voronježa, a gosti iz Samare ne bi trebalo da predstavljaju preveliki zalogaj sastavu koji je već na startu sezone demonstrirao visok nivo kvaliteta fudbala. Zbog toga predlažemo keca na Dinamo uz tri do šest golova.
Subota, 18:00
3328 Al Ahly Cairo - Modern Sport 1&3-6 (2.59)
Al Ahli igra savršen fudbal ove sezone i samo čudo može da ga spreči da odbrani titulu u egipatskom šampionatu. Impozantan podatak da još nisu izgubili kod kuće daće im vetar u leđa pred dolazak Futurea koji igra prilično dobro na strani. Očekuje nas veoma dobar meč u Kairu, ali bi sve osim trijumfa lidera predstavljalo ogromno iznenađenje. Stoga predlažemo da kvotu na keca pojačate igrom na golove u opsegu od tri do šest što je sasvim po meri ako imamo u vidu pređašnje rezultate oba kluba.
Subota, 18:45
1924 Twente - Sparta Rotterdam 1&2-4 (2.34)
Klub sa istoka Holandije nije imao sreće u duelima protiv Red Bul Salcburga te je ostao bez mogućnosti da ove sezone igra u Ligi šampiona. U mečevima protiv austrijskog vicešampiona Tvente je pokazao da je željan nadigravanja, a duel protiv roterdamske Sparte idealna je prilika da se vrate na pobednički put. Tim iz Enshedea slavio je na startu sezone u Nijmegenu, dok je Sparta odigrala „mršavih“ 0:0 protiv Heraklesa u Roterdamu. Tvente dugo nije poražen od Sparte pa verujemo da će tako biti i ovoga puta.
Nedelja, 17:45
2946 Paks - Nyiregyhaza 1-1&3-6 (3.29)
Nesuđeni protivnik kragujevačkog Radničkog u kvalifikacijama za Ligu konferencije neće imati težak zadatak ovog vikenda u šampionatu Mađarske. U goste im Niređhaza, jedan od slabijih timova u ligi  i sve osim trijumfa mađarskog predstavnika na međunarodnoj sceni predstavljalo bi ogromno iznenađenje. Zbog toga verujemo u trijumf Pakša već na poluvremenu utakmice uz veliki broj golova. Gosti su već poraženi ubedljivo na gostovanju MTK u Budimpešti i Puškaš Akademiji pa verujemo da bolje neće proći ni na krajnjem jugu Mađarske.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak