AdmiralBet tipovi - Koreja i MLS za klađenje!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 29.05.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su naši predlozi.

Povezane vesti

AdmiralBet kombinacije

5743 Daejeon - Jeju United 1X&0-2 (2.45)

Ako gledamo aktuelnu tabelu, domaći su najslabiji u šampionatu Koreje, imaju svega 11 osvojenih bodova posle 14 odigranih kola i nalaze se u problemu, ali daleko od toga da je sve izgubljeno jer nismo ni na polovini šampionata. Jeju je tim koji igra promenljivo, ali jedno je sigurno kada su oni na terenu, teško da ćemo videti mnogo golova. Zapravo, poslednja četiri meča su 0-2, čak tri od ta četiri su bila 0-1 gol i jasno je da ovde neće biti previše golova jer ni domaći nisu najbolji što se tiče realizacije. Kada se radi o konačnom ishodu, možda je remi najrealniji ishod, možda čak i onaj najnepopularniji rezultat, ali možda je Daejeon klub koji je blaži favorit.

5796 Philadelphia Union - Toronto 1X&2-3 (2.52)

I jedni i drugi su polovični ove sezone, koliko imaju pobeda, toliko imaju i poraza, s tim što su remiji jako česti kod Filadelfije i oni plaćaju danak tim rezultatima. Uglavnom, ozbiljna defanzivna forma za Filadelfiju, oni nisu primili gol na poslednje dve utakmice koje su igrali protiv Šarlota i Nju Inglanda, pa možda i kao favoriti ulaze u ovaj duel. Toronto je totalno drugačija škola fudbala, oni igraju "totalni fudbal" i to su dokazali u poslednjih par mečeva, ali veoma otvorene utakmice im nisu donele boljitak i nije isključeno da igraju malo rezervisanije. Ipak, svakako očekujemo makar 2-3 gola na ovoj utakmici, a uz to, blagu prednost dajemo domaćinu.

Prelazi

6336 Nizhny - Arsenal Tula 1-1 (3.42)

Nižnji je sebe doveo u veoma lošu situaciju krajem ruske Premijer lige, ređao je loše rezultate i pretekli su ga i Voronjež i Orenburg, kao i Ahmat iz Groznog nešto ranije. I ako gledamo odbrane, najslabiji su u Premijer ligi bili ove sezone, veoma loše partije su se ređale pred kraj. Arsenal je, sa druge strane, spreman da se vrati u Premijer ligu, ali će morati da igra daleko bolje nego pred kraj sezone, oni su igrali dosta tvrdo, ali podsetimo da je to drugoligaški fudbal i u Rusiji je izražena razlika u kvalitetu kada se radi o prva dva ranga. Prednost za Nižnji, pre svega zbog kvaliteta u sastavu.

5765 Cincinnati - Nashville SC 1-1 (2.74)

Nema tima koji je u boljoj formi od Sinsinatija u ovom trenutku. Oni igraju fenomenalno, gledali smo izuzetnu utakmicu protiv Toronta u prethodnom kolu, a u poslednja dva meča su postigli sedam golova i možemo reći da su u velikom naletu i ne vidimo jasno ko bi mogao da ih zaustavi. Nešvil je tim koji je podigao formu za razliku od početka sezone kada su počeli očajno, ali nisu tim koji može ugroziti Sinsinati, pa samo baš loš dan ili neke nepredviđene okolnosti mogu da se dese i da domaćin "kiksne".

5742 Gwangju - Pohang X-1X (2.64)

Muči se Pohang, odigrali su veoma slabo protiv Seula kada je trebalo i da izgube utakmicu, samo uz dosta sreće su uzeli bod i bilo je 2:2, iako su imali samo tri šuta u okvir gola. Nisu se proslavili ni protiv Suvona, pa ni protiv Jejua, čekaju na pobedu još od početka meseca i moraće nešto da promene u svojoj igri ukoliko žele da savladaju Gvangđu na gostovanju. Jer, upravo je Gvangđu uspeo da savlada prvoplasirani Ulsan ove sezone na svom terenu, bili su čak i bolji rival i dokazali su da mogu sa najboljima, mada su kasnije dokazivali i da mogu da izgube od manje kvalitetnih rivala. Bilo kako bilo, ukoliko domaćin bude igrao najbolje, može očekivati čak i pobedu, jer je Pohang u lošoj formi.

