AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (19.11. 2023)

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 19.11.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

I prelaz u Italiji...

Povezane vesti

8301 Juve Stabia - Sorrento x-1 (4.05)

 

Za hrabrije može i 1:0. Juve Stabija je povela na tabeli južne grupe Serije C. Svojevremeno je ekipa iz okoline Napulja bila i drugoligaš, ali prošlo je već više od 13 godina od tada. "Osice" sada ponovo jurišaju na ligu, favoriti su kod kuće u Kastela Mare, rival je takođe napolitanski Sorento. Oni su manje poznati, tek su se vratili iz četvrte lige. Možda izdrže do poluvremena...

 

1476 Saarbrucken - Dynamo Dresden GG&3+ (1.80)

 

Odloženi meč treće lige, jedini u ovom nemačkom rangu koji se igra tokom vikenda. Dinamo iz Drezdena vodi na tabeli, ova ekipa iz nekadašnje DDR koja ima veliku tradiciju dok im komunisti nisu ukrali tim i preselili ga u Berlin je negde između Cvajte i treće lige, prejaki za ovaj rang, preslabi za viši. Videćemo mogu li da se vrate nakon par godina. Domaći imaju bolje napadače, odbrana ove sezone deluje baš bušno, golovi su prvi izbor na granici Nemačke i Luksemburga.

 

8326 Maritimo - Torreense 0-1I&1-2II (2.18)

 

Maritimo je daleko od ozbiljnih stvari. Ekipa sa Madeire je pre par godina ispala, s obzirom da ni Nasional ne može da se vrati, Ronaldov zavičaj je bez prvoligaša. Na Atlantik stiže Torense, malo poznata ekipa iz jednog od lisabonskih pregrađa. Oni su starijima nešto poznatiji početkom devedesetih su poslednji put bili u prvoj ligi. Sada su se vratili iz treće, prosečna ekipa. Ovi timovi jesu u vrhu, u top pet, ali čini nam se da ima boljih ekipa za trku za elitu. Neće biti puno golova u Funšalu.

 

6578 Maastricht - NAC Breda 1-2I&1-3II (2.10)

 

Breda je godinama van prve lige i nemaju kvalitet, a ni budžet da se bore za povratak. Mastriht nema ni ambicije, oni su davno na prelazu vekova bili poslednji put prvoligaši. Prošla sezona nije bila loša, peto mesto i baraž, ali kako rekosmo u pitanju je tim sa dosta mladih igrača, razvojna ekipa. Bolji su od Brede, makar zbog domaćeg terena, ali odlučili smo se za golove i ne možemo da zamislimo kako duel na jugoistoku Holandije završava bez golova posle prvih 45 minuta.

 

Ne propustite