AdmiralBet kombinacije - Štutgart dobija uz primljeni gol

Autor: Milovan Longinov
utorak 01.10.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su kombinacije, birajte.

Povezane vesti

5149 Rosario Central – Velez Sarsfield X2&1-2 (2.49)

 

Velez Sarsfild dominira u poslednje vreme u Argentini, nalazi se u seriji pobeda i izdvojio se na vrhu tabele sa pet bodova više od prvog pratioca, ekipe Urakana. U sredu ide u goste ekipi Rosarija koja se ne može pohvaliti dobrom formom, a ni plasmanom na tabeli, mada treba napomenuti da su tri poslednja poraza koja je Rosario doživeo bili minimalni. Velez je ubedljivo najefikasniji tim lige, ali ono čime takođe impresionira je igra u odbrani, pa na poslednjih šest utakmica (pet prvenstvenih i jedna u kupu) nije primio nijedan gol. Tako je bilo i u prethodnom međusobnom susretu sa Rosariom, krajem marta ove godine, kada je Velez na svom terenu slavio sa 1:0. I ovoga puta očekujemo malo golova, verujemo da će domaćin pružiti dobar otpor, ali Velez je favorit.

5335 Stuttgart – Sparta Prague 1&GG (2.57)

 

Kad Štutgart igra, golovi ne izostaju. To je već postalo nepisano pravilo od početka ove sezone. ''Švabe'' igraju zanimljive, sadržajne mečeve, pa imamo dosta razloga da očekujemo nešto slično i protiv praške Sparte koja takođe sjajno igra, mada je proteklog vikenda pokvarila utisak protiv Sigme u šampionatu Češke, kada je na svom terenu poražena sa 3:2. To je ujedno bio i tek prvi poraz Sparte u već 16 odigranih utakmica u tekućoj sezoni, što na domaćoj, što na evropskoj sceni. Šampion Češke je odlično startovao i u Ligi šampiona, pobedom nad Salcburgom u prošlom kolu, dok je Štutgart ostavio odličan utisak na gostovanju evropskom šampionu Realu u Madridu, ali je u finišu posustao i na kraju je poražen sa 3:1. Dosta razloga da očekujemo kvalitetnu predstavu i u predstojećoj utakmici.


8059 Basaksehir – Rapid Vienna 1&1+II (2.58)

 

Utakmica prvog kola Lige konferencija, gde nas takođe očekuje dosta zanimljivih mečeva narednih dana. Bašakšehir je u ligaški deo takmičenja došao preko irskog Sent Patrika, dok se Rapid našao u Ligi konferencija posle poraza u dvomeču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv portugalske Brage. I jedni i drugi se nalaze pri vrhu tabele u svojim šampionatima, a ono po čemu se Rapid više izdvaja jeste nešto veći broj golova na njihovim utakmicama. Turski tim je pobedom nad Sivasporom u gostima napravio lepu uvertiru za start u Ligiu konferencija, a njegove udarne igle ove sezone su Brazilac Figeiredo, dvostruki strelac protiv Sivasa, kao i iskusni Poljak Kšištof Pjontek. Njih dvojica su zajedno postigli devet od ukupno 11 Bašakšehirovih golova od početka sezone u turskoj Superligi.

7374 Noah – Mlada Boleslav X&NGI (3.56)

 

Mladi klub iz Jermenije, osnovan pre samo sedam godina, ovog leta je napravio značajan iskorak na evropskoj sceni plasmanom u Ligu konferencija, a značajan doprinos tom uspehu dali su i naši iskusni internacionalci – bek Aleksandar Miljković i golman Ognjen Čančarević. Sudeći po poslednjim rezultatima Noe u šampionatu Jermenije, utisak je da su pali u formi posle uspešnih evropskih kvalifikacija, pa od njih ne treba previše očekivati u Ligi konferencija. Prvi rival im je češka Mlada Boleslav koja je mesec dana bez pobede, ali koja je remijem u Plzenju protiv Viktorije (1:1) nagovestila uspon forme. Ako imamo u vidu da je Noa u kvalifikacijama igrala odlično na svom terenu, gde su padali i AEK, i Ružomberok sa po tri gola u mreži, ni češkom timu neće biti nimalo lako, ali nam remi deluje kao najrealnija opcija.


7382 Petrocub – Paphos 2&0-3 (2.46)

 

Sam plasman u Ligu konferencija je za moldavski Petrokub velika stvar, ali je jasno da će biti jedan od autsajdera u ovom takmičenju. Ovaj tim je učestvovao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali u dvomeču protiv Ludogoreca nije imao nikakvih šansi, pa je eliminisan ukupnim rezultatom 1:6 i sada će pokušati da nešto više pokaže u Ligi konferencija. Međutim, ni u domaćem šampionatu ne blista, ima 11 bodova manje od vodećeg Šerifa posle osam kola, doduše uz meč manje. Zato će i kiparski Pafos imati ulogu favorita u predstojećem susretu, pogotovo što je trenutni lider u šampionatu Kipra, a u kvalifikacijama za Ligu konferencija je bio bolji od rumunskog Kluža.


