Barselona protiv Monaka: Hoće li Zvezda ostati jedini tim sa tri pobede?

Autor: Lazar Nikolić
sreda 16.10.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Gledajte meč večeras od 20.30!

Povezane vesti

Barselona dočekuje Monako u trećem kolu Evrolige!

Pred meč sa Crveno-belima u petak, Barselona će nakon jedne pobede i poraza igrati protiv drugoplasiranog Monaka!

Barselona je započela ovogodišnju Evroligu porazom u Kaunasu od Žalgirisa, ali je u drugom kolu na svom terenu uspela da savlada Albu.

S druge strane, Monako je do sada ostvario dve pobede – protiv Armanija i Makabija. Iako Kneževi trenutno igraju bez Kalatesa i Korkmaza i neizvesnim Lojdom, ekipa dolazi sa serijom od tri uzastopne pobede protiv Barselone.

Obradović je odmarao nekoliko igrača u poslednjem kolu domaćeg šampionata, što dovoljno govori o tome koliko ozbiljno shvata večerašnje gostovanje. Dobra vest je da će Kneževi ovog puta moći da računaju na svog najboljeg strelca Evrolige Majka Džejmsa.

Ispratite derbi Barselona-Monako uz AdmiralBet, koji je spremio sjajne specijale! Predvidite da li će Laprovitola pogoditi 5+ trojki sa kvotom 14, hoće li Okobo imati 15+ poena i 5+ asistencija ili Satoranski po 5 poena, asistencija i skokova? Pokažite svoje znanje i intuiciju kroz ove fantastične specijale!

Sve je spremno za vrhunsku košarku–iskoristite dodatnih 20% freebeta na prvi depozit i bonus koji vas čeka već nakon 3. para! Kliknite na ovaj link ili posetite AdmiralBet sajt ili aplikaciju i registrujte se lako i brzo. Očekuje vas i 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot!

Ali to nije sve! Možete isprobati i Alley-Oop specijale iz obeležene ponude, poput koš - koš, trojka - trojka, zakucavanja, i povećati šansu za velike dobitke!

Može li Monako stići Zvezdu po broju pobeda? Ispratite meč uz 20% freebeta!

Ne propustite