AdmiralBet tipovi - Deset predloga za uspešnu sredinu nedelje!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 11.06.2024.
12:30
Izvor: Sportske.net

Predlozi za kladioničarsko kolo.

Povezane vesti

AdmiralBet kombinacije

1263 Portugal - Republic of Ireland 1-1&2+ (2.02)

Poraz od Hrvatske (1:2) u Lisabonu upalio je alarme u selekciji Portugala nekoliko dana pred početak Evropskog prvenstva, ali će imati i priliku za popravni u generalnoj probi protiv Republike Irske. Taj meč je na programu u utorak od 20 časova i 45 minuta, igraće se u Aveiru, odakle će Portugalci biti ispraćeni na šampionat Starog kontinenta. Imali su i Irci jednu proveru prošle nedelje, savladali su Mađarsku u Dablinu sa 2:1, golom Perota u nadoknadi vremena, ali jasno je da će Portugalci sada biti veliki favoriti. Oni će na EP startovati tek 18. juna protiv Češke, pa još imaju vremena da tempiraju formu, ali sve osim rutinske pobede nad Ircima bi bilo veliko iznenađenje i negativno bi uticalo na samopouzdanje ekipe. Zato, očekujemo sigurnu pobedu Portugala, uz bar dva postignuta gola.

1264 Chile - Paraguay 1X&0-2 (2.01)

Čile i Paragvaj nisu imali takmičarskih utakmica od novembra prošle godine i kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali su ovog proleća i jedni i drugi proveravali formu svojih timova u prijateljskim utakmicama. Čileanci su krajem marta imali uspešnu evropsku turneju na kojoj su savladali Albaniju sa 3:0 i pružili dobar otpor Francuskoj u porazu od 3:2, dok je selekcija Paragvaja nedavno igrala bez golova sa Peruom. Paragvajci su i u kvalifikacijama igrali mečeve sa vrlo malo golova, na ukupno šest mečeva im je gol-razlika neverovatnih 1:3, a jedan od tih duela je bio baš sa selekcijom Čilea, kada su remizirali bez golova, 0:0. Zato ni sada ne očekujemo goleadu, ali dajemo blagu prednost Čileancima.

9933 KuPS - Haka 1&0-3 (2.25)

U Finskoj je sezona uveliko u toku, a posle 11 odigranih kola na liderskoj poziciji je ekipa KuPS-a, aktuelnog vicešampiona. To je i za sada jedina neporažena ekipa u šampionatu, sa sedam pobeda i četiri remija. Ujedno je KuPS i najefikasnija ekipa od početka sezone, postiže nešto više od dva gola po utakmici, a priliku da nastavi niz od četiri uzastopne pobede imaće na svom terenu protiv Hake koja je trenutno šestoplasirana, ali uz meč manje. Zanimljivo je da je KuPS od 11 odigranih mečeva samo četiri puta bio domaćin i sva četiri meča je rešio u svoju korist. Dakle, dosta razloga da očekujemo još jedan trijumf lidera na tabeli, ali uz solidan otpor gostiju koji će pokušati da pojačanom čvrstinom u odbrani što više produže rezultatsku neizvesnost.

Prelazi

9867 Bohemians - Derry City X2-2 (1.96)

Duel nekadašnjih šampiona Irske, ali i jedni i drugi dugo nisu osvajali titule. Bohemijans je 11 puta bio prvak, poslednju titulu je osvojio 2009, a Deri siti na titulu čeka još od 1997, kada je drugi put stigao do šampionskog pehara. Doduše, pre dve godine je osvojio kup, pa je bar tu pronašao utehu. Ali, s obzirom na razvoj događaja od početka sezone, možda baš ova sezona bude ta u kojoj bi Deri siti konačno osvojio i titulu. Trenutno je, posle 22 odigrana kola drugi na tabeli sa dva boda manje od vodećeg Šelburna, dok je Bohemijans sedmi, ali uz čak četiri utakmice manje. Dodatni razlog da u ovom susretu damo blagu prednost Deri sitiju je i to što je u usponu forme, vezao je dve pobede bez primljenog gola u prethodna dva kola. Ipak, ''tesni'' su njihovi međusobni dueli ove sezone - po jedan minimalni trijumf na obe strane u prethodna dva međusobna susreta.