5794 Emirates Club - Al Bataeh 1-1 (2.98)

Nije kasno za domaće da se spasu, a ako pogledamo kako su odigrali prethodnu utakmicu, možda i nije čak ni nerealno. Nakon pobede protiv Al Nasra, u goste im dolazi Al Bateh koji nije u dobroj formi odavno, ne znaju već odavno za pobedu i čini se da nisu favoriti u ovom meču, iako tabela malo drugačije pokazuje. Šest mečeva bez pobede je dugačak niz, poslednja je bila 6. aprila. Al Batehu ne ide u korist ni međusobni skor ova dva tima, u poslednja tri meča su bez pobede. Iniesta igra za domaćina, njegovo znanje je i te kako upotrebljivo što je dokazao u prethodnom meču kada je bilo najpotrebnije.

Daj gol

5771 Chicago Fire - Orlando City 1-2I&2+II (3.43)

Teško da ćete pronaći mnogo slabijih timova od Čikaga u MLS ligi u ovom trenutku, njima ništa ne ide od ruke, imaju samo 11 bodova posle 15 mečeva i odavno već ne znaju za pobedu. Imaju povreda, Gasper i Salkvist su u problemu, a nije to sve što se tiče njihovih problema, oni su u poslednjih pet međusobnih duela protiv Orlanda poraženi četiri puta, jednom je bilo nerešeno, a čak tri puta u tim mečevima nisu postigli niti jedan gol. Dakle, možemo reći i da je gost blagi favorit, ali Čikago nema mnogo prava na kalkulacije, igraju veoma slabo i moraće nešto da promene u svojoj igri. Videćemo kako će to rezultirati, mi se nadamo golovima.

5772 Houston Dynamo - Colorado Rapids GGI v GGII (2.05)

Nije da se i jedni i drugi mogu podičiti dobrim rezultatima, naprotiv, posebno je Hjuston u problemima u poslednje vreme jer čeka na pobedu već tri meča. Njihov najveći problem je realizacija, stvaraju šanse, ali ih teško konvertuju u golove i moglo bi to konačno da se promeni protiv rivala koji je njima ravan na papiru. Kolorado je ofanzivan tim, i to izuzetno, na poslednje dve utakmice koje su igrali postigli su šest, primili čak osam golova. Nema kod njih kalkulisanja, žele pobedu i ovo je još jedan meč gde ćemo videti golove u MLS ligi.

Katanac

5745 Incheon United - Ulsan HD 0-1I&0-2II (1.63)

Inčon je tim koji je i dalje u top 6 timova K lige, pobeda je na svake tri utakmice u proseku, a sada im u goste dolazi Ulsan, najbolji tim u prvenstvu Južne Koreje u ovom trenutku. Oni nisu u najboljoj formi jer su dva od ukupno tri poraza do sada doživeli u poslednja tri kola, a jedina pobeda je u te tri utakmice bila protiv poslednjeplasiranog tima. Dakle, nema favorita, niko ne može da se izdvoji u ovom duelu, pa je možda i remi najrealniji rezultat. Ako igramo na golove, Ulsan igra na gol više, Inčon je na proseku, ali imajući u vidu nešto slabiji učinak u napadu gostiju, teško da možemo očekivati brdo golova. Realnost je ne više od tri.

Tačan rezultat

5776 Los Angeles FC - Minnesota United 1:0, 2:0, 3:0 (3.98)

Možemo slobodno reći, ozbiljna forma Los Anđelesa, oni su dobili poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima, postoji samo bojazan da li mogu da izdrže da igraju u visokom tempu, odnosno utakmicu na svaka tri dana. Oni su dobili Atlantu u gostima, a na poslednja četiri meča nisu primili gol što je impresivno. I jedni i drugi imaju probleme sa povredama i suspenzijama, Atuesta je dobio crveni za tim iz "grada anđela", Delavale, Martinez i Sančez neće igrati, ali ni na drugoj strani nije bolja situacija i svakako je domaćin favorit. Realnost je njihova pobeda sa nulom, pa da probamo tačan rezultat.  

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak