AdmiralBet na BG polumaratonu

Autor: Boris Jovanović
utorak 29.11.2022.
15:06
Izvor: Sportske.net

Održan 3. Beogradski jesenji polumaraton, AdmiralBet zvanični betting sponzor

Povezane vesti

Srpska prestonica je u nedelju bila domaćin 3. Beogradskog jesenjeg polumaratona. Kompanija AdmiralBet je podržala ovu sjajnu sportsku manifestaciju i učestvovala kao njen zvanični betting sponzor.

Na ovogodišnjem jesenjem polumaratonu održane su dve takmičarske trke na 21 i na 10 kilometara, kao i porodična trka od 2,3 kilometra, a učestvovalo je ukupno 4.000 takmičara u sve tri trke.

Marokanac Mohamed el Gazuani pobednik je 3. Beogradskog jesenjeg polumaratona, koji je oborio rekord u trci na 21 kilometar ostvarivši vreme od jedan sat, dva minuta i 43 sekunde, a u ženskoj konkurenciji najbolja je bila Kavalin Nahimana iz Burundija. Od srpskih predstavnika najbolji je bio Ðuro Borbelj, koji je bio šesti po redu.

 
Mnogo nam je drago što smo deo ove fenomenalne sportske priče koja okuplja sve veći broj učesnika i što zajedničkim snagama promovišemo sport i zdrav način života!

AdmiralBet tim je pružao podršku svim trkačima, kako za vreme trke tako i po završetku, uz zanimljivu igru i poklone koje su pripremili specijalno za ovu priliku. Svi prisutni opustili su se i sjajno zabavili šutirajući na gol, a svaki pogodak im je doneo nagrade poput majica, privezaka i loptica.

Zadovoljstvo nam je da su dvoje naših zaposlenih bili učesnici ove trke i nadamo se da će oni motivisati naše ostale koleginice i kolege kako bi nas bilo više sledeće godine, na Beogradskom maratonu u aprilu.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak