AdmiralBet tipovi - Španci će dobiti Japan!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 02.08.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Verujemo u "Furiju"!

Povezane vesti

 Prelazi

6202 Kristiansund - Lillestrom 1X-1 (3.84)

Nepredvidiv je Kristiansund, protiv Tromsa su se branili čitav meč, uspeli da se na kraju odbrane, ali je u tom meču realizacija domaćina bila problem, daleko od toga da u Kristiansundu sve izgleda najbolje moguće u ovom trenutku. Lilestrom je ekipa sličnog kvaliteta, ali je u napadačkoj formi, izgledaju dobro u poslednjih nekoliko utakmica i treba očekivati da budu ravnopravan rival. Neće ovde biti favorita, ne verujemo dakle u ubedljivu pobedu jednog od timova, ali blagu prednost dajemo Kristiansundu jer igraju dobro kao domaćini i u poslednjih par mečeva su odigrali zaista za pohvalu.

6174 CSKA Moscow - Orenburg 1-1 (2.42)

Marko Nikolić je uneo sigurnost u ekipu CSKA i to se jasno vidi. Harizmatični trener je bazirao igru na odbrani, pa CSKA posle dva meča nije primio gol u prvenstvu Rusije, ali nije ni Orenburg. Upravo ova dva tima će se sastati u nedelju, ali jasno da je favorit ekipa CSKA koja ima visok kvalitet. Brazilci u ovom timu su sjajni, snažnija je ekipa nego što je prošle godine, pa bismo mogli CSKA da gledamo i u borbi za titulu. Pobeda je imperativ ovoga puta, nekako nemamo sumnju da će domaćin rešiti ovaj meč u svoju korist. Poraz od Krasnodara u kupu ne bi trebalo mnogo da ih poremeti.

6168 Fakel Voronezh - Krasnodar 2-2 (3.69)

U Voronježu nikome nije do fudbala toliko, mnogi su uplašeni posle najnovijih ratnih dešavanja, ali tome nije mesto u listi AdmiralBeta, mada svakako je bitna informacija da su misli fudbalera Fakela donekle usmerena i na ratna dešavanja između Ukrajine i Rusije. I da nije tako, Krasnodar je favorit. Voronjež je u seriji od tri vezana poraza, loše su počeli ovu sezonu i mnogi će reći da su prvi kandidati za ispadanje ove sezone. I ono što je važno napomenuti, u sva tri meča ove sezone su izgubili i u sva tri su dobili po crveni karton. Krasnodar je apsolutni favorit ovoga puta.

7280 Japan OI - Spain OI 2-2 (3.27)

Biće veoma zanimljivo u Lionu, Japan je dobio sve tri utakmice u grupnoj fazi, gol-razlika im je 7:0, bili su zaista impresivni i ono što valja nagovestiti jeste da će im sada biti i najteže. Grupa u kojoj je Japan izdominirao je bila verovatno najslabija, a Španci su tim koji je kalkulisao protiv Egipta i pored tog poraza, favoriti su u ovom duelu. Nesumnjivo je da imaju kvalitetniji tim, tu su Abel Ruiz, Kubarsi, pa se nama čini da ni ta čuvena disciplina Japanaca ne može da bude dovoljna da se prođe Španija koja je kvalitetniji rival.

Daj gol

2019 Novi Pazar - OFK Beograd Tim1 2+ (2.15)

Duel dve ekipe koje su mnogo pokazale u dosadašnjem delu Super lige Srbije. Pazarci su dobili jednu utakmicu, OFK je dobio obe, pa je jasno da će na Atletskom stadionu u Novom Pazaru biti veoma interesantno. Čini se da i jedni i drugi igraju na golove, neretko im bekovi igraju ofanzivnije nego što očekujete, pa ostaje prostora i jednima i drugima. OFK je tim koji ima napadački potencijal, ima i iskustva, neće biti lak zalogaj za Novi Pazar, ali na osnovu svega do sada viđenog i činjenice da su domaći imali dosta vremena da se pripreme za OFK, verujemo da mogu da stignu do dva gola. Uveravao je sve Trajković da će Novi Pazar tek biti još bolji, hajde da mu verujemo.

2003 TSC Backa Topola - Spartak Subotica Tim2 1+ (1.74)

Nije TSC u dobroj formi na startu šampionata. Očigledno da su doživeli šok odlaskom Žarka Lazetića, potrebno je uigravanje i prilagođavanje novom treneru, iako sastav nije toliko promenjen. U prvom kolu su dozvolili dosta šansi ekipi IMT-a, u drugom su poraženi i čini se da najviše škripi u odbrani ovog tima. Zbog toga očekujemo da Spartak pokaže svoj potencijal i da postigne makar gol na njima najbližem gostovanju u Super ligi Srbije. Kvota je odlična, verujemo u goste i Kruščićev sistem rada, dali su gol Čukaričkom i dva Novom Pazaru, imaju napadački potencijal i mogli bi da ugroze TSC koji nije u formi pred izlazak u Evropu.

2002 Tekstilac - Crvena zvezda Tim2 3+ (1.52)

Tekstilac je, ako pitate mnoge fudbalske stručnjake, najslabiji tim Super lige Srbije i prvi kandidat za ispadanje ove sezone. Sa druge strane, igraju kao domaćini u Bačkoj Palanci protiv najboljeg tima prvenstva, prvog favorita za osvajanje titule - Crvene zvezde, koja je kiksnula u prethodnom kolu protiv Mladosti iz Lučana. Sada se to neće desiti, apsolutni su favoriti i verovatno je samo pitanje sa kolikom razlikom će slaviti u ovom meču. Verovatno je realnost očekivati da postignu tri gola na ovom meču, možda i više ako imamo u vidu da je i Vojvodina bila prilično sigurna protiv ovog tima.

6328 Kalmar - Hammarby 3+ (1.72)

Toplo-hladno i kod kuće i na strani. Tako igra Kalmar, ovaj švedski klub se malo probudio posle veoma slabog početka kada su bili i na dnu, ali ostaje da su tim koji ima veoma slabu odbranu i da Hamarbi mora da bude favorit u ovom meču. Golovi od gostiju se definitivno očekuju, dovoljno je reći da Kalmar prima dva po meču, pa i više od toga, bez obzira što su u poslednje vreme uspeli malo da se konsoliduju. Hamarbi ima sjajnu odbranu, među najboljim u švedskom prvenstvu koje je veoma ofanzivno, većina ekipa igra napadački fudbal. Takav meč očekujemo i ovoga puta, pobednika možemo predvideti, ali se čini da su golovi realniji.

Katanac

6290 Lokomotiv Sofia - Cherno More 0-2 (1.59)

"Tanka" je ekipa Lokomotive ove sezone, nisu tim za velika dela, jasno je mnogima da mora nešto da se promeni ako žele da se domognu plej-ofa, a to nikako nije lako. Neverovatnoo zvuči podatak da su skoro svi timovi iz Sofije u donjem domu posle dva kola, nikome sem Levskog ne ide, a Lokomotiva je do sada primila čak 6 golova i to sve u utakmici protiv Levskog. Černo More je tim koji je tvrd, nisu primili gol, i ovoga puta će pokušati da ostanu netaknute mreže i možda je "kanatac" kategorija za ovu utakmicu. Lokomotiva jeste primila šest od Levskog, ali je kasnije odigrala malo bolje protiv Beroea, pa očekujemo da ovoga puta i oni igraju makar jednako dobro u odbrani kao u tom meču.

Tačan rezultat

2111 Lugano - Servette 1:1 (7.15)

Lugano je protivnik Partizana u narednom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i dobro je počeo sezonu u Švajcarskoj, ali je ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Fenerbahčea. Dobra ekipa, veoma kvalitetna, ali ni Servet nije neko koga treba zanemariti, setimo se njihovih rezultata u prethodnim godinama kada su igrali zaista sjajan fudbal. I sada je to tako, fantastičan početak i tri pobede iz tri meča, pa nečija serija mora da se prekine u ovom duelu. Ozbiljno su pripremljeni i jedni i drugi za ovaj meč, nekako vidimo da će biti nerešeno jer statistički gledano kada se sastanu dve ekipe u sjajnoj formi, najčešće bude 1:1. Možda je realno da probamo baš taj rezultat.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak