AdmiralBet predlaže - Gde je to počeo Stefano Pioli?

Autor: Nemanja Janošev
subota 18.11.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Dobar izbor.

Povezane vesti

1097 Notts County - Bradford 1 (1.83)

 

Nots je sjajno krenuo ove sezone. Najstariji fudbalski klub na svetu se vratio u ligaški sistem, ali u poslednje vreme su pali, tri poraza u pet mečeva i skliznuli su u zonu plej-ofa. Bivši premijerligaš Bantamsi su smenili slavnog Marka Hjuza sa klupa, bilo je inicijelne promene, odnosno poboljšanja, ali ovaj klub igra slabo u napadu. To bi moglo da odluči, verovatno ni jedan gol gostima neće biti dovoljan da u Notingemu izbegnu poraz.

 

7757 Serbia U21 - England U21 0-1I&2+II (2.85)

 

Da se ne vraćamo na poniženje koje su nam Englezi priredili i devet spakovanih lopti u srpskoj mreži prošlog meseca na stadionu Foresta. Sada će Gordi Albion sa svojim etabliranim PL igračima poput Livramenta, Harvija Eliota, Kola Palmera, Rika Luisa iz Sitija, Ilinga Džuniora iz Juventusa gostovati u Bačkoj Topoli. Nisu neranjivi, izgubili su od Ukrajine nakon što su nas rasturili. Ipak, ne usuđujemo se da prognoziramo konačan ishod, samo da sačuvamo čast u subotu popodne, više ne tražimo...

 

8287 Pro Patria - Fiorenzuola 0-1I&0-1II (1.91)

 

Teško je videti golove. Pro Patria je tim poznat po desničarskim navijačima, izvan ozbiljnih stvari. Dolaze iz okoline Milana, u uvodnim danima lige su bili među najboljima. "Mali Tigrovi" su daleko od tih visina. U Lombardiju stiže Fiorenzuola klub iz Pjaćence koji nikada nije igrao Seriju B mada je bio blizu promocije devedesetih. Poznatiji su po tome što je tu recimo trenerske početke imao Stefano Pioli. Ni ove godine neće u drugu ligu, verovatno nas čeka "katanac", ovo nisu efikasni timovi.

 

7762 Dunfermline - Inverness x2&1-3 (2.60)

 

Posle nekoliko godina Invernes nije konkurentan u borbi za povratak u Čempionšip. Ali ni domaći Parsi ne blistaju. Ovo je sudar timova koji su očekivali više od sezone, no Danfermlajn je u lošoj seriji pa "Brđani" mogu makar do boda u Fajfu protiv tima koji se tek vratio u drugu ligi. Neće biti ni previše golova. 

Ne propustite