2184  St. Polten – Admira 2&2+ (3.11)

 

Ako gledamo rezultate u poslednjih mesec i po dana, može se reći da je Admira u najboljoj formi od svih ekipa u drugoj austrijskoj ligi. U tom periodu ovaj tim je ostvario četiri pobede i jedan remi, pa uz jedan meč manje zaostaje samo tri boda za vodećim Ridom. Sent Pelten je u potpuno drugačijoj situaciji, ima samo jednu pobedu iz sedam odigranih mečeva, i to nad slabašnim Voltsbergom koji zauzima poslednje mesto na tabeli. Jasno je zašto gostima ovde dajemo prednost, pogotovo jer su od početka sezone primili samo četiri gola, a Sent Pelten ih je isto toliko dao. Osim toga, njihov prethodni susret odigran krajem aprila, Admira je kao gost ubedljivo dobila sa 3:0.

7717 New York City - Cincinnati X2&0-3 (2.89)

 

Iako se radi o sasvim solidnoj ekipi koju ćemo verovatno gledati i u plej-ofu, Njujork siti je postao ''stalna mušterija'' Sinsinatiju. Čak pet poslednjih međusobnih duela dobio je Sinsinati, a Njujorčani već tri godine ne znaju za pobedu nad ovim protivnikom. Ipak, u predstojeći susret ulaze osokoljeni ubedljivim trijumfom nad gradskim rivalom, Njujork Red Bulsima od čak 5:1. Prethodno su remizirali  sa favorizovanim Interom iz Majamija, čime su najavili uspon forme posle kriznog perioda u prvoj polovini septembra. Sinsinati je već obezbedio mesto u plej-ofu, ali ostaje još da se vidi da li sa druge ili treće pozicije u Istočnoj konferenciji, pa će imati dovoljno motiva da nastavi sjajnu seriju protiv Njujork sitija, u čijim redovima mladi srpski napadač Jovan Mijatović još uvek nije uspeo da se nametne.

7722 Columbus Crew – Inter Miami 1X&2+II (2.07)

 

Ovo je već veliki derbi Istočne konferencije MLS lige. Radi se o dve prvoplasirane ekipe na Istoku, a uz to je Kolambus aktuelni šampion, dok Inter Majami sa Mesijem i Suarezom u timu izaziva ogromnu pažnju gde god se pojavi. Nema sumnje da se radi i o velikim favoritima za osvajanje titule, uz tandem iz Los Anđelesa koji zauzima prva dva mesta na Zapadu. Mesi i Suarez su ove sezone zajedno postigli 32 pogotka (17+15), uz 21 asistenciju (15+6) za Inter, dok je Kolambusovo najjače oružje Kolumbijac Kućo Ernandez sa 16 golova i 12 asistencija. Šta reći, jedva čekamo ovaj dvoboj koji obećava golove, sudeći i po njihova prethodna dva međusobna duela ove godine. Kolambus je u avgustu u Liga kupu slavio sa 3:2, dok je dva meseca ranije Inter na svom terenu bio bolji rezultatom 2:1.

8510 Flamengo RJ - Corinthians 1&0-3 (2.16)

 

Polufinale brazilskog kupa, prva od dve utakmice u ovoj fazi takmičenja. Flamengo je pre dve godine osvojio ovaj trofej, četvrti put u klupskoj istoriji, dok Korintijans u svojim vitrinama ima tri osvojena kupa, a poslednji put je to učinio sada već davne 2009. godine. S obzirom na domaći teren i na činjenicu da je mnogo bolje plasiran u brazilskoj Seriji A, Flamengo ima ulogu favorita. Korintijans je u opasnoj zoni, preti mu ispadanje u Seriju B, ali u kupu ima priliku da ipak uradi nešto veliko ove sezone. Važna napomena je i da je Korintijans pre mesec dana na svom terenu dobio prvenstveni duel sa Flamengom, pa će svakako imati šta da pokaže i u kup-dvomeču.

5402 PAOK – FCSB 1X&GG (2.14)

Kombinacije zatvaramo utakmicom drugog kola Lige Evrope, koja će u četvrtak biti odigrana na solunskoj ''Tumbi''. PAOK je porazom započeo učešće u novom formatu ovog takmičenja, izgubio je na ''vrućem'' gostovanju u Istanbulu od Galatasaraja sa 3:1, dok je Steaua (FCSB) ostvarila očekivani trijumf nad letonskim RFS-om iz Rige (4:1), pa je posle prvog kola drugoplasirana na tabeli. Solunski crno-beli su uoči duela sa rumunskim velikanom imali lošu uvertiru, poraženi su u gradskom derbiju od Arisa na svom terenu, dok je FCSB u usponu forme posle vrlo lošeg starta u šampionatu Rumunije i treba očekivati njihov dobar otpor PAOK-u.

Ne propustite