AdmiralBet proročanstvo, Juve dobija u Rimu? Specijal oko Vlahovića, tipujemo na majstora Di Mariju!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 05.03.2023.
17:05
Izvor: Sportske.net

Biće vatreno, Juve bliži pobedi?

Povezane vesti

Derbi kola u Seriji A svakako je meč Rome i Juventusa, ne toliko zbog tabele, koliko činjenice da postoji velika netrpeljivost koju dodatno pojačava prisustvo Žozea Murinja na klupi Rimljana. On je napravio SKANDAL u Kremoni, o kome smo pisali krajem nedelje, ali ipak suspenzija je privremeno obustavljena i vodiće tim danas protiv Juventusa.

Gosti su u boljoj formi, i pored kazne od 15 bodova opet su se približili timovima koji se bore za Evropu, sigurno nisu bez šansi. Roma ima publiku, ali poraz u Kremoni je pokazatelj da nisu u najboljoj formi.

Uz to Juventus je tek jednom izgubio od Rome u protekle četiri godine, nijednom u ovoj deceniji, kompletirali su redove, puni su samopouzdanja. Alegri je najavio tim sa Di Marijom, Kostićem i Vlahovićem, Pogba će verovatno ući u nastavku, na drugoj strani, motiv do neba ima Dibala, a Matić bi trebalo da dobije šansu pred Vajnalduma.

Naša prognoza je pobeda Juventusa, takozvani draw no bet gde vam remi vraća ulog, kvota je 1.88 (ako hoćete čistu pobedu Juventus kvota je 2.80).

Što se tiče AdmiralBet specijala 2&GG uz gol pogodak Vlahovića plaća 9.00, a GG&3+ uz asistenciju najboljeg "dodavača" lige Filipa Kostića, 7.00.

Ako jurite golove igrača, Di Marija se raspucao, kvota da će dati gol je oko 5.00 što je zaista odlična ponuda.

Inače osim trojice Srba na terenu, na klupi je i četvrti, verovatno ga nećemo videti u akciji jer je u pitanju Mile Svilar, rezervni golman "Vučice". 

Počinje u 20:45, budite tu, kladite se na AdmiralBetu i srećno!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak