AdmiralBet specijal - Zvezde Efesa, Barse i Makabija vode do lepe zarade

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 30.03.2023.
12:30
Izvor: Sportske.net

Pogledajte bogatu ponudu.

Povezane vesti

Evroliga je u centru pažnje ovih dana, opasno se zakuvalo u borbi za ulazak u plej-of i što bolje pozicije u njemu, ostala su još tri kola do kraja regularnog dela sezone, a večeras nas čekaju tri meča 32. runde.

Aktuelni i dvostruki uzastopni šampion Evrope Efes je u teškoj poziciji, da bi prošao u Top 8 mora da dobije sva tri meča do kraja, plus da mu se poklope ostali rezultati. Za početak, večeras u Istanbulu mora pasti poljuljani Virtus.

Makabi dočekuje Armani, koji je razočarao i neće ga biti u plej-ofu. "Ponos Izraela" se sa Fenerbahčeom bori za peto mesto, a može i do četvrtog ako pobedi sve do kraja, a Monako napravi niz kikseva. 

Barselona posle pobede u Beogradu protiv Partizana dočekuje Albu i želi da "cementira" treće mesto i obezbedi prednost domaćeg terena u doigravanju. 

AdmiralBet vam je spremio sjajan specijal vezan za ove tri utakmice. Imate mogućnost da odigrate da će zvezde favorizovanih timova postići 25 ili više poena na meču.

Kvota na Vasu Micića iz Efesa je 7.00, kao i na njegovog saigrača Vila Klajburna.

Kvota da će Nikola Mirotić Albi ubaciti 25 ili više poena je 5.00, a kvota na raspucanog Vejna Boldvina iz Makabija je 5.50.

OVDE možete da pronađete sve ove kvote, da izaberete svog favorita od ponuđenih igrača i da večeras uživate.

Ne propustite