AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana! (3.3.2023)

Autor: Milovan Longinov
petak 03.03.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Šta AdmiralBet savetuje danas?

Povezane vesti

1217 Real Sociedad - Cadiz tačan rezultat 1:0, 2:0, 3:0 (2.45)

"Ćuri-urdin" igraju sjajnu sezonu, ekipa iz San Sebastijana se bori za Ligu šampiona. "Plavo-beli" u uvodnom meču kola čekaju Kadiz koji je domaća ekipa, teško postiže golove na strani. Obe ekipe imaju dosta izostanaka, samo Sosijedadova klupa je duža. Očekujemo da neće primiti gol, poslednja tri meča protiv Andalužana su dobili tako što su sačuvali svoju mrežu.

1984 Oostende - Club Brugge 2 (1.65)

Klub Briž neće odbraniti titulu, to je izvesno, ali bi mogli da ostanu i bez LE, ako ne počnu da pobeđuju u seriji. Na gostovanju Ostendeu obično uzimaju čitav plen, razlika u kvalitetu sigurno postoji, iako su Flamanci daleko od ozbiljnih izdanja. Bilo kako bilo, ovako slabog rivala bi trebalo da dobiju bez problema.

2885 Lokomotiv Sofia - CSKA 1948 Sofia 0-1I&0-1II (2.25)

Mali derbi Sofije, "originalni CSKA" je najbolji gost u ligi, nije baš da je ovo gostujući teren, ali je loš, podloga sprečava neku smisleniju igru, a sigurno da će Lokomotiva sa kontervativnim trenerom Genčevom biti zadovoljna i podelom bodova. Oba tima su prilično neefikasna, posebno ovog proleća.

2443 Maastricht - Venlo GG&1+I&1+II (1.83)

Zanimljiva kombinacija, meč druge holandske lige, oba tima su u zoni baraža za elitu, ali ni jedni, ni drugi ne deluju kao tim spreman za najviši rang. Probaće da poprave poziciju, nema razloga da kalkulišu. Domaći MVV je srušio lidera, Cvole, u poslednje vreme igraju efikasan fudbal. Venlo je dobio sa 2:1 jesenas, u ovom meču tradicionalno gledamo golove u obe mreže.

Ne propustite