AdmiralBet tipovi - Junajted i Liverpul da krenu jako!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 16.08.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Čini se da imaju realne šanse.

Povezane vesti

Prelazi

1023 Manchester United - Fulham 1-1 (2.42)

Fudbaleri Mančester junajteda će spremni dočekati novu sezonu u kojoj je Erik ten Hag dobio šansu za popravni kod sera Džima Retklifa, i drugačija je atmosfera u klubu posle ovakve odluke. Stigli su novi igrači koji se neće odmah uklopiti, to je sigurno, Joro, De Liht, Zirkze i Mazraui će morati da se privikavaju na novi tim i biće im potrebno vreme, pa nemojte očekivati da odmah zaigraju kao starteri. Sa druge strane, ima tu igrača koji su godinu dana zreliji i od kojih se očekuje da budu veoma bitni ove sezone poput Garnača i Mainua, Rašford je dobro pripremljen za novu sezonu i u petak protiv Fulama bi mogao da dokaže da je nezasluženo izostavljen sa spiska Gereta Sautgejta. Fulam je ozbiljna eipa, imaju nekoliko ozbiljnih igrača u svom sastavu, ali ako Mančester bude igrao na najvišem nivou ne sumnjamo u njihovu pobedu.

1024 Ipswich - Liverpool 2-2 (1,90)

Debi Arnea Slota protiv povratnika u Premijer ligu može da bude lep početak. Liverpul je delovao veoma dobro tokom priprema, a u generalnoj probi na "Enfildu" Sevilja je dobila čak četiri komada (4:1). Očekuje se da udarni napadački trio budu Salah, Žota i Luis Dijaz i nekako se samo postavlja pitanje sa koliko golova će gosti slaviti. Navijači Liverpula očekuju pojačanja, na Ipsvič ide isti tim koji je vodio i Jirgen Klop, ali niko ne sumnja u dobru predstavu i pobedu gostiju.

1217 Mallorca - Real Madrid 2-2 (2,32)

Na onu timčinu koja je osvojila La Ligu i Ligu šampiona, Karlo Anćeloti je dobio i Kilijana Embapea. Istina, Toni Kros je otišao u penziju, ali ne deluje da će im mnogo nedostajati u mečevima poput ovog protiv Majorke. Real Madrid je rutinski pobedio Atalantu rezultatom 2:0 i sezonu otvorio peharom u Superkupu Evrope, a sada želi da i odbranu titule započne sa stilom. Majorka je ostala bez prvog golmana, našeg Predraga Rajkovića koji je otišao u Al Itihad, a i bez toga im se crno piše protiv Reala i predviđa im se nova borba za opstanak. Real objektivno ovaj meč dobija bez problema i već na poluvremenu može do prednosti.

Daj gol

2014 Tekstilac - Jedinstvo Ub Tim2 1+I (2.50)

Duel dva tima koji su novi članovi Super lige Srbije, a domaćin je za nijansu više pokazao i to zbog one pobede u Lučanima. Sa druge strane, ekipa Jedinstva je promenila trenera, otišao je Ivan Radovanović i na njegovo mesto je došao Miloš Obradović, dobro poznato lice Jedinstva i na osnovu onoga što je do sada pokazivao sa klupe ovog kluba, treba očekivati nešto ofanzivniji fudbal. Podsetimo, Ubljani su postigli samo jedan gol do sada u Super ligi Srbije, ali ovo im je jedinstvena šansa da pokažu da ih ne treba odmah otpisati iz Super lige Srbije. Zbog toga smatramo da bi mogli da izbegnu poraz, ova šok terapija će im dobro doći, a takođe verujemo da mogu postići gol na ovom gostovanju. Gde, ako ne Tekstilcu?

2019 Partizan - Radnicki Nis G1-2 (2,03)

Ko god da igra protiv Partizana, imaće mnogo prostora da nađe put do mreže, iako to dosadašnja statistika u Super ligi ne pokazuje. Partizan još uvek nije primio gol, ali možda je to zbog činjenice da mu je raspored išao na ruku, jer je bio gost u Humskoj Napretku, pa je gostovao na Ubu, čekao Železničar i gostovao IMT-u. Radnički Niš jednostavno mora da napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu i verujemo da mogu da postignu gol ili dva u Humskoj. Prošle sezone crno-beli su slavili 2:1 kao domaćini, a verovali ili ne, Radnički je tek tada prekinuo niz od šest mečeva bez datog gola u Humskoj. Kada su probili tu barijeru, moći će do mreže i u nedelju.

1313 Milan - Torino Luka Jovic ST (3,01)

Luka Jović je konačno uspeo da nagovesti povratak u staru formu. Zadužio je svoju omiljenu "devetku" na leđima, a italijanski mediji pišu da će ove sezone imati značajniju ulogu, posebno u početku dok se Alvaro Morata ne uhoda. Srbin je dao dva gola tokom priprema, Barseloni i Monci, a trener Paulo Fonseka ga je i javno hvalio i poručio da je prijatno iznenađen i da ga čeka veća minutaža. U dosadašnjoj karijeri se četiri puta sastao sa Torinom, dao im je dva gola, što je zadovoljavajuća tradicija. Kvota da će bilo kada pogoditi je i više nego privlačna.

Katanac

2057 Besiktas - Antalyaspor Tim2 bez gola (2.20)

Kakav je to početak Bešiktaša! Đovani van Bronkhorst pokazuje da se radi o fantastičnom treneru koji verovatno zaslužuje šansu i u top 5 liga Evrope, ali u Turskoj bi mogao da dokaže da će uskoro doći njegovo vreme u pomenutim ligama. Bešiktaš je zgromio Galatasaraj sa 5:0, dobio Samsunspor na gostovanju 0:2 uz dva gola u prvom poluvremenu, u drugom su rutinski obavili posao. Antalija nije mnogo pokazala u prvom meču sezone protiv Gectepea, izgledalo je kao da su bez napadačkog potencijala, pa ne verujemo da mogu da probiju odbranu Bešiktaša koja je zategnuta prilično dobro na početku ove sezone.

3319 Rijeka - Istra 1961 0-2 (1.94)

Promena trenera u ekipi Rijeke, otišao je trener Željko Sopić i sada je novi trener Radomir Đalović koji je imao svoj debi na meču protiv Elfsborga. Posle teškog gostovanja i dalekog puta, Rijeka se vraća na svoj teren gde igra protiv Istre, tima protiv kog je bilo problema, ali retko. Uglavnom gosti veoma teško stižu do gola na ovom gostovanju, na poslednja dva su se proveli baš loše jer su primili ukupno devet golova. Domaćin ovog meča igra veoma tvrdo na startu sezone, ali imaju problema u napadu i to je jedan od razloga otkaza Sopiću. Ne verujemo u goleadu zbog umora domaćina, gosti će se braniti, ali sumnjamo da će moći da stignu do gola na ovom susretu.

Tačan rezultat

1069 Derby - Middlesbrough 0:1 bilo kada (1.79)

Loš početak Derbija i dobar Midlsbroa, a gosti su među timovima koji bi mogli da konkurišu za plasman u Premijer ligu i predstavljaju ih kao favorita. Favoriti su i u ovom duelu, iako su igrali protiv Lidsa u Liga kupu u četvrtak, Kerik je na tom meču napravio sedam promena kako bi ekipa što svežija dočekala novi duel u Čempionšipu jer je svima jasno da je jako bitno da se dobro počne sezona u ovom takmičenju. Sve su podredili tome, imaju i igrače koji su u sjajnoj formi, pre svih Emanuel Late Lat koji bi mogao da obori i rekord po broju uzastopnih mečeva na kojima je postizao gol. Do sada ima 7 uzastopnih. Imajući u vidu njihovu bolju formu očekujemo da povedu.

1000 Chelsea - Manchester City 0:1 bilo kada (1,62)

Nova sezona, stara priča - Siti je glavni favorit za titulu u Premijer ligi i sigurno veliki protiv Čelsija na "Stamford Bridžu". Još uvek pamtimo prošlogodišnji spektakl u Londonu i onih čuvenih 4:4, ali generalno, Siti je kvalitetnija ekipa koja će pre doći do gola nego "plavci". Enco Mareska i dalje traži dobitnu kombinaciju, očekuje se da minute dobije novajlija Pedro Neto, od koga se mnogo očekuje, kao i od povratnika Kristofera Enkunkua. Siti je pomalo oslabljen, Fil Foden se tek vratio posle pauze, Džek Griliš je povređen, baš kao i Oskar Bob. Ali, veruje se da bi krilni tandem Doku-Savinjo, uz De Brujnea i Silvu mogao da na vreme načne Čelsi.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak