Akcija se seli van terena: Sport na pauzi, ali je zabava u punom jeku!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 08.10.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Požurite - vreme je za predah i nagrade do 10.10.

Povezane vesti

Sportski kalendar je nešto prazniji ovih dana, ali zabava ne treba da stane u međuvremenu!

Dok sa nestrpljenjem iščekujete vrele okršaje u Evroligi između Crvene zvezde i Baskonije, odnosno Partizana i Real Madrida, kao i uzbudljivi duel Srbija - Švajcarska, AdmiralBet vam donosi nebeske nagrade na slot igrama!

Od sada, svaki utorak, sreda i četvrtak su dani za beg od rutine i malo zabave, baš kada su i najpotrebniji. Spremili smo nešto posebno, jer znamo da pravi ljubitelji sporta vole i dobru zabavu.

Ne čekajte! Iskoristite već danas svoju šansu za jednu od 60 dnevnih keš nagrada u Prize Dropu! Sve što treba je da zavrtite neki od Pragmatic Play slot, a jedan spin može biti sve što je potrebno! Uđite u trku što pre da biste povećali šansu da budete jedan od dobitnika najvećih nagrada - svake nedelje delimo 50.000!

Promocija i ostale pogodnosti dostupni su registrovanim korisnicima na AdmiralBetu, a ako još uvek niste član AdmiralBet zajednice, sada je savršen trenutak da se registrujete!

Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta  na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane AdmiralBet igrače očekuje 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot, potpuno odvojeno! Na vama je da se registrujete, verifikujete svoj nalog i igrate na naš račun.

Vredne nagrade vas čekaju! Skratite vreme do novih mečeva i iskoristite ovu sjajnu priliku.

 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak