AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (26. 6. 2024)

Autor: Filip Rodic
sreda 26.06.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti


4421 Iwata - Verdy 2-3 (2.01)

Duel dva tima koja ne blistaju ove sezone, ali čini se da domaćinu ovog susreta mnogo više gori podnogama. Gosti su specijalisti za remi, čak devet puta su remizirali od 19 mečeva, činjenica je da imaju daleko više potencijala nego što to pokazuje tabela i možda su i blagi favoriti na ovom meču. Ipak, Ivata je u poslednja dva meča remizirala protiv timova iz vrha, pa imaju čemu da se nadaju. Praktično su sva tri znaka u opticaju, pa je najbolje zaobići konačan ishod i odigrati na golove, jer i jedni i drugi ne igraju toliko defanzivno.

4419 Kashima Antlers - Gamba Osaka X2 (1.68)

Veliki derbi japanskog prvenstva, igraju dva tima koja su u najboljoj formi u ovom momentu. Gamba je tim koji je u velikoj seriji, pet pobeda u nizu, ali su to bile pobede protiv timova iz donjeg dela tabele.

Ipak, Kašima je u slabijoj formi, dva remija u poslednja dva kola nakon čega su izgubili prvo mesto.

Nema ovde favorita, ali smo nekako bliži tome da gosti ne izgube meč na osnovu svega što su dokazali i zbog samopouzdanja koje trenutno imaju.

8720 Georgia - Portugal Ronaldo daje gol (1.70)

Kristijano Ronaldo je u odličnoj formi na ovom Evropskom prvenstvu, igra za tim, videli ste ga u meču protiv Turske kada je asistirao dva puta. Ipak, fali taj gol, a gledajući ono što je dokazao do sada, verujemo da će biti na listi strelaca za ovu utakmicu. Portugalci su sa šest bodova obezbedili plasman u narednu fazu, moguće je da će biti i kalkulisanja, ali Ronaldo uvek želi da igra kako bi svima dokazao da je od čelika.

4381 Corinthians - Cuiaba 1:0, 2:0, 3:0 (2.81)

Samo da se završi ovaj jun. Tako razmišljaju u Korintijansu, očajan početak sezone, samo jedna pobeda u 11 mečeva je nešto sa čim ne mogu navijači tako lako da se izbore. Imaju li kvalitet? Recimo da su na papiru kvalitetniji od Kujabe, gosti takođe ne igraju dovoljno dobro da bi ostali na sredini tabele, pa je ovo šansa za Korintijans.


Ne propustite