AdmiralBet tipovi - Galaksi garantuje goleadu, Celje apsolutni favorit

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 16.07.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi.

Povezane vesti

Prelazi

8539 Corinthians – Criciuma X-1 (4.85)

Kada samo pogledamo imena ova dva kluba, odmah ulogu apsolutnog favorita možemo dati Korintijansu. Reč je o dvostrukom prvaku sveta i sedmostrukom šampionu Brazila. Na drugoj strani Krisijuma je daleko od velikana, ali u svojim vitrinama ima jedan trofej pobednika Kupa iz 1991. godine. Ipak, pogled na tabelu brazilske Serije A u ovom trenutku daje nam drugačiju sliku. Gosti su tri mesta bolje plasirani, trenutno su 14, dok je Korintijans tek 17. tim u zemlji. Zato ne mislimo da će biti baš lako domaćinu, koji je samo jednom u istoriji izgubio od Krisijume. Moglo bi da dođe iz iksa, ali će Korintijans na ime doći do trijumfa i možda započeti sa mnogo boljim rezultatima

8540 Atletico GO – Vasco da Gama 2-2 (5.90)

U dijamteralno suprotnoj formi Atletiko Gojanense i Vasko da Gama dočekuju meč 17. Kola brazilske Serije A. Domaćin je u seriji od tri uzastopna poraza, dok je Vasko naređao isto toliko trijumfa zaredom. Zbog toga su automatski gosti favoriti da stignu do bodova na protivničkoj teritoriji. I pozicija na tabeli ide u prilog Vasku koji je 11, a Atletiko pretposlednji sa svega 11 bodova, nasuprot rivalovih 20. Mogli bi gosti brzo da “otvore” psihološki uzdrmanog rivala, a onda Atletiku pomoći nema.

9756 Zhejiang Professional - Shanghai Port 2-2 (2.53)

Bio je 25. februar kada je Šangaj Port poslednji put poražen i to u finalu Super kupa Kine, a od tada njihov skor je sledeći: 17 pobeda, 3 remija. Ne samo to, u seriji su od 13 pobeda, niko ne može da stane na crtu Oskaru i ostalima u tom timu. Brazilac koji je nekada bio član Čelsija prosto briljira u Kini, nenadmašiv je, interesantno je da je bio pet puta igrač utakmice u poslednjih 9 mečeva. Impresivno, zar ne? Neće prepustiti tako lako ni FA kup, žele da osvoje sve što se može osvojiti, a daleko su kvalitetniji tim od Žeđianga. Pobeda je imperativ i realnost.

Daj gol

9842 Future FC – Al Ahly Cairo GG&3+ (2.79)

Ubedljivo najveći klub u Egiptu i čitavoj Africi je Al Ahli iz glavnog grada Kaira. Al Ahli je nestvarnih 43 puta bio prvak Egipta i u još 12 navrata najbolji na kontinentu. Sada idu ka novoj titulu državnog šampiona. Trenutno su drugi na tabeli sa osam bodova manje, ali čak četiri utakmice zaostatka u odnosu na lidera Piramids, tako da je sve u njihovim rukama. Gosti su u velikoj seriji pobeda, imaju ih 10 u nizu, a nisu izgubili još od polovine aprila i derbija protiv Zamaleka. Odličan je I Fjučr. Domaćin je trijumfovao na šest od sedam poslednjih susreta i zauzima viskoko četvrto mesto na tabeli. Zato bi mogao da napravi problem velikanu, postigne gol, a možda i otkine bod.

1180 Los Angeles Galaxy – Colorado Rapids GG&4+ (2.15)

U derbiju 25. kola Zapadne konferencije američke MLS lige Galaksi u Los Anđelesu dočekuje Kolorado Rapids. Domaći su treći, a gosti četvrti na tabeli, ten as u najavi očekuje sjajna utakmica. Golovi deluju kao zagarantovani, a najviše ih očekujemo od srpskog napdača Dejana Joveljića, koji ih je postigao čak 12 u dosadašnjem delu prvenstva. Ima i Kolorado sjajne špiceve u vidu Brazilca Rafala Navara i momka našeg porekla Đorđa Mihailovića.

9694 Queretaro - Guadalajara Chivas 1+I&1+II (1.88)

Duel dva tima koja nisu imala sreće u prva dva kola. Čivas je osvojio jedan bod kada su možda zaslužili i nešto više, ali je jasno da oni imaju muke sa realizacijom iako imaju jednog Čičarita u svojim redovima. Keretaro ni ove sezone nema kvalitet za gornji deo tabele, ali igraju sa otvorenim kartama, znaju da napadnu i to bi moglo da znači da će konačno biti golova. Tim iz Gvadalahare je iskusan i pitanje je trenutka kada će proraditi njihova napadačka ubojitost. Predlog je igra na golove.

9491 Aguilas - America de Cali GG (1.98)

U Rionegro stiže daleko poznatiji protivnik iz prestonice, generalno su svi u Kolumbiji u lošem raspoloženju posle finala Kopa Amerika koje je njihova reprezentacija izgubila, pa sve to može uticati i na ekipe koje se verovatno nisu najbolje pripremile za nove mečeve. Ovo je prvi meč posle duge pauze od dva i po meseca, ekipe su se pripremale za Klauzuru, pa je jako teško predvideti šta bi moglo da se desi. Uglavnom, radi se o ekipama sličnog kvaliteta i verovatna je neizvesnost, a na osnovu svega što se dešavalo u timovima tokom leta gde je došlo do malih promena, treba očekivati uigravanje i jednih i drugih i golove. Naš je predlog igra na golove u obe mreže.

Katanac

8541 Botafogo RJ – Palmeiras Ukupno golova 2.5 manje (1.71)

U velikom derbiju brazilske Serije A sastaju se Botafogo i Palmeiras. Domaćin je prvi, a gost drugi na tabeli, dele ih svega dva boda. Kada se igraju derbiji teško je prognozirati pobednika, pa ćemo mi pokušati sa golovima. Naravno, kada se igraju velike utakmice, ulog je ogroman, ovde potencijalna titula prvaka Brazila, pa ne očekujemo lepršavu igru i goleadu, zbog toga se kladimo da se mreže neće mnogo tresti, maksimlano u dva navrata. Ovo predviđanje potkrepljujemo i statistikom po kojoj su ove ekipe primile najmanje golova u ligi. Lider Botafogo 14, a Palmerias svega 12. Zato bi i sada zaštita sopstvenog gola trebalo da bude prioritet.

9695 Puebla - Club Leon 0-1I&0-2II (2.04)

Krenuli su Meksikanci pre dve nedelje, a Puebla ima polovičan uspeh posle prva dva kola. Kod kuće igraju tvrđe, ne dozvoljavaju protivniku previše šansi i tako očekujemo i ovoga puta, iako su gosti nešto kvalitetniji rival na papiru. "Esmeraldasi" su tim koji ne pripada dnu tabele iako imaju samo bod posle dva odigrana kola, važe za tim koji je kreiran da napadne vrh, ali nisu to dokazali u prva dva kola. U prethodnom 0:0, Puebla igra kod kuće tvrdo, čini se da nam sve govori da će biti neizvestan duel sa malim brojem golova.

Tačan rezultat

5335 Celje - Flora 3:0 bilo kada (2.06)

Prvi meč je sve dokazao, Celje je daleko kvalitetniji tim, sa daleko boljim pojedincima, pa Estoncima ne pomaže ni činjenica da im je liga u toku i da su pripremljeni fizički najbolje što može. Oni nisu više najbolji estonski tim jer je Levadija kvalitetniji rival, a Celje će i ovoga puta igrati maksimalno. Radi se o slovenačkom timu koji je fantastičan, nisu slučajno bili prvoplasirani na tabeli slovenačkog prvenstva prošle sezone, imaju nekoliko izuzetnih pojedinaca, vratio im se čuveni Karničnik, čovek koji nam je dao gol igrajući za reprezentaciju Slovenije. Moguće je da će odmoriti ovoga puta, ali svakako, Celje je apsolutni favorit, ali pitanje koje se postavlja da li će ići da napune mrežu gostiju do kraja. Naš tip je da će u nekom trenutku biti 3:0.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak