AdmiralBet kombinacije - Soči donosi kvotu 2,95

Autor: Milovan Longinov
sreda 01.11.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Birajte najbolje kombinacije, ovo su naše.

Povezane vesti

8211 Tunari - FC Voluntari 2&2-4 (2.28)

 

Domaćin ima problem u drugoj rumunskoj ligi, nemaju mira jer su pri dnu tog takmičenja, iako su dosta podigli formu i nemaju poraz u poslednjih pet mečeva. Voluntari je drugi, viši nivo, ali ovo nije klasično kup takmičenje na ispadanje, igra se grupna faza i u Rumuniji i možda je ovo šansa da se odmore neki od boljih igrača. Prethodni meč je Voluntari dobio, "klizanje" nije dozvoljeno protiv slabijih timova jer je automatski ugrožen nastavak takmičenja, a teško da će gosti sebi dozvoliti da izgube od slabijeg tima. Voluntari je klub koji jeste mlad, ali je i klub u koji se mnogo ulaže i koji je imao uspeha u ovom takmičenju (osvojili ga 2017. godine, igrali finale 2022. godine). Nisu u formi, ali ovo su utakmice za popravljanje samopouzdanja.


9268 Sochi - Fakel Voronezh 1&2+ (2.95)

 

U okviru Grupe A ekipa Sočija dočekuje Fakel, u pitanju je najneizvesnija grupa gde svi imaju šanse da se plasiraju, osim Orenburga koji je već u narednoj fazi. Ovo je direktan duel za plasman u narednu rundu, jedan od ova dva tima će definitivno ispasti iz takmičenja. Soči, koji je poslednji na tabeli sa pet bodova, dobio je samo jednu utakmicu do sada i to upravo protiv Fakela (3:1) i ukoliko ponovi igru iz prvog duela ne bi trebalo da bude problema za plasman u narednu fazu. Igraće sa jakim timom, to je sigurno, pobeda je imperativ jer imaju visoke ambicije i u Kup takmičenju. Predviđanja su da će rezultat možda biti sličan i kao u prvom meču, mi ćemo ostati malo oprezniji i pokušaćemo da spustimo granicu na golove uz kombinaciju sa "kecom".

9269 Spartak M. - Krasnodar 1X&3+ (2.55)

 

Nevolja ne ide nikad sama, Krasnodar je izgubio utakmicu, prvu u sezoni Premijer lige Rusije i to od CSKA, a sada nastavljaju protiv moskovskih timova, ponovo igraju u Moskvi, ovoga puta tim Vlade Ivića igra na "Otkritije areni" duel u Kupu i čini se da su ušli u kontra ritam. Ovo je još uvek grupna faza, Spartaku je svejedno jer je svakako prvi, Krasnodaru nije jer bi pobedom stigao do šanse da ide nešto lakšim putem ka završnici. Zbog toga će Spartak verovatno odmarati većinu prvotimaca, možda će za nijansu situacija sa Ivićevim timom biti malo drugačija jer moraju da igraju na rezultat. Očekujemo da Krasnodar napada, ali se pitamo da li je to dovoljno za pobedu, više verujemo u domaćine, ali i u veliki broj golova, najmanje tri. U prvoj utakmici ova dva tima je bilo upravo toliko gde je Spartak slavio sa 2:1.  

Ne propustite