AdmiralBet predstavio novi način komunikacije

Autor: Boris Jovanović
utorak 12.09.2023.
17:22
Izvor: Sportske.net

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima iz sveta sporta!

Povezane vesti

Ove nedelje kompanija AdmiralBet je predstavila novu opciju dostupnu svim korisnicima! Reč je o funkciji Bet Chet, savršenom načinu da se igrači povežu, međusobno komuniciraju i dele svoju strast prema sportu i sportskom klađenju.

U pitanju je čet u kojem svi igrači sa otvorenim AdmiralBet korisničkim nalogom mogu aktivno da učestvuju, putem razmene mišljenja, diskusije o utakmicama, uspesima i drugim sportskim aktuelnostima, kao i da prate najnovija dešavanja iz sveta sporta i da budu u toku sa svim aktuelnim promocijama. Sa Bet Chatom klađenje postaje više od igre, jer su svi deo jedne velike zajednice strastvenih igrača, koji na lak način mogu da dele svoje misli, razmenjuju iskustva i učestvuju u analizama sportskih događaja.

Kladionica AdmiralBet zajedno sa svojim igračima gradi priču o uspesima i uzbuđenjima, a svako ko je registrovan na sajtu AdmiralBet.rs ima svoje mesto u ovoj priči. Konverzacije iz kladionice se sada premeštaju na internet, gde će od sada svako moći da podeli svoju radost, kao i frustraciju, sa ostatkom ekipe.

Kako bi postali deo ove dinamične zajednice neophodno je kompletirati registraciju na AdmiralBet.rs, nakon čega sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom donosi 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Pridružite se Bet Chatu i budite deo naše priče, već od danas!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak