AdmiralBet otvorio ekskluzivni objekat u Kragujevcu!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 07.10.2021.
16:00
Izvor: Sportske.net

Poznata kladionica zakazala novo mesto okupljana Kragujevčanima!

Povezane vesti

AdmiralBet je otvorio još jedan u nizu ekskluzivnih klubova  u Kragujevcu. U utorak 5. oktobra, naša kompanija je žurkom predstavila svoj novi objekat u prestonici Šumadije. 

Klub se nalazi u popularnom "Gradskom Domu", u ulici Zorana Đinđića broj 10, prostire se na 400 kvadrata. Kladionica i kazino su poželeli dobrodošlicu velikom broju Kragujevčana.

Kao i sve što radi, AdmiralBet je seriozno pristupio otvaranju kluba koji je uređen prema najvišim standardima po čemu je kompanija i poznata u Srbiji i regionu.

Družili smo se i zabavljali sa velikim brojem igrača i gostiju u utorak uveče, za dobro raspoloženje pobrinuli su se "Mohito Bend" i di-džej. Naše promoterke su podelile veliki broj nagrada, igrači su bili u prilici da se oprobaju na aparatima najnovije generacije. Naš osnivač Novomatic je, kao što verovatno znate, lider u oblasti priređivanja i proizvodnji aparata za igre na sreću.

Atmosfera je bila sjajna, naše zaštitno lice Sara TKD, poznata tik-tokerka, uveličala je događaj, kako smo i obećali, provod je bio zagarantovan, a začinjen je velikim vatrometom!

Sigurni smo da će AdmiralBet klub biti popularan među Kragujevčanima, mesto okupljanja svih generacija koje će moći da uživaju u modernom enterijeru, ali i da se dobro zabave.

Jer, sa nama nikada nije dosadno.

Čekamo vas!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak