AdmiralBet kombinacije - Zvezda podiže formu, Marsej uživa sa Tuluzom!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 16.09.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Šta igrati u kombinacijama?

Povezane vesti

 2006 Radnicki 1923 - Javor 1&0-4 (2.20)

Kragujevčani su solidna ekipa koja je samo zahvaljujući očajnom rasporedu na startu sezone ostala bez ijednog jedinog boda. Nisu imali ni sreće, odložena im je i utakmica sa Partizanom u nevreme, čak je i trener Joksimović ponudio ostavku što je odbijeno jer sportski sektor veruje u njega. Sada imaju imperativ pobede, Javor je odlična ekipa i očekujemo dosta dobru utakmicu, ali i oprez i sa jedne i druge strane. Prethodne sezone se dokazalo da Javor leži Kragujevčanima, često je to bio slučaj u prethodnim mečevima, pa i ovoga puta mislimo da će biti tako i da je vreme za prve bodove.

2003 Cukaricki - Crvena zvezda 2&3+ (2.02)

Veliki derbi Super lige Srbije, Crvena zvezda želi iskupljenje za onaj poraz od Voždovca, imaju imperativ pobede i čini se da su favoriti. Čukarički igra slabo, Olimpijakos je lako rešio pitanje pobednika, a imajući u vidu da su crveno-beli sa "Marakane" tim sličnog kvaliteta, jasno je ko je favorit. "Brđanima" smena trenera nije donela mnogo, ni protiv Železničara nije izgledalo sve kako treba, ali se očekuje podizanje forme pred učešće u Evropi. I da podignu za 20% nivo igre, teško da mogu da izvuku bod protiv jake Zvezde koja je samo zahvaljujući sreći izgubila meč na "krovu". Očekujemo pobedu gostiju i golove jer svaki tim Baraka Bahara igra tako, verujemo i u gol u mreži crveno-belih.

5659 PAOK - Aris Thessaloniki 1&2+ (1.90)

Crno-beli su favoriti u ovom meču, jednostavno, imaju bolji tim, prošetali su se do grupne faze Lige konferencija, ali su se okliznuli na gostovanju na Kritu gde su bili bolji tim, ali jednostavno nisu imali sreće. Sada je vreme da im se vrati, i to u najvećem gradskom derbiju Soluna. "Bogovi rata" su ove sezone slabiji igrački nego prošle, ima tu igrača koji žele da se nametnu, ali nisu pokazali zavidan kvalitet u prva tri kola i sa svega tri osvojena boda nemaju pravo da prete protivniku koji je kvalitetniji na papiru.

5655 Panetolikos - Panathinaikos 2&0-3 (1.86)

Ništa od Lige šampiona za Panatinaikos, ali su u domaćem prvenstvu počeli sasvim solidno. Dve pobede u prva dva kola, Ivica Jovanović je solidno ukomponovao ekipu, ali nije imao mnogo vremena za plasman u elitni krem. Drži se prošlogodišnjeg specijaliteta, tvrda odbrana, sada je napad još jači jer je dovedeno nekoliko kvalitetnih fudbalera u ofanzivnim zadacima, pre svega mislimo na naše Đuričića i Mladenovića. Panetolikos je takođe veoma tvrd, dva boda u dva kola, svega dva gola u dve utakmice i jasno je da ni ovoga puta neće biti goleade. Ipak, pobeda gostiju koji su jednostavno kvalitetniji se sama nameće.

5734 Vejle - Randers 1&2+ (3.05)

Šest poraza uzastopno za momke sa Jilanda, pružili su dostojan otpor šampionu Kopenhagenu, igrali i sa Viborgom, Brondbijem, Mitjilandom, Viborgom, svim timovima koji se bore za sam vrh i niko ih nije toliko nadigrao, ali jednostavno nisu imali sreće da uzmu makar bod. Ipak, protiv Odenzea na strani su odigrali sjajno i očekujemo tek od njih dobre rezultate, žele da pobede više nego iko u Danskoj i očekujte ih sa velikim brojem bodova do kraja ove godine. Randers je jedan od slabijih timova šampionata, dokazuje to i njihov aktuelni plasman na tabeli.

8459 Astana - Tobol 1&0-3 (2.22)

Tim koji standardno već očekujemo u evropskim takmičenjima jeste Astana, ovoga puta će igrati Ligu konferencija pošto su ispadali u ostalim kvalifikacijama od balkanskih timova, Ludogoreca i Dinama koji su se dokazali kao daleko jači. Ipak, protiv timova koji su im po meri igraju tvrdo, oni koji nemaju napadački potencijal poput gore pomenutih balkanskih timova teško dolaze do gola Astane, a tako verujemo da će biti i sa Tobolom. Oni su u slaboj formi, nisu dobili poslednje četiri utakmice, mogli bi vrlo lako da dodatno padnu na tabeli, a retko ko vidi način da oni stignu do ozbiljnog rezultata protiv Astane.

6340 AEL Limassol - Omonia X2&3+ (3.00)

Omonija ove sezone izgleda nešto bolje nego prošle, solidan početak u nacionalnom šampionatu, dobili su APOEL u izuzetno interesantnoj utakmici. Ispali su iz Evrope, neće igrati Ligu konferencija posle poraza od Mitjilanda koji je bio superioran u revanš meču u Danskoj, a "zelenima" ostaju brige jer imaju problema u odbrani. AEL je tim koji im može napraviti dosta problema jer su postigli čak šest golova u prva tri kola, sasvim solidno za tim koji se borio za opstanak prošle sezone. Miriše na golove više nego na bilo šta drugo.

1417 Koln - Hoffenheim 1X&0-3 (2.18)

Ogromni problemi Kelna kada im u goste dođe Hofenhajm. Nisu dobili poslednjih sedam duela u gradu na Rajni, jedino protiv Bajerna imaju slabiji niz (9 mečeva bez pobede na svom terenu). Ni trenutna forma im ne ide u prilog, i generalno je tako na startu sezone kada su "Jarčevi" u pitanju, ni prošle godine nisu briljirali. Keln je izgubio dve uzastopne utakmice kod svoje kuće i nikada otkako je im Baumgart trener nije se desilo da izgube tri uzastopno na svom terenu, pa je sada potrebna puta koncentracija. Odmor je prošao, ekipe su maksimalno pripremljene, Keln bi mogao da ne izgubi konačno na svom terenu i mi verujemo u njih jer mogu da odigraju prilično tvrdo.

1500 Strasbourg - Montpellier 1&0-4 (2.70)

Solidan početak Strazbura, Monpelje igra nekako očekivano, a u ovom meču očekujemo da bude prilično tvrdo na obe strane. "Rasing", kako zovu domaćina, je bio bolji u dva od poslednja tri puta, Patrik Vijera je uneo dosta novina i tim se još uvek privikava, ali očekujemo da budu kvalitetniji u ovom duelu. Još jedna bitna napomena, Strazbur protiv Monpeljea ima najbolji učinak od svih timova koji su u Ligi 1 kada igra kod kuće. "Plavo-beli" imaju dobar učinak kod kuće ove sezone, obe pobede, tri su zabeležili zaredom poslednji put 2019. godine i nadaju se da bi i sada mogli da ponove isti uspeh.

1527 Marseille - Toulouse 1&2-3 (3.20)

Solidan početak Marseja, ali može to i bolje, imaju dve pobede i dva remija, treći su na tabeli i očekuje se solidan meč protiv aktuelnog osvajača Kupa. Ono što treba napomenuti pred ovaj meč jeste da je tim sa "Velodroma" nemilosrdan prema "ljubičastima", dobili su svaki od poslednjih osam mečeva, zapravo, ne postoji tim koji više pobeđuje Tuluz od Marseja u istoriji ovog takmičenja. Generalno gledano, Marsej je odličan na startu svake sezone, a ukoliko ne izgubi ovaj meč, biće to treća uzastopna sezona u kojima ne gubi na prvih pet mečeva sezone. Čini se izvesnom pobeda. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak