AdmiralBet specijal - Vreme je za prvi evroligaški plej-in!

Autor: Mladen Heleta
utorak 16.04.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

Jedva čekamo.

Povezane vesti

Prvi put u istoriji ćemo u evropskoj košarci gledati plej-in fazu, u kojoj će igrati ekipe plasirane između sedme i desete pozicije na tabeli Evrolige i boriti se za dva preostala mesta u plej-ofu. 

Makabi će večeras od 19 sati u Beogradu dočekati Baskoniju, a pobednik ovog duela će ići u plej-of sa pozicije "broj 7" i na megdan drugoplasiranom Panatinaikosu.

Efes će u Istanbulu od 20 sati ugostiti Virtus, a pobednik tog susreta gostovaće poraženom iz meča Makabi - Baskonija, za poslednju vizu za plej-of. Taj, poslednji koji bude izvadio kartu za plej-of, biće osmi i igraće protiv prvaka Evrope Real Madrida.

AdmiralBet vam je, naravno, pripremio sjajan specijal za večerašnje mečeve Makabi - Baskonija i Efes - Virtus.

Idemo prvo na utakmicu Beogradu.

Nudimo kvotu 5.50 da će naš Vanja Marinković iz Baskonije ubaciti 4+ trojke na meču. Kvota da će najbolji igrač Baskonije Hauard ubaciti 30+ poena je 5.75, a kvota da će trio Makabija Boldvin-Braun-Nibo u zbiru upisati 50+ poena je 7.00!

Imamo i fantastične ponude za susret u Istanbulu.

Nudimo kvotu 12.00 da će udarnio trio Efesa Larkin-Klajburn-Brajant ubaciti 50+ poena, a dajemo i kvotu 18.00 da će zvezda Virtusa Šengelija imati 20+ poena i 7+ skokova.

Naš kompletan evroligaški specijal možete pogledati OVDE.

Ne propustite