AdmiralBet vam vraća 15% frebeta od svakog tiketa!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 30.03.2023.
13:29
Izvor: Sportske.net

Pogledajte kako da pokupite freebet od svakog uplaćenog tiketa.

Povezane vesti

Sredinom februara ove godine jedan Marko iz Valjeva je uspeo da sastavi tiket koji mu je doneo neverovatnih 2.020.102,06 dinara, ali kako je zaradio tih 289 dinara koje je uplatio je priča za sebe. Naime, Marko je igrač koji je sastavljajući tikete na AdmiralBet.rs punio svoj freebet konto, tako što je zahvaljujući promociji Freebet na bet sakupljao do 15% freebeta od svakog uplaćenog tiketa.

Kada je sakupio 289 dinara u freebetu, iskusni Valjevac je odlučio da taj iznos uloži na 6 parova iz prve i druge nemačke lige, a ostalo je istorija. Ništa Vas ne sprečava da i Vi poput našeg Marka skupljate freebet od svakog uplaćenog tiketa, sve što treba da uradite je da stavite minimum 3 para na tiket, čija je pojedinačna kvota 1.30 ili veća, i do 15% iznosa od svakog uplaćenog tiketa će Vam biti dodato na račun u vidu freebet sredstava.

Pored ove promocije imate i mogućnosta da Vaš potencijalni dobitak uvećati i do 700%, dok Vam promo kod LS30 donosi 30% freebet bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita svakog dana kada se igraju utakmice Lige šampiona, do kraja sezone. Ako ipak više pratite košarku, od sada možete uživo igrati na poene NBA igrača, dok Vas 20% povraćaja očekuje od svakog uplaćenog tiketa na kojem ste igrali poene za 5 ili više igrača iz AdmiralBet ABA lige.

Sve od navedenih promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svima registrovanim na AdmiralBet.rs. Otvaranje naloga možete izvršiti na ovom linku u svega par koraka, ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Svim novoregistrovanim igračima sleduje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom donosi i dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Sve promocije možete pogledati ovde, dok se kompletna sportska ponuda nalazi na ovom linku.

Pogledajte ponudu, sastavite tiket i uzmite freebet od svakog uplaćenog tiketa!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak