AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (9.3.2024)

Autor: Nemanja Janošev
subota 09.03.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Moraće da se vrate pobedama na "Old Trafordu".

Povezane vesti

1025 Manchester United - Everton 1&1+II (2.21)

 

Malo ko je očekivao da će Mančester junajted izbeći poraz od gradskog rivala Sitija, čak i nakon vodećeg fantastičnog pogotka Markusa Rašforda. Na kraju su “Građani” opravdali ulogu favorita, a Junajtedu ostaje bitka za plasman u neko od evropskih takmičenja. Puleni Erika ten Haga ovoga vikenda dočekuju Everton koji ne zna za pobedu još od 17. januara. “Karamele” su ipak dobile četiri boda jer im je u međuvremenu savez smanjio kaznu zbog kršenja Finansijskog fer-pleja. Slaba je to uteha za navijače kluba iz Liverpula koji sa zebnjom čekaju gostovanje na Old Trafordu.

 

1416 Augsburg - Heidenheim 1&2+ (2.22)

 

Duel Augsburga i Hajdenhajma biće okršaj timova sa sredine tabele nemačke Bundeslige. Retki su oni koji su novajliji u eliti predviđali praktično siguran opstanak u prvoj sezoni, ali je tim sa Vojt arene zasluženo stigao do takve situacije. Hajdenhajm jeste nanizao tri meča bez pobede, međutim to neće pokvariti raspoloženje pred gostovanje Augsburgu. “Fugeri” su dobrom naletu sa dve vezane pobede, od kojih je posebno impresivna poslednja protiv Darmštata kojem su kaznili svaku moguću grešku u odbrani. Deluje da bi mogli do novog trijumfa i to na domaćem terenu.

 

1222 Cadiz - Atletico Madrid 2&2+ (2.26)

 

Kadiz i dalje sanja trijumf u Primeri, poslednji put je to “Žuta podmornica” ostvarila još 1. septembra protiv Viljareala, kluba sa istim nadimkom. Ovog vikenda ih očekuje veoma težak zadatak jer im na Mirandilju stiže Atletiko Madrid koji je mini-seriju utakmica bez pobede prekinuo trijumfom nad Betisom. Atletiko je u prvom meču ova dva rivala teškom mukom slavio na Vandi Metropolitano, opšti je utisak da Kadizu neretko malo fali da ostvari neku veliku pobedu, međutim kada to postane pravilo, a ne izuzetak, onda je veća verovatnoća da tim jednostavno nema kvalitet za tako nešto.

 

1316 Bologna - Inter GGI v GGII (2.46)

Ako ste pravi ljubitelj fudbal, duel Bolonje i Intera ne biste smeli da propustite. Inter u ovom trenutku igra možda i najbolji fudbal u čitavoj Evropi, zasluženo je i ubedljivo prvi u Seriji A, dok je i u Ligi šampiona na pravom putu da ponovi prošlogodišnji uspeh. Četa Simonea Inzagija čeka težak zadatak protiv Bolonje koju s klupe predvodi nekadašnji fudbaler Intera Tijago Mota. Italijan rođen u Brazilu imaće zbog toga poseban motiv da se dokaže, a “Rosoblu” je najprijatnije iznenađenje u Seriji A u dosadašnjem toku sezone. Bolonja je u stanju da naudi lideru, videćemo u kojoj meri.

 

Kvota 27.28

Ne propustite