AdmiralBet sponzor Beogradskog maratona!

Autor: Boris Jovanović
petak 13.05.2022.
12:38
Izvor: Sportske.net

Naša kompanija uz veliku atletsku manifestaciju...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Beograd je domaćin maratona, 35. po redu, početak je u nedelju u 8.00  slogan ove trke biće "Prijateljstvo na duge staze".

Biće to pravi praznik sporta, sve infrastrukturne pripreme su završene pa će srpska prestonica u nedelju biti u znaku Beogradskog maratona.

Masovnosti se podrazumeva, lako je popunjeno 6500 kotizacija za maratonsku i polumaratonsku trku, a nakon dve godine na programu će biti "Aqua viva Trka zadovoljstva" koja tradicionalno okuplja veliki broj učesnika.

Što se rezultata tiče, očekuje se da s obzirom na sastav učesnika i odlične Etiopljane očekuju da padne i rekord. Organizatori kažu da je ovo prilika da se Beograd predstavi i da pokaže da je atletski centar sveta.

U trci će učestvovati oko 300 osoba sa invaliditetom, očekuje se da će njih 15-tak uspešno završiti trku, što je pravi podvig. 

Deo čitave manifestacije je i naša kompanija. AdmiralBet će biti betting partner Beogradskog Maratona. Naše ljupke hostese će od ranih jutarnjih časova biti na ulicama Beograda gde prolazi trasa trke, delićemo poklone, promotivni materijal u želji da uveličamo ovaj važan sportski događaj, i da i sami budemo njegov zvanični deo. 

Ne propustite