AdmiralBet kombinacije - Stokport ne gubi uz goleadu za kvotu 2,11

Autor: Milovan Longinov
utorak 16.04.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Birajte kombinacije...

Povezane vesti

7939 Al Fateh - Al Raed 1X&1-3 (2.23)

 

Još sedam kola ostalo je do kraja saudijske Premijer lige i polako se ulazi u finiš. Al Fateh je u ''zlatnoj sredini'', ne može među vodeće, ali je dovoljno daleko i od zone ispadanja. Iz tog razloga ne bi trebalo da ima neko veliko psihološko opterećenje protiv Al Raeda koji je u donjem delu tabele, nije još uvek ozbiljno ugrožen, ali se ne može reći da je obezbedio opstanak. I jedni i drugi u poslednje vreme igraju promenljivo i nije lako uhvatiti neki trend u njihovim rezultatima, osim kada su u pitanju međusobni dueli, jer je tri prethodna dobila ekipa Al Fateha. Zato joj i sada dajemo blagu prednost, ali ne očekujemo previše efikasan meč.

 

7941 Al Shabab Riyadh – Abha 1&1+I&3+ (2.12)

 

Abha je najpoželjniji gost u saudijskoj ligi, jer je na trinaest dosadašnjih gostovanja doživela čak 11 poraza, uz samo dva remija, bez ijedne pobede. Dovoljan razlog da i Al Šababu damo prednost u ovom duelu, pogotovo jer je Abha i tim sa najviše primljenih golova u ligi, a nedavno je od Ronaldovog Al Nasra izgubila sa 8:0. Ipak, brzo se od toga oporavila, trijumfovala je u prošlom kolu nad Al Fatehom i izašla iz zone ispadanja, ali je i dalje ''na ivici'' da se u nju vrati. Al Šabab je u sredini tabele, ne može se reći da je u nekoj dobroj formi, ali za razliku od svog rivala nije previše ugrožen po pitanju opstanka. Doduše, eventualnim neuspehom u ovom meču bi zakomplikovao svoju situaciju, pa verujemo da će ozbiljno shvatiti narednog rivala, pogotovo jer je u prvom delu poražen od Abhe sa 2:1.

 

1100 Notts County – Stockport X2&3+ (2.11)

 

Stokport je već overio vizu za plasman u treći rang takmičenja u Engleskoj (Liga 1), prvi je na tabeli i u preostalih par kola mu ostaje da bar ne pokvari odličan utisak koji je ostavio u najvećem delu sezone. Duel sa Nots Kauntijem neće imati veći takmičarski značaj, jer je i domaći tim prebrinuo svoje brige, nalazi se u sredini tabele, a duel sa liderom čeka u dobrom raspoloženju, jer je u prethodna dva kola ostvario dve pobede. Ali, Stokport je vezao šest pobeda u prethodnim utakmicama i očekuje se da u tom stilu i završi ovu odličnu sezonu. S tim u vezi, bliži smo ''dvojci'' i nadamo se dopadljivoj i efikasnoj utakmici.

 

6556 Belgrano - Racing Club X2&1-3 (1.88)

 

U Argentini je sam finiš ligaškog dela sezone. Posle dve pobede iz prethodna dva kola, Rasing je došao do kakvih-takvih šansi za plasman u plej-of, a da bi to eventualno ostvario moraće da trijumfuje i nad domaćim Belgranom u poslednjem kolu. Međutim, i domaćin se probudio posle loših rezultata u većem delu sezone, pa i on ima maksimalan učinak u prethodna dva kola i biće zanimljivo videti koja će od ove dve ekipe potvrditi uspon forme. Rasing je kvalitetniji tim i dajemo mu blagu prednost, a jesenas je protiv ovog rivala slavio sa 4:1 na svom terenu. Sada očekujemo nešto manje golova.

Ne propustite