AdmiralBet tipovi - Rumuni moraju da se probude!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 24.09.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su predlozi...

Povezane vesti

Prelazi

5484 FCSB - RFS 1-1 (2.59)

Rumunski prvak je dobar tim, dokazali su i protiv Sparte u duelima koji su bili veoma neizvesni, ali su sve podredili evropskim mečevima i dešavali su se porazi u domaćem prvenstvu zbog nešto slabije rotacije. Sada je vreme da se konačno oporave, RFS dolazi u idealnom trenutku, a apsolutno nema nikakve dileme koji tim je kvalitetniji, što ćete moći i sami da zaključite kada pogledate vrednost jednih i drugih. FCSB je tim koji mora dobiti ovaj meč, čini se i da je vreme da se probude i da zaigraju najbolje moguće na svim frontovima, a Liga Evrope može im služiti za samopouzdanje pred nastavak sezone.

3264 Coquimbo - Everton X-1 (5.70)

Everton stiže u Kokimbo, domaći su u kontra ritmu iako su imali fantastičan početak sezone. Pali su na tabeli, u poslednjih pet mečeva bez ijedne pobede uz čak tri poraza, napad je podbacio jer su u tih pet mečeva postigli samo dva gola. Vreme je da se preokrene situacija, Everton nije tim koji održava visok kvalitet u odbrani, i iako su dobili poslednja dva meča. Čini se da nema mnogo razlike u kvalitetu, ali je svima jasno i da Kokimbo ne može baš ovako loše igrati u nastavku prvenstva i da će konačno koristiti svoje šanse jer nisu imali ni sreće u prethodnim duelima.

Daj gol

5481 Malmo FF - Rangers GG&3+ (2.37)

Ova dva rivala sastala su se u kvalifikacijama za Ligu šampionaleta 2021. godine, Malme je u oba navrata slavio identičnim rezultatom 2:1. Takođe, u kvalifikacijama ovog leta, Malme je odigrao lud dvomeč sa PAOK-om, bilo je 2:2 i 4:3, ali je onda praška Sparta bila prejaka za Šveđane u dvomeču plej-ofa za Ligu šampiona, pošto je prošla dalje ukupnim rezultatom 4:0. Malme očigledno voli da igra na golove u Evropi, a to bi mogao da iskoristi Rendžers. Škoti su ispali takođe iz plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona od Dinamo Kijeva (1:1, 0:2). Kladionice kažu da je Malme za nijansu veći favorit, ali bismo se pre kladili na golove, a usput kvota je i odlična.

5476 Galatasaray - PAOK Tim1 2+ (2.45)

Galatasaraj je propustio šansu da se domogne Lige šampiona, pošto je u dvomeču plej-ofa bolji bio Jang Bojs (2:3, 0:1). Ali, sve se promenilo posle tog dvomeča kada je stigao - Viktor Osimen. Galata je sigurno najjači turski tim, što su pokazali i za vikend pošto su razbili Fenerbahče - 3:1. Od eliminacije iz Lige šampiona, Galatasaraj je na četiri utakmice u prvenstvu postigao čak 16 golova, u proseku četiri po meču. Evropa jeste nešto drugo, ali nama miriše da bi Turci mogli da postignu lagano dva gola grčkom predstavniku. PAOK je ispao iz kvalifikacija za LŠ od Malmea koji mu je dao šest golova u dva meča, nakon toga, PAOK je rutinski prekao Šamroka overio plasman u LE. Galata je favorit, a kvota da domaći pred svojim navijačima daju barem dva gola je kao nacrtana.

5477 Ludogorets - Slavia Prague Tim2 1+ II (1.68)

Ludogorec je u ozbiljnoj formi, konačno su popravili učinak i vezali tri pobede u bugarskom šampionatu. Ono što su oni popravili u poslednjih nekoliko mečeva jeste odbrana, niko u Bugarskoj ne može da im postigne gol, već četiri meča su netaknute mreže i jasno je da je to segment na koji ozbiljno moramo računati kada tipujemo na ovu utakmicu. Ipak, Slavija je drugi nivo, pobeda u derbiju protiv Viktorije iz Plzenja je idealna uvertira pred gostovanje u Bugarskoj i jasno je da će domaćinu biti izuzetno teško da izdrži svih 90 minuta da ne primi gol. Nemamo mnogo dileme da je Slavija kvalitetniji tim, ali u Bugarskoj će teško to dokazati. Ipak, verujemo da mogu do gola na ovom meču, posebno kada koncentracija domaćih opadne.

5471 Tottenham - Qarabag Tim2 1+ (1.96)

Onaj poraz od Arsenala je boleo Totenhem, nisu mogli da priđu golu "tobdžija" i shvatili smo da verovatno nisu tim za velika dela, ali u Evropi žele da dokažu suprotno. Posle poraza od Arsenala, usledile su dve pobede, protiv Koventrija u Liga kupu i potom protiv Brentforda u okviru Premijer lige, pa je samopouzdanje na nivou. Ipak, ova utakmica protiv Karabaga dolazi neposredno pre utakmice protiv Mančester junajteda i to bi značilo da će Postekoglu morati da rotira, a Karabag je tim koji može da postigne golove protiv favorizovanih rivala. Možda nije loše probati da će Karabag postići makar jedan gol…

1226 Celta Vigo - Atletico Madrid GG4+ (3.18)

Obožavamo da gledamo Seltu kada igra kod svoje kuće. Ako ste gledali protiv Valjadolida, igrali su veoma otvoreno, a zapravo su u poslednje tri utakmice kada su bili domaćini postigli osam golova. Nema mnogo kalkulisanja, Selta će napasti u nekom trenutku Atletiko Madrid i verujemo u golove u ovom duelu. Nemamo mnogo sumnje da će ih biti, i Atletiko je u solidnoj formi, Grizman igra veoma dobro i čini se da bismo mogli da vidimo i kišu golova.

Katanac

3532 Bellinzona - Lausanne Ouch Tim2 bez gola (3.37)

Ozbiljan je tim Belincona, oni blistaju u poslednjih par nedelja, zapravo su u poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima zabeležili isto toliko pobeda. Njihov protivnik je jedan od slabijih ove sezone u švajcarskoj drugoj ligi, tim iz Lozane je trenutno poslednjeplasirani i dolaze da odbrane svoj gol protiv kandidata za plasman u viši rang. Belincona je dobila prvoplasirani Tun nedavno, čini se da imaju potencijal, ali nikako da reše probleme sa odbranom. Verujemo da su radili na tome, možda je vreme i da konačno dobiju utakmicu bez primljenog gola.

5472 AZ Alkmaar - Elfsborg Tim2 bez gola 1.p (1.49)

AZ je pokazao mnogo ove sezone. Oni su u šest mečeva do sada u okviru Eredivizije uspeli da slave čak pet puta, a i u tom remiju protiv Groningena je prosto neverovatno kako nisu postigli gol. Svega dva primljena gola do sada u sezoni je nešto neverovatno, radi se o izuzetno disciplinovanom timu i Elfsborg nikako ne može biti favorit u ovom duelu. Šveđani su pokazali napadački potencijal, ali uglavnom protiv ekipa koje imaju slabe rezultate ove sezone i kada naiđe nešto jači tim, baš teško postižu gol. Zato verujemo da domaćin ne može sebi dozvoliti da gost postigne gol u prvih 45 minuta.

Tačan rezultat

3588 Punjab - Hyderabad 1:0, 2:0, 3:0 (2.91)

Šampioni druge lige Indije od pre dve godine su imali godinu dana privikavanja na elitni rang, a sada već mogu da igraju i bitnu ulogu u indijskom fudbalu. Posle dva kola imaju dve pobede, pa je Pundžab potencijalno najprijatnije iznenađenje prvenstva. Sa druge strane, Hiderabad nije tim od kog se očekuju čuda ove sezone, tim je sastavljen uglavnom od indijskih fudbalera i treba očekivati da ne stignu do plej-ofa. Domaćin je favorit ovog meča i ono što mi očekujemo jeste da pobede bez primljenog gola.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak