AdmiralBet specijal - Golovi u čitavom kolu Super lige Srbije, granice odlične, a kvote fantastične!

Autor: Ivan Cvetković
petak 20.09.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Još jedna u nizu zanimljivih ponuda u AdmiralBetu.

Povezane vesti

Utakmicama devetog kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, a u centru pažnje je 174. "večiti" derbi, u kome će Partizan u ponedeljak dočekati Crvenu zvezdu.

Drugoplasirana Mladost iz Lučana u subotu od 20 časova u Kruševcu igra protiv Napretka i treba joj dobar rezultat kako bi zadržala visok plasman. Ekipa iz Lučana ima 16 bodova na drugom mestu, a Napredak je posle dva vezana poraza 13. sa osam bodova.

Takođe 16 bodova ima i trećeplasirani OFK Beograd, koji u nedelju od 20 časova igra u Pančevu protiv Železničara. Domaći su peti na tabeli sa tri boda manje od predstojećeg protivnika.

Fudbaleri TSC-a u subotu od 18 časova dočekuju Novi Pazar i pokušaće da prekinu niz od tri poraza i odlepe se sa dna tabele. Ekipa iz Bačke Topole je pretposlednja sa sedam bodova, uz utakmicu manje, a bod više ima Novi Pazar na 11. mestu, takođe posle sedam mečeva.

U isto vreme u Beogradu Čukarički će dočekati Jedinstvo sa Uba, ekipu koja jedina nema pobedu u Super ligi ove sezone.

IMT će u nedelju od 19 časova igrati kao domaćin u Loznici protiv Vojvodine i pokušaće da prekine od dva poraza, dok će u isto vreme u Nišu Radnički dočekati Spartak i pokušaće dobrim rezultatom da ostane u gornjem delu tabele.

Osim "večitog" derbija, u ponedeljak igraju i Radnički 1923 - Tekstilac, a utakmica u Gornjem Milanovcu počinje od 17 časova.

AdmiralBet je za vas pripremio veoma zanimljiv specijal Super lige Srbije, a to je dobro poznata igra ukupno golova u čitavom kolu.

Primera radi, kvota 2.43 na više od 23,5 golova zvuči veoma primamljivo, a tu su i granice za domaće i gostujuće ekipe posebno.

Čitav specijal možete pogledati na sajtu AdmiralBeta.

Srećno!


Ne propustite