1195 Malta - Greece 2-2 (1.98)

Posle kraha u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, gde ih je zaustavila selekcija Gruzije, Grci su na novom početku. Ove reprezentativne termine koriste kao pripremu za start u Ligi nacija na jesen, a najava boljih dana mogao bi da bude prošlonedeljni duel sa Nemačkom od koje su tesno izgubili, i to posle preokreta u finišu sa 2:1. Sada selekciju Grčke očekuje realno slabiji rival, selekcija Malte, pa ako zaista žele da povrate samopouzdanje pred naredne izazove, Grci moraju da dobiju ovaj meč. Kvalitet je na njihovoj strani, to treba da pokažu na terenu i u tom slučaju rutinska pobeda ne bi trebalo da izostane.

Daj gol

9997 Stabaek - Mjondalen GG&3+ (1.78)

Utakmica druge norveške lige, gde je od početka sezone odigrano već 12 kola. Stabek je bio dugogodišnji član elitnog ranga takmičenja, ali je 2021. godine ispao u drugu ligu, pa se naredne sezone vratio u elitu, a onda prošle godine opet ispao. Ove sezone će pokušati opet ekspresno da se vrati, ali za sada nas nije uverio da bi u tome mogao da uspe. Trenutno je u sredini tabele, doduše uz dva meča manje i blagi je favorit na svom terenu protiv Mjondalena koji je bez pobede u poslednja četiri kola, ali ovde ćemo se orijentisati na golove, s obzirom na ono što obe ekipe pokazuju u poslednje vreme. I jedni i drugi uglavnom igraju utakmice sa tri ili više golova, pa zašto to ne bi ponovili i u međusobnom duelu.

8578 Argentinos Juniors - Central Cordoba 3-6 (2.05)

Jedina ekipa sa sva četiri poraza od početka sezone u argentinskoj ligi je Sentral Kordoba koja je u ta četiri meča primila ukupno 13 golova, dakle više od tri po meču. U petom kolu će gostovati ekipi Argentinos juniorsa koja ima polovičan učinak – ostvarila je dve pobede na svom terenu i dva poraza u gostima. Utisak je da bi za domaćina naredni duel trebalo da bude ''zicer'' i tu priliku ne bi smeo da propusti. Ipak, akcenat ćemo staviti na golove, koji ne izostaju kada Kordoba igra od početka sezone. Nešto slično očekujemo i u predstojećoj utakmici.

Katanac

9865 Waterford - Shelbourne 1-2 (1.91)

Izdvajamo još jedan susret iz šampionata Republike Irske. Lider na tabeli, ekipa Šelburna će u još jednom derbiju kola gostovati četvrtoplasiranom Voterfordu i pokušaće da se novom pobedom učvrsti na prvom mestu koje bi u suprotnom mogao da mu ugrozi Deri siti. Ono što je poslednjih godina postalo tradicija u duelima Vaterforda i Šelburna jeste to što ti susreti ne obiliju golovima, uglavnom su to minimalne pobede ili remiji. Još od 2019. godine se nije dogodilo da bilo koja od ove dve ekipe u međusobnim susretima postigne više od jednog gola. Taj trend bi mogao da se nastavi i ovoga puta.

8579 Godoy Cruz - Rosario Central 0-2 (1.54)

U Argentini se sezona tek zahuktava. Odigrana su prva četiri kola, a Godoj Kruz je na dnu tabele, bez pobede u tri odigrana meča, i u bodovima u minusu zbog izrečene kazne od disciplinskih organa takmičenja. Mali broj golova je obeležio mečeve ovog kluba u novoj sezoni, a sada mu u goste dolazi ekipa Rosarija koja je u sredini tabele, sa jednom pobedom iz četiri meča. Njihova prethodna dva međusobna susreta dobio je Rosario, oba puta sa po 1:0, pa ima dovoljno povoda da se ovog puta odlučimo za prognozu na mali broj golova.

Tačan rezultat

8573 Tigre - Belgrano Bilo kada 0:1 (2.17)

Osim Godoj Kruza, još jedna ekipa koja je loše započela novu sezonu u Argentini, je i Tigre koji ima samo bod iz prve četiri utakmice. Naredni rival mu je Belgrano koji je posle prva dva kola bez pobede uspeo da veže dva trijumfa u naredne dve utakmice i sa znatno više samopouzdanja dočekuje ovaj meč. Ove dve ekipe su se poslednji put sastale krajem marta u Liga kupu, kada je Belgrano kao gost ubedljivo slavio sa 4:1. Bez obzira na trenutni položaj na tabeli, ne bismo se usudili da prognoziramo još jednu tako ubedljivu pobedu, ali imamo dovoljno razloga da očekujemo bolji početak Belgrana, odnosno njihovo vođstvo.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak